Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!
Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂
no inak moje hviezdy dostanú ešte jeden balíček ráno, lebo ony si ešte dávajú papučky u babky v izbe že aj tam im v noci donesie
ciculi, on tam chodil do školy? tuším si aj spomínala...ale to vieš...už som po 35 😀 😀 😀 tak mám nejakú tú rózu sklenenú
😀 😀 😀 ciculi...si mala vidieť reakcie mojej dcéry, keď som jej to povedala, že príde do Filipkovej školy spievať a že ho má v mobile 😀 😀 😀
KRASNEHO MIKULASA kocenky
dnes som nestihla sem kuk,musela som sadit a oberat 😀 😀 😀 😀 a teraz trosku posedime s tatom pri Tv
dobru nocku,zajtra pocitam co ste dnes robkali 😵 😵 😵
adi tak Paťka to riadne prežíva 😀 😀 Nika to berie športovejšie jej sa páčia ale to je asi všetko 😀 ona nosí v mobile foto takého sexi hádzanára 😀
Baby...sa tu sulam....som zvedava za par rokov ake fotky bude mat Filip v mobile.....ake sexice 😀 😀 😀
Aduli...IP!
andy, ona hodnotí každé spievanie 😝 ... to asi preto, že chodí na ten spev..., v prvej superstar sa jej páčila veľmi Peťa Humeňanská...a teraz Denis..ale ten sa jej páči aj ako chalan 😀 má úúúúplne iný vkus ako jej mama
u nás to robí suseda aj so sestrou, chodia po svojich vnúčatkách, tak za kávičku chodia aj k nám už tretí rok ... ale sa divím že ju Zuzka ešte nespoznala
ja sa tiež pomaly poberiem, už som od piatej hore, takže už tu zaspávam ... majte sa dobrú nôcku
babulky dík za pochvalu 😉
bréé ránečko 🙂
hašli, podarené sú 😉
som ráno s malým išla k topánočke, že čo mu Mikuláš doniesol..hneď všetko vyrámoval..mal tam aj jedno malé autíčko, tak s ním jazdí po nábytku..., ale statočne mu vrzukajú kolesá 😀 😀 😀
dobre ranko tak mne asi odisiel hardisk na pc lebo mi nic nesvieti tak som zatial na jankovom a tym padom ma tu skoro nepusti ☹ joj a teraz pred sviatkami zas vycalovat eur je mi z toho az do placu 😢 ale aj tak vam prajem krasny dnik 😉
emily, Janko je zlatý a iste ťa k nám trošku vždy pustí 😉 a ako mu je? zabral ditiaden?
Hasli, zlaté sú a aké šťastné 😉 , po plači ani stopy 😵
Emily, ako dobre, že ešte spí, potom nevie, že jeho PC okupuješ 😉
Všetkým vospolok pekné ráno, i keď u nás je zas hmla 😒
tatolu mas pravdu, ale aj tak idem piect mesko kapusticku a knedlik ma uz kupenyy 😵 este nakuknem
No my už máme uvarené, skoro. 😉
Polievočka je hrášková s haluštičkami a na obed si mm robí haruľu, resp. zemiakové placky, resp. zemiakovú babu 😉 Ale máme zo včera aj mäsko s ryžou. 😀
Dnes sa mi podarí aj do kostolíka záisť. Ako dobre. 😵 U nás je iba jedna omša a sama s deťmi sa neodvažujem. Takto pôjdem sama bez detí, keď je po dlhom čase mm v nedeľu doma 😉
ahojte tak ja už mám skoro uvarené, ešte vyváram poslednú knedľu budeme mať sviečkovú a slepačiu polievočku 🙂
poobede skoro ako tradične idem pozrieť na Niku na zápas, Domko chce ísť do kina tak ho tam odveziem a ja pôjdem do haly 🙂
prajem príjemnú nedeľu 😵 😵
Ahojte.Obedujeeem.Kto si da so mnou?mame kolienka a perkelt
Citam ake boli vasi drobci sikulkovia aj basnicky Mikulasovi recitovali..no super. To si naozaj zasluzili balicky.
My sme boli vcera v DK na Mikulasa a Vivi sice neplakala,ale sa drzala ako repic kdeze by isla recitovat asi aj svoje meno zabudla. Niektore deti aj od strach plakali.
Rano ale uz hladala ci v noci nechal Mikulas nieco aj u nas 😀 Ked nasla velikansku cizmu,taak sa tesilaa. Ze mami ja som posluchala.. 😵

Adi, nech Patka dobehne k nam, Denis bude asi v skole spievat na Vianocnej akademii... 😀 ale este to neni iste....Filip si ho aj do mobilu fotil, ked tam bol minuly tyzden po vypadnuti pozriet ucitelky 😀 😀 😀