icon

Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!

renka9
11. jún 2009

Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂

aadula
10. dec 2009

hašli, ja som lenivá..sa mi nechce...asi v nedeľu budem medovníky robiť... momentálne tu mám super arómu zo samovej plienky 😅

hasleerka
10. dec 2009

my už začíname žiť vianočnou náladou, bo Zuzka furt vyspevuje vianočné piesne, bude vystupovať v škole - majú vianočnú besiedku a na druhý deň je zase vianočný koncert ZUŠ ... ešteže nerobím a pôjdem kukať

aadula
10. dec 2009

hašli, u nás však už od nedele je stromček, sviečka nám tu horí, stromčok blikoce 😀 , len škoda, že sú po celej obyvačke hračky 😝 len tie medovníky a linecké mi chýbajú...zajtra máme v robote večierok...vôbec sa mi nechce...radšej by som si doma nohy vyložila a oddychovala po celom týždni 😅 a Paťka má zo Zuš-ky 22.až koncert

cica13
10. dec 2009

Aduli...chod sa zabavit....aj my mame zajtra stretko zo zdravotky na Vianocnych trhoch...niektore baby som nevidela aj niekolko rokov 😀 😀 😀 😀

hasleerka
10. dec 2009

adulka no veru ako píše cica pekne sa chod zabaviť, ja by som tiež rada išla, len dáko nemám s kým .. ale budúci týždeň aspoň s kámoškou pôjdem na obed ... aduli a to máte súkromnú zušku, alebo takú ešte komunistickú ... lebo u nás sú dve jedna naša ZUŠ a druhá súkromná ZUŠ

emily333
10. dec 2009

ahojte kpnecne s tu na sekundu bo uz ma moj Janko vyhana ake ste vas tihnem ponuknut tlacenkou jaternickami bez krvi a klobaskou 😵 sice nie je to nic dietne ale aj tak dobru chut 😵 este pridem

emily333
10. dec 2009

mario to ako som napislala? dufam ze ste precitali 😉

aadula
10. dec 2009

hašli, to je taká klasická ako píšeš "komunistická" 😀 tuším to pod mesto patrí ak dobre viem..či tak nejak...platíme ZRŠ na rok a mesačne 256,-sk ma to vychádza a samozrejme keď ide vystupovať alebo na súťaž mimo mesta, tak šaty kúpiť...a vreckové a minule bolo tak, že niečo sme mali aj cestové platiť tuším, ale chodí už 6ty rok..na rok má absolvenstské či ako sa to volá 😅

ja si po MD neviem nejak miesto nájsť v práci...a s tými čo chcem si pokecám aj tak...ale tak verím, že ked sa mi tam nechce o to bude lepšie

hasleerka
10. dec 2009

emily neboj prečítali, teda aspoň ja, jaterničky sa nedajú prehliadnuť 😀

moja Zuzka chodila dva roky do prípravky a teraz už je akože prváčka ... mňa to ročne vychádza tak okolo 1350,- .... naši chodia len tu vystupovať, takže zatiaľ žiadne vreckové ... a látku na šaty im kupovala škola, my sme len platili 200,- od ušitia .. majú tie šaty aj tento rok, no Zuzka ju bude mať riadnu minisukničku

no som zvedavá či aj naši budú niekedy súťažiť

lilu18
10. dec 2009

kde steee?/podme oslavovaat 😀 😀 😀

adulka//jasne ze chod na vecierok ale ked velmi nechces pojdem za teba a dieta dam k tebe varovat 😀

haslerka /nevies sit na stroji?/by si viac usetrila

cica13
10. dec 2009

Liluuuuuu...tu sooom

som ordinovala a zehlila pritom 😀

lilu18
10. dec 2009

ja som aj Dr.h prepasla ☹
nevadi kuk co som povyhravala 😀

cica13
10. dec 2009

Lilu...vsimla si si...Emily na nasu navstevu nereagovala 😀 😀 😀 asi nas tam nechce 😀 😀 😀

lilu18
10. dec 2009

jezis ake male to hodilo

no Emily asi necitala

cica13
10. dec 2009

predsa tie biele gatuse? 😀

lilu18
10. dec 2009

hej biele 😀 😀 😀

lilu18
10. dec 2009

este idem vynurat nieco elegos.. 😀 dnes kamoska ze co si obliekam na silvestra a ja ze co?/ideme?? 😀 😀 😀

cica13
10. dec 2009

Lilu....ved nemas bluzku, nemozes ist 😀

lilu18
10. dec 2009

ved nemam nist 😀 😀 😀 a ty si tu mikinu zohnala??

cica13
10. dec 2009

nezohnala 😢 😀

hasleerka
10. dec 2009

lilu pekné veci si nakúpila

lilu18
10. dec 2009

cica ☹ co fcul??

haslerka ahoj a diky 😉

lilu18
10. dec 2009