Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!
Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂
haloooooo...hlasim prichod domov, bolo supeeeeer.....s niektorymi som sa nevidela od konca skoly, to je uz 17 rokov....sme sa narehotali 😀 😀 😀
ahojte,
hašli, aj nášmu Samkovi v jasličkách hovoria slniečko, ale dnes som to naše slniečko stihla už aj trošku po riťke vyklepať 😅 nezbedník..a to máme poobede oslavu tých jeho narodením, teta mi upiekla tortu..potom odfotím, vyzerá veľmi pekne, tak hádam aj taká chutná bude 😉
aj ja chcem na žúrku k emily..na ramacotiho nemusím...počkám u emily 😀
iwuška ďakujem za samina 🙂
večierok bol taký...v pohode...zahrala som si prvý krát bowling 😀
dobre ranko 😉 zimaaaa ale zatial bez snehuu a fuka silny vietor brrr ☹ vcera sme boli na navsteve a vecer ma tu janko uz nepustil, vcera bol z kamosmi na vianocnych trhoch a kupil si ciapku zo šiltom na bok ocinovi kupil drevenu fajku a mne krizik tak som mu povedala ze si pomylil darceky 😀 😀
Emily mal Tebe fajku a ocinovi krížik 😕
Dnes u nás hmla nie je, či je vonku zima netuším, ale teplomer ukazuje 6 stupňov
Som rada, že ste sa dobre zabavili 😉
Mala by som sa krotiť v nakupovaní. Keď raz niečo začnem nakupovať, tak je toho potom celý dom 😒 . Teraz ma cghytila mánia nákupu overalov. Nakoniec som zistila, že pre dvojky mám celkovo 7 overalov a Lukymu 2. A to mám kopec oteplených šušťákových nohavíc, vetroviek atď. No nie som blbá 😔
tatolu tak podla tvojich nakupov vam financna kriza nehroziii 😀 😀 😀
Ahojte hviezdy..... 🙂
Aduli....mi ani zo srandy nehovor, ze Erosa nemusis 😠 mne teraz MM pustil DVDcko a ja kukam jak puk...koncert Erosa z r.2006 v Rime.....mi to vcera stiahol z netu, kym som bola prec, ze ked su uz tie Kosice tak daleko, tak nech doma cumim na koncert 😀 😀 😀
Tatolu....no ty si iny nákupčíííí..... 🙂 🙂 David ma 2 overaly a 1 bundu a vravim si, ze to staci, ale bundicku kupim asi este jednu.
Emily...ale pekne od Janka, ze na vas myslel....mozno tu fajku aj on chce okusit 😀
čafte kočeny, ale nám tu prituhlo
adulka tak budeme pekne u emily v teplúčku sedieť pri vínečku a baby nech si vyskakujú na koncerte 😀
tatolu robíš zásoby, plánuješ ešte jedny dvojky 😀
my sme boli v meste, mne sa nezdalo zima ... 😕 asi som horkokrvná 😀
ciculi, fakt ho nemusím..ako vypočula som si kedysi jeho pesničky..ale ja som fičala na Jasonovi Donovanovi 😀 😀
tatolu ..to budeš mať aj pre vnúčatá 😉 však ak za dobrú cenu predáš..tak odkúpim jeden overalík 😉 teda ak je 92
awojte prave so tu mala kamosku aj z jej drahym a vravela ze v pondelok letia do irska a deti 13 a 6r. nechava doma z maminou a otcom ja som riadne z toho v soku ze deti na stedry vecer budu bez otca a mami .
Aduli...Jasona Donovana som aj ja mala rada, ale on mal par pesniciek a potom o nom ani chyru ani slychu, ale Eros je stale "IN" 😀
Emily...prebohaaaa..to co mas za kamosku????? Ako moze odist na Vianoce bez deti....to by som nikdy nedokazala ☹
no to je veru kruté, ved ja sa teraz stráááááášne teším na Vianoce hlavne kvôli deťom
ideme si pustiť tri oriešky pre popelku, tak chvíľu budeme off ... a popritom idem konečne robiť tie fúkané rožteky ..
veru tiez sa jej čudujem ze pre kus oščateho mäsa ide preč 😠
ahojte 🙂
Emily 😀 😀 😀 si to vystihla 😀 😀 ja sa tiež čudujem by som nemohla byť bez detí na Vianoce
aj ja chcem ísť s vami k Emily.........ja si Erosa vypočujem ale nikdy som na ňom nefičala 😀 😀 ale kvôli vám sa obetujem 😀
moje stromceky 😵 http://sk.fotoalbum.eu/ludmilka34/a389812/00000002
Ahojte konečne som sa sem dostalaaaaaa 😵 😵 😵
ahoj stupi zijes? 😉
žijem žijem a už v novom 😵
jeej supeer 😉 takze vianoce mate uz vo svojom? 😉
🙂 áno,áno veľmi sa teším ale decka ešte dochádzajú do Teplíc do školy ešte tento týždeň potom prestupuju tu v ZA tak to bude náročné 😝
Stupi vitaj...tak ste to zmakli....a Vianoce mozu zacat 🙂 🙂
Hod nejake fotecky domceka, nech sa pokochame 🙂
ale nie na dlho ved o chvilku su tu prazdniny 😉
cica hodím neskôr teraz idem vonku za deckami 🙂 pá 😉
Sisi, čavesko 😉
U nás už vraj prituhuje. Idem kuk teplomerr...
Neviem síce, komu prituhovalo, ale teplomer hlási 6 stupňov 😕 😵
jáj emily ten stromček úplne podľa mojej chuťovky, ja tiež robím červený
andy, tak budeš s nami vínečkovať, môžeme už aj vo vlaku začať, len blaváčky nám budú musieť kúpiť miestenky
fíha sisi tak už ste presťahovaní, sme moc zvedavý na fotečky 😉
tatolu to mne prituhlo, neviem či mrzlo, len bolo zrazu zimšie ako včera
hasli a uz mas tie fukane rozky napecene? 😉
aj u nas prituhovalo, MM bol s mojou maminou na otocku na Zahori a zevrajn tam snezilo 🙂 🙂 🙂
Emily...pjekne stromecky mas.....a to ich mas az tri?
aj tu že snežilo, my sme síce vonku poobede neboli, ale ako od nás návšteva odchádzala, tak nám volali 🙂
cicus zatial tri a stvrty na uz nachystany na dvor a k nemu pojdu srnky 😵
emily áno, už sú von z trúby, ešte budem večer končeky máčať v čokoláde ... a kde bol tretí stromčke, šak som len dva videla ,,, idem ešte raz kuk

no kočeny kadial sa túlate ... no idem ja hádam koláčiky čokoládou oblievať