Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!
Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂
babenky Janko prisiel prave zo skoly a konecne si chvali tfuj tfuj nech neurieknem sam povedal ze si museli na seba z chalnmi zvyknut 😉 a v piatok dostal 2 z hv.. kubina co sa predtym nikdy nestalo 😵 😵 no z tej radosti som aj cecky vybrala a zemiaky ošupala 😀
čaute som doma z práce ... nohy ma bolia, unavená ... kávičkujem, kto sa pridá????
no emily tak super že sa už Jankovi páči v škole ... tak je večer oslava, papáme cecky, ako ich urobíš a čo budeme piť????
Emily supeeeeer....asi mu zmena skoly prospeje, len tak dalej!!!!
Ze cecky vybrala... 😀 😀 😀 😀 ked nas tak niekto cita, kto tomu nechape....si musi mysliet 😅
cica ja som celý víkend aj dnes žena za pultom ... a teraz som zase žená v domácnosti, dorábala so ryžu, periem, skladám suché ... o chvíľu idem vešať, nejdeš so mnou
emily, dík za večeru, si naložím k tej ryži
ahojte, baby ja už nevládzem..u nás sú pondelky hrozné v práci..celkovo stále je veľa, ale pondelky to prídem vyžmýkaná ako taká dobre vyschnutá špongia 😅 ☹ 😝
ale sa aspoň pochválim, že so Saminovým cikaním to je celkom na dobrej ceste... 😉
andy, mne sa tiež Nika takto s ofinkou páči...moc jej to sekne 🙂
emily, by som si aj dala tie tvoje cecky so zemiačikmi 😵 u nás sa dojedalo zo včera a na zajtra som rybie prsty kúpila
kuknite ako mame peknu spalnu 😉 ale zatial postel tam nie je ☹ http://sk.fotoalbum.eu/ludmilka34/a428118/00000015
emily farba pekná ... som zvedavá potom na celú spálnu
adula to ti verím, že doma bolo dobre
ja by som prijala zas murované jadro..novú kúpelku a kuchynskú linku 😵 😵 😵 , ale ...zatiaľ nie ..ešte trošku musím vydržať 🙂
emily vyzerá to pekne dobre sa tam bude pracovať 😀 😀.............som rada že sa Jankovi darí a páči v škole 🙂
kočky ďakujem za Niku aj v škole, aj na hádzanej ju pochválili tak prišla taká šťastná domov..............akurát jej vadila pri tréningu, keď bola spotená 😝 ale to som jej vravela len nechcela veriť 😀 😀 má čo chcela
adulka to ti verím že si vyšťavená, ja aj keď mám toho veľa, tak sa dá lebo mám kľud v kancelárii som tam sama , len občas musím zbehnúť do obchodu alebo do dielne keď chalani niečo potrebujú
Saminkovi držím palce aby sa mu darilo a aby cikal už len do nočníka 🙂
andy, nech si skúsi čelenku dať..alebo nejak vypnúť na trningu..alebo nejak bokom ju zapnúť 🙂 to že si sama ti hrozne závidím....hádam ja ja raz zmením pôsobisko 😀
halooooooooo 😀 😀 😀 😀
Kto tu jeeee???
Hasli...ty mas same vyhovorky, ale na FB si vkuse online 😀 😀 😀 😀 😀 pradlo nejdem vesat, dnes som neprala, mozno zajtra...potom ti zakricim 🙂
Adi, tak Samusik je uz taky sikulko? Potom ti poslem aj Davida na zaucenie.
Emily....kukla som fotky, to mate stenu zo sadrokartonu?
Ahojte 😉
Cica a kto by tu jedol, keď sa má piť 😕 😀
Adi, mne sa stále do odúčania nechce. Však mám ešte rok pred sebou a leto to istí 😉 - hádam 😔
Nika je riadna fotomodelka 😉
cicus ked je on line tak neznamena ze je tam 😀 a davali sme na severnu stenu polystirem a na to sadrokarton
Hm, Emily, tak budete mať tak teplo, že o takom živočíšnom nebudete chcieť ani počuť 😨 🤐 😀 😀 😀
cica nie som stále na FB, len som prihlásená, to si ma ty naučila, že sa nemám furt odhlasovať ... 😀 😀 😀
a kukám emily že si si ma zastala ... čo ti moja ponuknem 😀
Hasli...a ja som poobede cakala, ze si dam s tebou tu kavu a teba nikde 😠 😠 😠
Tatolu, ja som nemyslela, ze ci tu niekdo poziva potravu, ale ja som myslela, ze ci tu niekdo je (existencia) 😅 😅
Emily, no hned sa bude lepsie tutu mutu, ked bude zateplena pracovna a bude teplucko 🙂
sorry cicuš, ale zháňala som po susedoch ryžu, bo sa mi hrooooozne nechcelo ísť do obchodu /hlavne že som odtial prišla z práce - nuž skleroza/ a varila som ju,
emily vy ste aj zateplovali izbu, ja že len malovali ... tak makačka riadno čo????
mne sa ešte suší, tak netreba ... ja budem asi v stredu
čau bodka
emily čo takto slivovička alebo červené vínko??? pridá sa k nám niekto (__) (__) (__)

mne sa dnes vobec nechce varit mm povedala aby som urobila francuzaky ale mne sa taak nechce vela babracky a on aj tak nebude doma az ked vecer o siedmej 😉 a my z jankom prezijeme aj na chlebe vo vajicku 😀