icon

Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!

renka9
11. jún 2009

Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂

cica13
2. mar 2010

Ajajaaaaaaj...tusim je tu serblova tema...tak sa radsej asi schovam 😀 😀 😀 😀 😀

iwusska
2. mar 2010

andy trpim v praci 😝 ale vcera som si spravila volno a pomohlooooo 😵

cica13
2. mar 2010

Ale nie, ja Davida tiez posadzujem na nocnik, ale som pripravena, ze u neho to bude dlhsie trvat...ale musim ho pochvalit, ked sme isli doobeda von, tak sa mi pekne vycikal do nocnika a terza pred spanim som ho znova posadila a aj sa vycikal aj vykakal, ale on si to este neuvedomuje...asi som to dobre vystihla 😀

Ale inak, ked ma plienku, tak si cupne a tlaci a ja sa ho opytam, ze co robi a on mi na drzovku povie ,ze "úúúha" to je akoze "púha" tak volame cikanie, kakanie, proste spinave plienky 😅

Filip sa oducil ked mal 16 meisacov a boli sme 2 tyzdne pri mori, ale na noc este mavala, ale vobec si nepamatam dokedy a dudel zahodil, ked zacal v 3 rokoch chodit do skolky, tak si ho tam braval na spanie a ked zistil, ze to je hanba, ze ine deti nemaju, tak nechcel ani on, ale obidvaja ich mali len na spanie , David ma este teraz na spanie.

cica13
2. mar 2010

Ivi ako? Davala si si teple obklady?

andreah70
2. mar 2010

Cica však píše že si chrochtala pod perinkou 😀 😀 takže boli asi aj teplé obklady 😀 😀 také dobré živočíšne teplo 😀 😀

ale bez srandičiek skoro sa uzdrav dutiny sú sviňa 😒

bodka13
2. mar 2010

pozrite čo sa chystá 😕

https://beta.modrykonik.sk/

cica13
2. mar 2010

Andyyyy 😀 😀 😀 😀 😀

Eeejha Bodecka...tam su aj sukromne skupiny, kde sa mozme zamknut 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

iwusska
2. mar 2010

andy 😀 😀 😀 ja som si sama chrochtala 😀

lilu18
2. mar 2010

Bodecka to co si sem hodila 😕 😕 😕 ????

chorobky liecte sa nech ste fit,oscadnica sa blizi a kto vas tam bude obskakovat 😀

lilu18
2. mar 2010

som si s vivi pochrapkala,,vivi zase soplikuje tak je nanic 🤐 aj v noci den aj cez den noc

zuzadlo
2. mar 2010

ahojte babulky 🙂 ,nemam cas vas ani citat,lezie na mna nieco ,ale mm to nie je ☹

andy,veronike to velmi pristane 😉

ivusik ,skore uzdravenie 😉

ja som kupila mm navigaciu,tak sa tu s nou hrajkam a oboznamujem-to aby sme nezabludili, ked pojdeme do oscadnice 😀

emily333
2. mar 2010

ahojte bodka nova verzia m kona? ty kade behaš ze maš take infošky 😵

emily333
2. mar 2010

zuzi a za kolko ste kupili? ak to nieje tajomstvo? ja by som tiez chcela ale nejak mm este nechce 😠 😠

aadula
2. mar 2010

AHOJTE kočky 😉

tak vidím, že som nahodila nočníkovú tému 😀 mne sa Paťka tiež skoro odnaučila...od 2,5 roka už nemala ani na noc plienku...a Samino sa celý deň pekne vycikal ..akurát pred chvíľkou natlačil poklad do slipkov 😀 a dudel Samino nemá...fľašu nemal do 15 mesiacov...potom ako som ho prestala kojiť..čo je dnes ročné výročie 😀 😀 😀 tak sa naučil na fľašku a tú dudluje namiesto didiky či cumlíka 😅

iwuška, skoré uzdravenie prajem ... mňa tiež zas lapla nádcha a to som sa pred chvíľkou len dostala z choroby 😠

cicuš, dones ho ..možno keď jeden druhého budú vidiť..tak im to pôjde rýchlejšie 😉

renka9
autor
2. mar 2010

ahojte 😵
tak dnes mi vracia aj Angelika....teraz chuda spinka, ale neviem ci mam ist do roboty, alebo ostat doma...mam nocne...a na mm nie je spolah, on by vracal zarovno s nou 😝

iwusska
2. mar 2010

reni ahoj, mala uz viac krat vracala?

renka9
autor
2. mar 2010

iwi ahoj, myslis neskaj??? len 2x, a boli ju brusko...to iste mala v nedelu aj Kris, s cicou som o tom pisala...ona je uz OK

iwusska
2. mar 2010

a davala si jej nieco? myslim z medikamentov

renka9
autor
2. mar 2010

nie nic, naco, ved by to vyvratila...po troske vodicku...

cica13
2. mar 2010

Reni....uz aj Angelika??? ☹ ☹ ☹ chudatko male

Tam pekne zostan doma, snad sa bez teba v nocnej zaobidu 😵

iwusska
2. mar 2010

urcite ostan doma, skorej sa uzdravi 😵 chudatko posielam cmuk 🤐 🤐 🤐

renka9
autor
2. mar 2010

tak pred chvilkou zas....asi ostanem doma....do kelu, len keby bolo viacej tej dovolenky 😠
prave zasa zaspinkala

renka9
autor
2. mar 2010

ale musela som sa aj smiat 😅
angelika medzitym, ako vracala mi hovori: maminka, ja viem ako sa mi to prihodilo, to vracanie, ja som sa napila z nakazeneho Kristinkinho pohara, tak sa mi to prihodilo.. 😅 😅 ...mala mudrlantka 🙂

aadula
2. mar 2010

renka, tieto viroziska hnusné 😠 , mne keď Samko naposledy vracal, tak dostal injekciu a prvú noc som mu mala iba po lyžičke dávať bud čierny čaj, alebo lucku a od rána mohol viac vodičky, ale len dietu mal..ryžu, strúhané jablčko ..to veľmi síce nechcel 😅

aadula
2. mar 2010

som Vám minule zabudla napísať...akurát keď budeme stretkovať v Očšadnici budú voľby..tak uvedomelí občania neviem neviem..že by sme si volebné preukazy vybavili? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

renka9
autor
2. mar 2010

to vazne????? a kedy budeme volit 😨 😨 😨 ale sak to bude asi piatok, sobota, tak v piatok stihneme 😝

bodka13
2. mar 2010

ahojte 🙂
...a aké budú voľby 😕 ja to vôbec nesledujem 😔

aadula
2. mar 2010

no ja neviem, ale posledné roky bývajú voľby len v sobotu...a to budú tie veľké parlamentné ..teda ak mám dobrý prehľad

hasleerka
2. mar 2010

čawte ... čo nového???