Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!
Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂
aj tu fučíííííí a fučííí taký studený vietor brrrr, sme boli vonku ...nakúpiť a mám dosť 😝
bodečka aj ja mám z avonu, hydratačný 😝 je dosť veľký..odoberiem polovičku? 😉
jeej vy si tu čenčujete kremi? aj som si umyla okno aspon sa mi vidi ze mam poriadok 😀
emily sikulka..a neodfuklo ta?/
adulik ako??lepsie??nostek si natieraj s tym kremikom 😀
emily ty si šikulka 😵 aj mne by sa zišlo umyť, ale tu fakt hnusne fučí studený vetrisko 😠
lilušik, mam taký teglik malinký z orifflame, s tým si nos natieram... 😝
Aj tu hrooooozne fuci.....a tatulo ani nelutuje, ze nesli lyzovat , lebo je tam hroooooozne skaredo (pozeral webku) a nejakych -13st. uplne hore na kopci ☹
no pekne ze minus 13..co ide dalsia zima??nesteeeeeeeem ☹ chcem jar a letoooo
adulka mam ho aj ja je super aj na popraskane pery 😵
ciculi, som si borozanovou mastičkou natierala...trošku možno zo začiatku pomohlo, ale chrastičiky mám trošku
ja mám z toho vetra normálne takú hlavu čudnú..akoby prefúkanú 😕 nič mi v nej neostalo 😅
sme boli s Paťkou to obočko vytrhať, veľmi pekne jej to urobila ..som spokojná..
neudfulko ma aj ked aj u nas fučii ale to okno mame v zatichu je to robene do U 😵
aj ja si prosím upraviť obočie ☹
Adulka aj tebe hlavu vyfúkalo? 😀 😀 😀
Lilu..a prečo sa nekrémikuješ? 😕
u nas nefuci...deticky isli na vylet zo skolky, trosku sa poklzakovat do jedneho lyziarskeho centra, je to tam pekne / aj ked cicuskyn drahy to zhodnotil ako somarsku luku 😕 😀 / tak som rada ze im vyslo pocasie
adulka aj mna boli nostek, za tie dva tyzdne som ho celkom zodrala a najhorsie je, ze mi to vobec neprechadza, akurat si idem dat druhu davku ATB 😢
iwuška, si si tiež zodrala? možno by to chcelo vyležať..ale tak my maminy a vyležať asi moc nehrozí
bodečka, si budeme musieť tie čelenky s tými bambulkami dať keď von pôjdeme 😀
aj u nás fučí ako besné, tušim sa zima vracia 😠
iwus nešli náhodou do Oravskej Lesnej lebo my sme tú tak ohodnotili 😀 😀 že stačilo raz a druhý raz nemusíme
emily zajtra ti dcéru posielam na východ idú hrať do Michaloviec, budem s ňou musieť o 4,00 vstávať a ísť ju zaviesť k autobusu 😝
adi odfoť Paťku aká je pekná, teda ak sa ti bude chcieť dať 😀
andy, ha..nehrozí.. nedá sa odfotiť ..ja ju mám problém so Samkom odfotiť..a tak by som ich chcela mať pekne spolu nafotených ..no bohu žiaľ
oni isli do noveho ski centra v Hrustine 😀
adulka pravdu mas, zislo by sa vylezat...ale da sa? fakt mi je nanic 😖 takato chora som nebola ani nepamatam, asi mam vtaciu, prasaciu aj sialene kravy dokopy 😝 😀
Ivi, tak Hrustin bol pre mna strmy 😀 😀 😀 😀 😀
Teba tusim cely statok skolil.....a urcite si v robote....tam si sa mala dat vypisat a zostat pekne doma a vylezat to, kym su decka v skole a skolke.....takto to iba prechodis 😠
ciculik pravdu mas ☹ ale slubujem ze budem lezkat cez vikend / ale az ked upracem, navarim, nastavim pracku, vyvesim a s deckami ulohy porobim / 😝
Cica povedz tm že na Hruštíne sa super lyžuje, my tam teda chodíme radi, ešte by mohli sedačku postaviť a bolo by to super 😀 síce tento rok sme tam neboli ale minulý rok sme boli dva krát 🙂
a máš pravdu Hruštín je proti Oravskej Lesnej totálny strmák, v Lesnej som sa musela paličkami odrážať aby som vôbec došla dole 😀 taká je to rovinka 😀
Bodka šikulka aj ja sa zajtra chystám robiť knedľu ale zemiakovú
Iwuš Cica má pravdu prechodíš to a aby nebolo ešte horšie ☹
Kuriatko upecene, ryza uvarena......... 😝
Filip ma od vcera sosovicu kyslu s osuchom.....je rad, ze nemusi maso 😀
Ivi, vyprdni sa na upratovanie, zdravie je prednejsie 🙂

Liluška.....nejaký dobrý kremik na suchú pleť...lebo som ako šupinatá ryba 😀 😀 😀