icon

Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!

renka9
11. jún 2009

Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂

andreah70
4. júl 2009

nikde nikoho, prajem príjemý víkend, odchádzame najskôr pozrieť na Splanekor a potom na chatu pa 😉 🙂

cica13
4. júl 2009

ahojte fesandy, uz sme v aute, vyrazame na Zahorie

Pekny vikendik!

emily333
4. júl 2009

cicus stastnu cestu a krasny vikendik aj vam 😵

renka9
autor
4. júl 2009

ahojte koceny, jak vam zavidim ☹ , chodite si kade-tade, a my trcime doma, tatino ma cely vikend poobedne 😝
emily tusim dobehnem na tu kavu 😀
vcera sme prisli z pivecka po polnoci 🙂
tak krasny vikend vsetkym 🙂 🙂 🙂

emily333
4. júl 2009

renka aj ja trcim doma uz som kukla 2hod na klipy od M.J ☹

hasleerka
4. júl 2009

no ahojte ... vidím že je už pekne, konečne to vyzerá ako leto, tak tu celé poobedie nikto nie je

aadula
4. júl 2009

ahojte hviezdičky 🙂

my sme dnes od rána fungovali...najskôr švagor volal, že bazén čo sme kúpili išiel nafúkať a praskol...vlastne tam kde bol zožehlený či ako to je urobené. tak ho doniesol a šli sme ho vymeniť..a potom sme už fičali k svokre...nafúkali bazén napustili vodu, grilovalo sa, guláš robil..a už sme doma ..malý nechcel spať, ale donútili sme ho a teraz je ešte hore..a to celý deň behal po vonku ..on by v kuse vo vodičke bol..taký bol zlatý..jemu sme taký malinkatý bazénik len teplou vodou naplnili 😀

hasleerka
4. júl 2009

no konečne ktosi dofrčal ... už mi je tu smutno 😢

aadula
4. júl 2009

neplakej veverko...ja som tuuu 😵

hasleerka
4. júl 2009

no tak nikde nikto, nuž idem ja pomaly zalahnúť 😉

aadula
4. júl 2009

nieeeeeeeeeeeeeee to potom ostanem tu ja sama ☹

hasleerka
4. júl 2009

adulka a chrústik už búva?

bodka13
4. júl 2009

ahojte 🙂 ...sme sa vrátili z pivka a kofolky,tak vidím trochen rozmazane 😀 😀 😀

hasleerka
4. júl 2009

čau bodka ... a čo bola opitá kofola ked vidíš rozmazane 😀 😀

aadula
4. júl 2009

som sa presne chcela opýtať..že veď z kofoly rozmazane nemôžeš vidieť? 😀

hašli...u nás už zalomili všetci 😔

hasleerka
4. júl 2009

no aj moje herečky už spia ... ešte čakám kedy mm dofrčí z brigády ... ako sa tu už navzájom poznáme a čítame si myšlienky

aadula
4. júl 2009

hašli..a zistila som že Paťa nespí..pozerá film a tu mi smrká 😠

hasleerka
4. júl 2009

a čo je za film, chcem ísť aj ja zalomiť do postele a volačo kuknúť ... a čože smrká, dáka romantika je

bodka13
4. júl 2009

😀 😀 😀 ale ja som kofolku nepila 😀 😀 😀

aadula
4. júl 2009

hašli ...ale však sa od plaveckého nevie vymotať zo soplov a kašla 😝 a aj tak si dá nanuk 🤐

bodečkaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀

hasleerka
4. júl 2009

no čo, ked je tak teplúčko, nanuk je dobrý ... nech sa len poctivo naparuje

hasleerka
4. júl 2009

moje zlaté, ja sa s vami lúčim ... pekný večer 🙂

bodka13
4. júl 2009

aaduli...a ty to nepoznáš "klin sa klinom vyráža" 😀 😀 😀
dobrú hasler 😔 🙂

renka9
autor
4. júl 2009

dobry vecer, tak dnes sa tu toho moc nepopisalo...my sme prisli pred chvilou z grilovacky, Angelika odkvacla... 😉

doobeda som upratovala, poobede som natierala hupacku malym. Zajtra pofotim a poslem fotecky 😉

cica13
4. júl 2009

caf Reni, tak vam bolo supis, my sme dnes (vlastne uz vcera) oslavovali maminine narodky, a cez den sme sa konecne kupali v bazene, ktory mame uz mesic napusteny, voda mala neuveritelnych 28 st. aj cmucik sa kupsal.

No idem do hajan, dobru nocku a zaroven aj dobre ranko!

emily333
5. júl 2009

dobre ranko aj my sme isli vecer na siravu opekat a mudra chlapska logika zacala o 8mej vecer varit gulas tak sme prisli domou okolo druhej no aspon sme pozerali na hviezdy ked za malada sme na to nemali cas 😀

aadula
5. júl 2009

ahojte

emily, takmer som sa pridala k zasadrovaným...pred hodinkou som zakopla do malého trojkolky..som videla aj hviezdičky..ako tak mi to prešlo ...a teraz som šla Paťu vyprevadiť..brali ju známi do Štúrova a tak som sa strepala..sa mi noha v členku vyvrtla..tá istá ako som si prst trepla...tak hádam mi to nezapuchne 😝

emily333
5. júl 2009

adulik ta si dadkaj vyloz nozicky a nic nerob aby sa ti dnesny den skoncil bez urazu 😉

aadula
5. júl 2009

veď práve...som hovorila..že dnes by som z gauča nemala zliezť..pre istotu 😝 , ale musím ešte riad umyť a podlahu zmyť...som urobila krémeš...dáš si?

emily333
5. júl 2009

mnam kremesik dam si 😝 ja som si akurat prevezovala ruku lebo sa mi nejak ta dlaha posunula a zacal mi trpnut malicek ☹ zajtra idem na kontrolu tak im poviem nej mi tu dlahu zkratia iba po zapestie 😉