Mamičky z Dolného Kubína: Pridajte sa do diskusie
Ahoj.
ahojte maminy pridavame sa k Vam 😉 bolulka tak sa mi zda podla foto ze sme spoluziacky zo zakladky 😕
yuyka tak sup sup pridat svoju fotku a fotku tvojho drobca do albumu dolnokubincanky 😉
yuyka, aj mne sa zda.. 😉 no ale sa nas tu zbiera..
jaaj, nastava pre mna nova dilema.. riesim zas pozvanku na narodeniny.. a neviem ako ju idem poriesit.. 😝
bolulka ty na nieco prides 😉 inak kukala som album lindin no ta jej dceruska je podarena... strasne zlata okana... stretavas sa s nou???
ahojte babenky,je v DK nejaky obchod s tehu oblecenim,ak ano je v sobotu otvoreny? maju tam dobre veci a ceny?? 😉 daaakujem..pls. IP asi nestiham sledovat temu..dakujem
hej, stretavame sa.. v stvrtok boli aj u nas.. no je podarena ta malinka - isto.. a cela po ockovi.. skoda ze sa tu k nam nechce pridat, papluch jeden... 😝
a prečo sa nechce pridat??? pozdrav ju niekedy... bolulka a ty si sa tu minule pytala (teda asi si to bola ty) ci je v kubine este nejaky obchod s maskami okrem toho v kocke... tak sestra povedala ze je nejaky pri nemocnici v nejakom sekači..
danka, no vyzeráš ešte menej ako na 23 🙂 ja už mám 23 za sebou 😀
ale to letí, čo chvíľa sú tu druhé narodky 😎
začínam sa tu strácať, kto koho pozná osobne, kto ste s kým spolužiačky...
no ja poznam jedine bolulku... uz nikoho ineho....
nam sa blizia zatial len prve narodeninky... juuuuj uz len 10 dni 😉
no caka naaaas. ale oslavovat budeme az 28 tak este mame casu dost... no teraz riesim tortu... dufam ze aj daco poriesim 😀 😀 😀
ahojte, karnevalové masky predávajú oproti kocke cez cestu v tych dlhych obchodoch pod bytovkou. tam kde je to nové hračkárstvo
no ja tiež len bolulku poznám 🙂 ale rada spoznám aj ostatné, niekedy z jari môžeme dať stretko, keď sa bude dať aj vonku byť, nie?
yuyka, pozeram, ze nasi drobanci su cca rovesnici a ze oblubuju rovnaku vykrutenu polohu pri spanku 😉 z fotiek sa mi nezda, ze by som ta poznala ... hod nieco o sebe ... napr. vek a kde byvate 🙂
ahojky,
tak my máme smolu, malý už skoro mesiac maroduje. vyzeralo, že to prešlo a po pár dňoch začal znovu smokliť a kašlať... ešte dobre že bez horúčky.. ale aj tak sedíme doma a sakriš nakazil aj mňa, tak kýcham ostošesť.. 😝 ale už je lepšie, aj malému. švagorinka mi odporučila jedny kvapky od kašlu nejaké brom.. neviem čo, a sú lepšie ako hedelix. majú trošku alkoholu, ale malý už toľko nekašle.. ešte zraziť nádchu a bude dobre 😉
a ozik kúpila som Palette deluxe tmavohnedú v 101 - si predstavte aké sú rozdielne ceny, v tescu stála 145 a v 101- 132sk (prepočítajte si to na eur,mne to ešte moc nejde)... a zasa krém na tvár v tescu 132 a v 101 až 159sk.. no som zírala 😨
Ahoj emmka3 no ano Maťko rad spinka na pravom usku a najradsej ho ma uplne zahnute sa bojim ze mu tak ostane 😖 snazim sa ho davat co najviac na opacnu stranu ale on si aj tak robi ako chce 😀 mne sa tiez nezda zeby som ta poznala...my byvame na Hattalke a vy?
chodila som na nemocicnu do "skolicky" v 1. triede 2.polrok... 🙂 preco? boli sme spoluziacky???
danka dakujeme za povzbudenie 😉
inak som na..tá, zasa mi nejde v práci net, tak budem musieť pracovať teraz - kurnik ja niekoho zavraždím.. ja fakt neviem ža čo platím... a doma akonáhle začne snežiť, tak internet vypadáva... 😝

danka, ty na foto vyzeráš veľmi mladučko, ako také dievčatko, koľko máš prosím ťa rokov?