icon

Mamičky z Dolného Kubína: Pridajte sa do diskusie

tinka1001
9. aug 2006

Ahoj.

majdiska
31. mar 2010

danka si jak ja 😀 mne teraz prišli malého pyžamká, som objednala z MMB také šikovné multipaky 5 ks, a sú nádherné.. moja obľúbená značka Next 🙂 , dve šiltovky také feši a sandálky blikajúce, také isté ako mal minulý rok len o 2 cm dlhšie.. hádam mu budú.. som dnes bola v drogerke a veite čo som tam objavila? hugiesky s riflíkovým vzhľadom.. som len kukala 😀

majdiska
31. mar 2010

ježiš ja by som zrušila sviatky.. som dnes nechala skoro 60 ečok v tescu.. ide ma picnúť 😝 aj so zajacmi..ešte dobre že sme dostali stravné lístky skôr 🙂

emmka3
31. mar 2010

jaaj, ja ani zajace namam 😅 ale sak kupime po vyplate 😉

emmka3
31. mar 2010

bonprix je dobry? bo ja nemam dobre skusenosti, na fotke pekne a domov pride handricka 😅

deniskateniska
31. mar 2010

no majdis ja som rada, ze toto este riesit nemusim.. a dnes som riesila s mm ze nech laskavo oznami svojim 4 bratom a ocovi ze nech sa ma neopovazia co i len kvapkou dotknut lebo budem zabijat.. 😠 😠 tak som zvedava 😝

danka.k
31. mar 2010

emka no niektore veci pridu krasne a niektore v pohode.. ale vacsinou ich bolo v pohode..

denis ja som chcela byt vzdy na velku noc tehu aby mi nik nekupal.. snad sa mi to raz podari.. a vraj sa vydate zeny uz nemaju kupat.. ale tak tí chlapi to nechapu 😠

danka.k
31. mar 2010

niektore krasne a niekotre v pohode 😀 😀 😀 😀 to malo byt ze niektore v pohode a niekotre otras

emmka3
31. mar 2010

jaaj, tak ja som bola aj tehu aj som kojila, takze mm ma ochranoval ako zo skla, len uvidime co bude tento rok 🙄 bo nist zo skorej zmienovanych dovodov sa nekona

majdiska
31. mar 2010

mne to vyšlo na veľkú noc a nik ma nekúpal, taká som bola rada.. 😀 síce sa pokúšali, ale sa im to stále opakovalo a skončila som len smradlavá od vonavky 🙂

danka.k
31. mar 2010

emka ja som bratrancovi povedala ze ma nesmie kupat ze som tehu.. tak sa zacal strasne smiat 😀 😀 😀 takze ako vyhovorka to nebolo dobre

majdiska
31. mar 2010

čo idete piecť? ja som sa tohto roku utrhla a až 3 koláčiky 😀 som našla jeden s tvarohom, vyzerá supiš a môže aj malý, druhý aby som sa neprepracovala z lístkového cesta - len plnený makom a ak nezbyde aj lekvárom a tretí som našla recept, že veľkonočná baba 😀 tak hádam výdu a zajtra začínam riadiť, treba doma vycapiť nejaké to vajco, nech sa to tvári ako veľká noc 😀

danka.k
31. mar 2010

ja idem nanukove rezy.. viac nic ... no maaaaaaaaaaam ja kedy? 😀 😀 😀 😀

emmka3
31. mar 2010

ja nepecem nist, stale je na vazkach ci budeme vobec doma ... ak budeme, tak kolac zbodnem u nasich 😉 a zdobit tiez nejdem, pri Jr. sa neoplati 😀

danka.k
31. mar 2010

my mame vyzdobu uz skoro mesiac 😀 😀 😀 😀 sme s kukom kupovali kupovali a rozkladali kade tade...

majdiska
31. mar 2010

danka 😀 😀 😀
ja tiež nestíham, ale hádam to zmáknem za tri dni.. dva dni riadiť - po mesiaci by sa hádam aj ráčilo a jeden den piecť.. v nedeľu ideme k našim a zanesiem na koštovku pár svojich výplodov 😉
segra ani toho baranca nejdete?

emmka3
31. mar 2010

no ak nebudeme doma tak ani baranca - zajaca 😉 nebudeme ... ale to pecie mm, takze ak chyti fantu, tak mozno upecie

dani 😉 😀 😀

danka.k
31. mar 2010

majdis a kto to bude jest??? ja kolace moc nemusim muz pride domov ledva na dva dni a iba by to poschlo.. kupaci radsej vypiju ako zjedia.. takze jeden bohate staci 😀 😀 😀 😀

emmka3
31. mar 2010

dani, sak ty pojes 😀 😀 ako ja teraz, napiekla som makovec, a nekecam, ale za 2 dni som pol plechu sama zjedla 😅 a to som uz dnes kupovala makovy pletenec ... ja som hotovy makoholik 😀

majdiska
31. mar 2010

však vravím že odvlečiem do DK 😀

danka.k
31. mar 2010

maji ja kolac moc ee.. takze ja nepojdem 😀 😀 😀

danka.k
31. mar 2010

ako co mi dnes je.. ja neviem pisat 😀

nepojem malo byt

emmka3
31. mar 2010

dani, vyhovor sa na negramotnu klavesnicu ako ja 😀

emmka3
31. mar 2010

jo a mm vas dnes neobstasni svojou pritomnostou, odkaz aj jenn 😉 bo chcel pozerat futbal, ale nejak uz pili drevo vedla v izbe 😀 dnes sme mali brigadu okolo bytovky, tak ho to asi zmohlo 😉

majdiska
31. mar 2010

segra už si zistila ako sa používa ten rúž - zapalovač?

deniskateniska
31. mar 2010

no tak ja som neplanovala totalne nic piect.. naco, len som nasla vcera tooooooooolko vela domaceho tvarohu od babky, tak idem robit tvarohovy so zelatinou mnamiky 😉 a asi aj bebekeksovy.. ten lubi aj moj muz 😀 😀 😀 ale iba ak sa mi bude chciet 😉 😉 a to zatial nevypada ruzovo 😀 😀 😀

danka.k
31. mar 2010

maji dnes sa na mna vsetci vykaslali.. tomas kuka futbal, evka ktovie co robi.. nereaguje ani na mobil 😀 😀 😀 no ale tajne som dufala ze bleskac sa objavi.. 😀

denis ten so zelatinkou mnam mnam.. tusim ta pridem okupat 😀

deniskateniska
31. mar 2010

:D mnamiky dani, prid ak chces, len ci ma doma najdes 😀 😀 😀 co pochybujem 😀 😀 😀

danka.k
31. mar 2010

deni ja ta budem vsade hladat.. pojdem za vonou kolaca 😀 tento zrovna mozem.. a este puncak.. inak moc ee

deniskateniska
31. mar 2010

ok, tak som zvedava kde ta nostek privedie 😀 😀 😀

danka.k
31. mar 2010

no to som aj ja zvedava 😀 😀 😀