icon

Mamičky z Dolného Kubína: Pridajte sa do diskusie

tinka1001
9. aug 2006

Ahoj.

deniskateniska
20. máj 2010

majka idem bez epi.. ja sa jej viac bojim ako porodu 😀 😀 😀

majkad2
20. máj 2010

och tie týzdne ubehli strašne rýchlo.....dnes od strachu asi ani nezaspím 😀

bolulka
20. máj 2010

majka, nestras so statnicami. to uz dako doklepeme spolu nie? 😉 Prcek bude musiet vydrzat.

bolulka
20. máj 2010

musis sa pozitivne naladit na porod.. taky potom aj bude. 😉

majkad2
20. máj 2010

no neviem neviem ako s tým štátnicami
no bolul sa ti to povie, ked už maš po tom....no ale budem sa snažiť

bolulka
20. máj 2010

Joj ja mam este vacsie stresy. Ako sa tam s Adamkom dopravime, a ako to tam vydrzi, kym budem statnicovat. 😝

majkad2
20. máj 2010

joj neboj s ocinom vydrží....ved to budeš dnu len nejakú hodinku, ved si musí zvykať aj bez maminky 😀
dobre moja idem končiť, lebo idem ku naším, zatiaľ pa 😀

mayocka
20. máj 2010

Martinka: dohovor Mirkovi ze bude lepsie pre vas oboch ak bude od narodenia pri maminke a nie v inkubatore 😉 ajked v nom sa onho tiez dobre postaraju,ale to mu nehovor 😉 😝

denis:ty to iste Romcovi,ok?

inak Mati som rada ze ta pustili z toho MT a ze ti prestali tie kontrakcie,s takym malinkatym drobcekom by si mala dost co robit a navyse chodit do MT s mlieckom...aj nakladne aj narocne na cas,psychiku...predsa len ked mas uz to male pri sebe je to ine,radsej tazsi porod prezit ako lahky porod a tazsie to po nom,isto som rada ze ajked som to mala blbe tak sa oplatilo cakat na zdravucke dietatko co je uz same schopne zivota 😉

majkad: ty si riadne akcna zena pocuvaj,v tvojom tyzdni som sa neodvazila ani do mesta ist,som sa bala ze to na mna pride 😝 nie to este do polska 😀 ak by sa ti narodilo v polsku to by bola haluska,bol by to malinky poliacik 😀

deniskateniska
20. máj 2010

mayocka jasne ja mu dohovaram, ze ak sa chce mat dobre tak nech ostane este do 3.6. potom si moze robit co chce 😀 😀
a ty ako so svokruskou? 😀 😀

mayocka
20. máj 2010

denis: aaale cakam co bude v nedelu teda 😅 hadam to vydrzim,snazim sa drzat usta na uzde zatial,nechcem sa hned hadat...budem sa riadit tvojimi radami,vsetko s usmevom 😉

deniskateniska
20. máj 2010

mayocka fakt je to asi najlepsie.. proste s usmevom povedat svoj nazor a nech je aky kolvek, povedala si to s usmevom, cize si tym nemyslela nic zle... "ano mate pravdu,ale teraz je to takto, alebo ja to chcem takto " usmev od ucha k uchu.. je to asi najlepsi sposob 😉 drzim palce nech si silna a vsetko dobre dopadne 😉

hojka
20. máj 2010

mayocka: aj ja som velmi rada,ze ma pustili,ze sa maly este drzi - neviem kde sa tak ponahla na tento svet,este mu je tam len dobre.Tak dufam,ze to este zvladneme a vydrzime aspon do toho 37tt. A vy teraz v nedelu krstite?
deniska: ja tiez ked prejdem len kusok,tak ma vsetko picha,citim ako ma dole tlaci,takze my si uz musime len pomaly,oddychovat a tak 😉
bolul: takze ty mas este aj statnice? som nevedela ani... Tak to mas teda toho teraz veru dost 😝 Ale ty to urcite zvladnes a potom budes mat uz o starost menej 😉

deniskateniska
20. máj 2010

hojka uz iba oddchovat 😉 este musime malych udrzat 😉 v takomto pocasi prist na svet.. ved by nemohli vonku chodit 😀 😀

bolul neboj ze ako na statniciach, kamoska ta si odskocila malu nakojit 😀 😀

mayocka
20. máj 2010

hojka jj az teraz krstime,chceli sme uz tuto nedelu co bola ale svokrovci boli vo francuzsku tak sme mali zakaz a prikaz pockat na nich 😝

danka.k
20. máj 2010

majkad mozno ta to chyti na statniciach 😀 😀 😀

baby vy len pekne drzte tych drobcov v bruskach... 😀 co sa maju co ponahlat... tu si toho este uziju 😀 😀 😀

deniskateniska
20. máj 2010

ten moj chce ist von, ale inou cestou.. sa chce vytlacit cez boky.. a je to dost bolestive.. 😅 😅

veronika13
20. máj 2010

baby, prosím vás, veď to je nemožné s vami udržať krok 😅 čo vy stihnete popísať, ja sa nehrááááám

deniskateniska
20. máj 2010

veronika - trening, si nas zanedbala, tak si vysla z cviku 😀 😀

danka.k
20. máj 2010

denis ze cez boky.. mne sa ten tvoj synator uz teraz velmi paci 😀 😀 😀 😀

veronika no trenuj trenuj 😀

deniskateniska
20. máj 2010

dani sa ti smeje, ale to fakt nie je smiesne ked najednej strane hrca ako svet - jedna noha, na druhej strane dalsia hrca, dalsia noha a dolu smatra rucickami.. 😀 😀 😀 a nic ine nepomaha len sediet aby sa mi netlacil do bokov ale radsej kopkal do rebier .. no maly romanko si asi povedal, ze ma bude hnevat za kazdu cenu 😀 😀 😀

danka.k
20. máj 2010

denis moj sa tak tiez tlacil len na jednu stranu, a taka hrca velka 😀 😀 😀 a potom ked bol v inkubatore tak ho sestricky nechapali, vsetky deticky pekne lezkali len moj sa krutil kade tade.. nikdy nelezal tak ako ho polozili 😝 😀 😀 😀 😀

deniskateniska
20. máj 2010

😀 😀 no som zvedava aky bude ked vyde von... uz len 2 tyzdne a mozme ist 😀 😀 uz bude donoseny 😉

nadezdah
20. máj 2010

Ahojte, baby rodičky vydržte, hlavne ty deni ešte je zavčasu, a na magnezko sa moc nespoliehoj, ja som ležala 2 tt v nemocke a magnezko mi dávoli 2 či 3x denne a porodila som na začiatku 38 tt. Ak sa ti dá, podlož si postel pod nohami tehlami, to robia aj v nemocke. Držte sa babenky.

hojka
20. máj 2010

no veru este aspon 2 tyzdne 😀 Som zvedava aj ja aky bude 🙂

danka.k
20. máj 2010

baby no minuly tyzden sme boli na pohotovosti.. a tomu mojmu huncutovi dnes vravim neskac s kym pojdeme na pohotovost.. a on ma odbil ze s dedom na aute a skakal dalej 😀 😀 😀 😀 ale povedal mi to ako dakej hlupani ze ci neviem ako sa na pohotovost chodi 😀

hojka
20. máj 2010

nadezdah: to mas veru pravdu,ja som tiez uzivala od piateho mesiaca 3x denne Mg a ani to mi nepomohlo a predsa som sa ocitla v MT,takze na to sa uz vobec nespolieham aj ked ho uzivam teraz 4x denne a este k tomu aj ine lieky.A tiez som lezala tu v DK hore nohammi a mam aj doma postel podlozenu,zo zaciatku mi bilo v hlave,ale za ten cas som si uz zvykla 😀

salvinka
20. máj 2010

dani 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja sa poskladam z toho rastika 😀 😀

danka.k
20. máj 2010

salvi nie len ty... ale aj ja 😀 😀 😀

deniskateniska
20. máj 2010

nadi, ja sa zatial neotvaram, a krcok je tuhy, tak nemusim nic take robit aspon zatial 😉 ja sa spolieham ze romanko ma dost rozumu a ze vie ze este nie je pripraveny dostatocne 😀 😀

hojka dufam ze sa stretneme s drobcami 😉

deniskateniska
20. máj 2010

no dani... to je teeeeeeeda riadne sidlo 😀 😀 no ak bude maly po ocinovi bude preeeeeesne taky isty... 😀 😀 z coho mam aj strach 😅