Mamičky z Dolného Kubína: Pridajte sa do diskusie
Ahoj.
nie, ja by radšej Ing, než Mgr..........no ved do roka to už isto zadarmo nebude 😀
a už ste zdravý?
Kde ste? My začíname zajtra v škôke tak uvidíme ako to dopadne, bojim, bojim ☹
Emka a Vy ako ste nachystaný? 😕
@anicka no my dobre 🙂 bez placu ked som odchadzala, lebo som sa vyparila 😅 ale je v dobrych rukach, ma ho Julka na starosti, tak mam aj cerstve spravicky, ze maly bol perfektny, troska pomrnkal ked isli von, ale inac v pohode, papa, spinka a aj kakat sa pytal 😵 zlatusik ... rano som tam s nim bola cca pol hodinu ale videla som, ze som tam zbytocna, hned si nasiel kamaratku Anezku, laska na prvy pohlad 😉 takze uvidim aj ja zajtra, ked budem odchadzat, podla mna to je najkritickejsie obdobie, potom sa uz zabavi, vyhra ... jj, @bolulka my sme boli tiez na cely den, teda od pol siedmej do tretej ...
aha, uz som zistila. no jasne ze sa pridame. sakra, ale muza mam v nemocke vtedy, tak neviem ako sa tam doteperim s dvoma detmi. 😝
Tak my máme druhý deň v škôlke za sebou. Hodinku bola so mnou a hodinku sama. Obišli sme sa bez plaču, zakývala mi z okienka poslala pusinku a bolo. Dúfam, že to tak bude pokračovať aj ďalej 😀
@bolulka ahoj, ja viem o RK. www.orientalico.sk skus pozriet tento link. Teda, co sa tyka baletu.

@bolulka ok bolul....a kde to pojdeme? už máš výhlady?