Mamičky z Dolného Kubína: Pridajte sa do diskusie
Ahoj.
@jami1407 ahoj,dakujem,dnes som tam bola prvy krat,prvy dojem zatial spokojnost,uvidim,sestricka taka ukecana,ja som na MD,tak to je teraz pre mna plus 😂,hadam som sa dobre rozhodla,lebo u dr.Hrudu to bolo ako v marnici,nic nepovedal,vsetko som sa musela pytat,pripadala som si ako kus ,nie ako pacientka
Ahojte neviete mi poradit niekoho v kubine kto by vedel pripravit na statnicu z anglictiny?
Prosím vás nevie niektorá z vás? O nejakom 2-3 izbovom byte na prenájom? Vďaka za odpoveď
@marhulkahunca Do Jánoša nikdy.... čisté peklo. Spomínam na časy, keď v auguste odišlo zo škôlky a školy naraz 22 detí.
Ahojte potrebujem poradit mame na navsteve znameho z Anglicka co by ste poradili kam s nim ist co by sa dalo navstivit v okoli aj teraz v zime. Na Oravskom hrade a v Zuberci sne uz boli s nim v lete
Ahojte dievčatá, ako to vyzerá na pôrodnici v DK? V lete mám termín. Robí sa tam ešte? Mali tam byť nové nadštandardné izby, koľko ich tam je? Dá sa tam dostať či sú stále plné? ĎAKUJEM
Ahojte. Mamičky máte tu niektorá skúsenosť s doktorom Ondrejom (gynekológ) ? Robí viac menej v Ružomberku a do DK chodí jeden krát v týždni. Pripadne mi viete odporučiť nejakú gynekologičku/ gynekológa v DK ? Dakujem

@lyra36 k predmetnej dr. neviem zodpovedat nic...preferujem muzov-lekarov