icon

Mamičky - zdravoťáčky na materskej alebo na rodičovskej

darinka17
15. mar 2012

Ahojte "sestričky".Chcem sa opýtať,či je tu nejaká z vás,ktorá už má za sebou to 5-ročné hodnotenie sústavného vzdelávania a je pritom na MD alebo RD.Mňa to čaká onedlho a nemám v tom úplne jasno,čo všetko k tomu treba. Vedel by mi niekto poradiť?
Ďakujem 🙂

laurah
25. jún 2013

@darinka17 ahoj Darinka, ja tiež neviem 100%, pretože ja tesne pred hodnotením som odišla na MD a RD, no ked som volala do komory, tak mi povedali, aby som si podala žiadosť o prerušenie hodnotiaceho obdobia... Pokial si to 5 ročné obdobie bola na MD a RD tak sa to ráta odo dňa, kedy si nastúpila do práce? ... alebo ak ty vieš niečo nové, ja uvítam tiež info... diky

dajna11
26. jún 2013

ahojte,ja síce nie som sestra ale tiež máme 5 ročné hodnotiace obdobie a končilo mi vtedy ako som bola na RD.prerušilo sa to.začneme znovu ked nastupim do práce

laurah
31. jan 2014

@darinka17 Ahoj ak si dopadla na hodnotení? No a ja kedže som prešvihla termín hodnotiaceho obdobia a ani žiadosť o prerušenie som nestihla podať, musím sa ho zúčastniť aj počas RD. Už som prihlásená, tak sa teším ako sa budem terigať niekde na Amurskú do Biskupic. Neviem si predstaviť, keby nebol muž doma, kde dám dvojičky. Tá sranda tiež samozrejme niečo stojí 10€ a to ešte neviem ako dopadnem.

darinka17
autor
31. jan 2014

Ahoj.no ja som bola už tak dávno,že som nan už aj zabudla 🙂 Už odvtedy vyše roka pracujem.Tiež som vtedy o prerušenie nepožiadala.a keďže som kvôli MD a RD mala nedostatok odpracovaných mesiacov ,uzavreli mi to " Nehodnotí sa " a tým to bolo vybavené.potom mi začalo plynúť nové obdobie.