Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    laurah
    26. aug 2019    Čítané 141x

    Testovanie Yves Rocher

    Veľmi pekne ďakujem za možnosť skúšať túto značku a zvlášť radu Sebo Végétal.
    Zhrniem to pre krátkosť času, pretože som toho času na dovolenke pri mori, nebrala som nič iné, len váš balícek YR 🙂

    Testovať som začala 30.7. večer. A nielen ja, ale aj moja 17-ročná dcéra. Balíček velmi milo prekvapil obalom i obsahom.

    Keďže máme obe sklon k masteniu pleti, zvlášť teraz v lete, privítali sme túto radu Sebo Végétal s velkou radosťou.

    Čistiaci gél v Eco tube jemnej tekutejšej konzistencie vyčistí pleť jemne bez zbytočného podráždenia pokožky.

    Čistiace tonikum už len vzhľadom vyzerá atraktívne, čiže už výzor sľuboval veľa. Po nanesení moja pleť doslova ožila. Jedine negatívum, že ma trošku na jednej výražke poštipkávalo. Ale tá je už preč... a štípanie zmizlo.

    Dcére sa testovanie zapáčilo, a tak testovala aj tonikum. Chválila a videla taktiež rozdiel v starostlivosti s touto radou. Pleť mala matnejšiu a počas dňa nepotrebovala pleť dočistovať.

    Tretí testovací produkt - sérum, na ktorý som sa tešila, pretože séra mám v obľube asi najviac. Sľubujú vždy veľa, tak som bola zvedavá. Po nanesení séra s kvapkacou pipetou som ho jemne vklepkala do pokožky a cítila, ako sa pleť vypla, zmatnela a cítila som príjemný pocit na tvári. Žiaden mastný pocit a lesk na tvári. Aj fotky z dovolenky sú fajn, keď sa neleskneme.

    Takže zatiaľ len chválim...

    Štvrtý produkt - krém proti nedostatkom. Ľahký, jemný, dobre sa nanáša, rýchlo sa vstrebáva, niet mu čo vytknúť...

    Mne táto rada sadla, až som bola sama milo prekvapená. Teda nikdy som nemala 4 produkty od jednej značky, jednej rady... a teda testujem aj naďalej. S radosťou však prehlasujem, že pleť bola po nanesení produktov Sebo Végétal čistá, matná, no proste nie je čo vytknúť, sľubované účinky sa dostavili.

    Čo to z výletov po Slovensku

    (9 fotiek)

    Už máme 6 rokov, tak rýchlo to ušlo...

    (7 fotiek)

    Croatia 2018🏖⛵

    (4 fotky)
    laurah
    Správa bola zmenená    12. júl 2018    

    Po 11 dňoch prázdnin som potrebovala psychohygienu, celkom ma to chytilo... moje útočisko terasa v morskom štýle

    laurah
    19. jún 2018    Čítané 164x

    Vichy Minéral 89

    V prvom rade sa chcem veľmi pekne poďakovať za možnosť testovať tento výrobok. Je to moja prvá recenzia, takže sa vopred ospravedlňujem, ak som nepísala v odbornej terminológii blogeriek, ktoré testujú často a veľa. Ale ja som hlavne mama na plný úväzok so 4 deťmi, ešte doplním údaj, mám 41 rokov a  normálnu pleť so začínajúcimi jemnými vráskami okolo očí.

    Kedže ja sama som doposiaľ nemala možnosť tuto značku používať o to viac ma testovanie potešilo.  

    Už balenie v decentnej sklenenej fľaši vo mne evokovalo že to bude príjemný čas s testovaním. Pumpička zaručuje dokonalé nanášanie a hlavne produkt ostáva stale sterilný, takže je skutočne ,,čistý´". 

    1. deň

    Po rannom čistení pleti som si naniesla 2 pumpičky a pleť už po prvom nanesení bola hydratovaná, napnutá a vzpružená. Jemná gélová konzistencia s príjemnou textúrou bez parfumácie ma skutočne prekvapila. Večer som samozrejme zažila opäť príjemný pocit na tvári. 

    2. deň 

    Ráno som si dopriala peeling, po ňom som si naniesla booster a účinok sa tak iba zvýšil. Vstrebal sa do pleti bezo zvyšku, pleť nebola lepkavá, nič nikde neštípalo ani v citlivých očných partiách. Pleť sa naozaj krásne vypla a hydratovala. 

    3.deň

    Klasika ranná a večerná starostlivosť vždy však ako hlavný produkt booster.

    4. deň

    S radosťou každý deň po dni aj keď niekedy veľmi rýchlo som si dopriavala starostlivosť s boosterom, no nič iné moja pleť ani nežiadala. Stačilo naozaj ráno a večer 2 malé pumpičky a pleť bola spokojná.

    5.-14 .deň

    Počas testovania mi dvojičky teplotovali, takže noci boli prebdené, ale vždy ráno som si po nanenesí boosteru dopriala dávku hydratácie a minerálov. Dokonca spomeniem, že mávam často problémy s dotlačenou pleťou po spaní. Za celé dva týždne sa mi to stalo až dnes, ale pleť sa mi vyrovnala po pár minútach. ,,Hotový zázrak." Niekedy som este taká pokrčená cestovala do prácea stalo sa , že aj v práci si  kolegyne všimli moj problém. Takže v skratke hodnotím booster ako super produkt, hlavne pre ženy, ktoré nemajú až tak veľa času na seba,  pretože starostlivosť s ním nezaberie veľa času. Je  priam ideálny, pretože jeho rýchla aplikácia a vstrebateľnosť ako i účinok nemá konkurenciu . Teda u mňa určite. Hodnotím ho ako bombu pre pleť, pretože moju pleť zhydratoval, zjemnil, rozžiaril a dokonca mi zjemnil moje vrásky na čele a v okolí očí.

    Teším sa z jeho účinkov a aj na to, že ho môžem používať a dopriavať si aj naďalej. Určite si ho zakupim. Takže moje hodnotenie na záver. Pozitívne samozrejme. Produkt spĺňa to, čo píše v popise o ňom výrobca.

     Krásny deň.

    Anna, 41 rokov

    laurah
    Správa bola zmenená    17. jún 2018    

    #test_mineral98
    Každý večer a ráno už niekoľko dní používam na pleť... výsledok myslím ze cítim a vidiem...Pozitivny samozrejme.👍

    laurah
    Správa bola zmenená    10. jún 2018    

    #test_mineral98
    Každé ráno a večer a teším na chvíľu keď si na vyčistenú pleť nanesiem môj Booster.

    laurah
    Správa bola zmenená    8. jún 2018    

    #test_mineral98
    *deň 3. Dnes ráno... Nenalíčená...

    #test_mineral98 deň 2. Včera večer som si spravila peeling, po nom som si naniesla gel a na tvári som lepsie cítila účinok géliku. Na tvári sa krásne vstrebal, nič nelepilo, stačilo naozaj 2 malé pumpičky. Pleť na tvári bola jemná a pekne vypnutá. Takže v celku veľká spokojnosť.