Maminky blondínky, ako si zachovať pekné nevysušené vlasy?
Ahojte.
Mile maminky blondinky, teda hlavne odfarbovane, melirovane blondinky, ako to robite aby ste mali pekne vyzerajuce, nevysusene vlasky? 🙂
Viete mi prosim poradit nieco na ten moj “krep” na hlave?
Nieco v cenovej kategorii co nam nezrujnuje rodinny rozpocet 🙈
Uz som skusala rozne olejceky, kokosovy olej a vselijake masky ale nic moc teda.
Dakujem krasne za kazdu radu 🌸🌸🌸
@thessal zalezi aj od tvojej kvality vlasov. bohuzial, nie kazda moze byt platinova blondina dlhodobo. odkedy som zmenila kadernicku, mi tie vlasy aj dorastu - nerobime kazdy krat melir ale napriklad len tonovanie. uz nie som platinova blond, ale viac prirodzene blond vlasy a je vidno aj moje bledohnede. skus ist ku nejakej skusenej kadernicke a nechaj si poradit. to co uz je vysusene, bohuzial uz dokopy velmi nedas..
@thessal nie je vidno dako na fotke ze by boli znicene. skus si nedat aspon pol roka melir, chod len na tonovanie. ono to tonovanie je vraj dolezite - aby sa tvoje odfarbene flasy ,,napili,, toho pigmentu potom nebudu take vysusene a nebudu sa tak velmi lamat. a daku kuru u kadernicky by som si na tvojom mieste dala.
@thessal tak urcite by som si kupila silver sampon na zlte odlesky. Velmi fajn je loreal proffesionnel, teraz maju aj v dmke. K tomu by som dala loreal professionel absolut repair (zlty) sampon a kondicioner. Mne dal dokopy melirovane vlasy, ktore som kazdy druhy den zehlila.
Potom o nieco drahsie su kerastase produkty. Ale to mi dava len kadernicka vitaminove ampulky a masky.
@lovely5 hej to je pravda. Moj kadernik napriklad uz nemeliruje vôbec, len tonuje 🙂

@thessal nuž asi nastala niekde chyba pri odfarbovaní / melírovaní, keď máš na hlave chemlon, to ti už asi žiadny zázrak nepomôže, len nechať postupne odrastať a farbenie zveriť do rúk šikovnej a zodpovednej profesionálke. Ja mám od prírody veľmi jemné vlasy, ale hádam 20 rokov chodím na melír a žiadny krep alebo chemlon na hlave nemám. A umývam si vlasy hocijakým šampónom, kondicionér používam veľmi výnimočne, masky na vlasy žiadne mimo toho, čo mi 3-4x ročne spraví kaderníčka v rámci sedenia.