icon

Maminky blondínky, ako si zachovať pekné nevysušené vlasy?

thessal
31. júl 2019

Ahojte.
Mile maminky blondinky, teda hlavne odfarbovane, melirovane blondinky, ako to robite aby ste mali pekne vyzerajuce, nevysusene vlasky? 🙂
Viete mi prosim poradit nieco na ten moj “krep” na hlave?
Nieco v cenovej kategorii co nam nezrujnuje rodinny rozpocet 🙈
Uz som skusala rozne olejceky, kokosovy olej a vselijake masky ale nic moc teda.
Dakujem krasne za kazdu radu 🌸🌸🌸

sissy27
31. júl 2019

@thessal nuž asi nastala niekde chyba pri odfarbovaní / melírovaní, keď máš na hlave chemlon, to ti už asi žiadny zázrak nepomôže, len nechať postupne odrastať a farbenie zveriť do rúk šikovnej a zodpovednej profesionálke. Ja mám od prírody veľmi jemné vlasy, ale hádam 20 rokov chodím na melír a žiadny krep alebo chemlon na hlave nemám. A umývam si vlasy hocijakým šampónom, kondicionér používam veľmi výnimočne, masky na vlasy žiadne mimo toho, čo mi 3-4x ročne spraví kaderníčka v rámci sedenia.

zuzpar
31. júl 2019

@thessal V tomto pripade sa asi treba prestat farbit a nechat vlasy odrast. Mas ich asi dost znicene a realne nieco co by ti to zachranilo aspon ciastocne by nebolo uplne najlacnejsie.

lovely5
31. júl 2019

@thessal zalezi aj od tvojej kvality vlasov. bohuzial, nie kazda moze byt platinova blondina dlhodobo. odkedy som zmenila kadernicku, mi tie vlasy aj dorastu - nerobime kazdy krat melir ale napriklad len tonovanie. uz nie som platinova blond, ale viac prirodzene blond vlasy a je vidno aj moje bledohnede. skus ist ku nejakej skusenej kadernicke a nechaj si poradit. to co uz je vysusene, bohuzial uz dokopy velmi nedas..

thessal
autor
31. júl 2019

Ono vela urobilo asi aj to, ze som presla na svetle vlasky z farbenych tmavych 😕
Dva mesiace po, boli este fajn ale cim dalej tym sa mi viac vysusuju su bez zivota a stiepia sa mi dost konceky. Ostrihat moc nechcem mam ich uz dost kratke 🙁

lovely5
31. júl 2019

@thessal nie je vidno dako na fotke ze by boli znicene. skus si nedat aspon pol roka melir, chod len na tonovanie. ono to tonovanie je vraj dolezite - aby sa tvoje odfarbene flasy ,,napili,, toho pigmentu potom nebudu take vysusene a nebudu sa tak velmi lamat. a daku kuru u kadernicky by som si na tvojom mieste dala.

queen_mary
31. júl 2019

@thessal tak urcite by som si kupila silver sampon na zlte odlesky. Velmi fajn je loreal proffesionnel, teraz maju aj v dmke. K tomu by som dala loreal professionel absolut repair (zlty) sampon a kondicioner. Mne dal dokopy melirovane vlasy, ktore som kazdy druhy den zehlila.

Potom o nieco drahsie su kerastase produkty. Ale to mi dava len kadernicka vitaminove ampulky a masky.

queen_mary
31. júl 2019

@lovely5 hej to je pravda. Moj kadernik napriklad uz nemeliruje vôbec, len tonuje 🙂