icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

cilicka22
1. mar 2012

@cestovatelkaandrea tak to verím...to sa mu musí zle spinkať ked ho to pobolieva..to áno..ale je super že sa vám to takto pekne hojí..
no budeš musieť doplniť to D-čko..ono je to dobré aj na správny vývoj kostí..ja sa snažím malému tiež dávať ked sú takéto zimné a chladné dni..a toho slniečka moc nieje.. ☹

cestovatelkaandrea
1. mar 2012

@cilicka22 a zeny ked koja alebo su tehotne a maju malo D-cka tak im hrozi v neskorsom veku osteroporoza. Preto to lekari odporucaju brat pocas tehu a aj pocas kojenia.
Ja som Damianovi davala do dvoch rokov. Odvtedy je takmer kazdy den vonku viac ako hodinu, takze ma zasobu D-cka riadnu. To nevadi ze nesvieti, moze byt aj pod mrakom. Tu v NL to odporucaju az do 4 rokov, lebo tu casto prsi, ale tak mi chodime von aj ked prsi.

Aj ja som rada s tymi uskami, lebo predstava dalsej operacie ma desila. Raz som s nim bola na operacke pri uspavani a nezabudnem na to cely zivot. Myslim, ze manzel taktiez pri druhej. Po oba razy mu brali nosnu mandlu pod narkozou a pri druhej mu vybrali aj krcne mandle a zavadzali trubicky do usiek.

joannas
1. mar 2012

@cilicka22 nás má v máji 3 roky a ja mu to už nedávam,já sommislela že len do pol roka sa má dávať,a doktorka mi. mi nič nechovotila že mám ešte dávať

cilicka22
2. mar 2012

@cestovatelkaandrea to je hrozné to mi je ľúto..musel to byť ozaj strašný a nezabudnuteľný zážitok..dúfam že už sa mu to nikdy viac nevráti.. ☹ ☹
ja som tiež chcela aby aspon do dvoch rokov bral to D-čko...
chodievame spolu vonku každý den či je pekne či prší..či sneží..aby nabral niaku tú imunitu....a čo vodičák..

cilicka22
2. mar 2012

@joannas čo ja viem tak naša odporúčala aspon do roka a pol..a potom už nemusíš..ale ja chcem aby bral D-éčko aspon do dvoch rokov čo je za chvíľočku pretože teraz si toho slniečka moc neužiljeme.. ☹

cestovatelkaandrea
2. mar 2012

@cilicka22 no to dufam aj ja 😉 ta spomienka na to ako mu prikladaju masku na tvar a zrazu drzis v ruke len nevladne telicko mi ostane v hlave asi do smrti 😖

Vodicak opravna skuska bude 15 marca. Tak hadam tentokrat to zvladnem 😀 a budem jazdit podla poziadaviek skusajuceho 😀 😀 ja sa uz na tom smejem, lebo kazdy vyzaduje od teba nieco ine. Niekedy si hovorim, ze som si to mala urobit na SR, tam tolko nedzubu za blbosti. Hlavne ze jazdit bezpecne.

Ako idu pripravy na narodeninovu oslavu?

mia258
2. mar 2012

Ahojte 🙂 Akurát som prišla domov, tak idem dočítať zameškané, aj tak nemám čo robiť 😵

cilicka22
2. mar 2012

@cestovatelkaandrea tak držím palce to máš skúšku neič pár dní pred našou oslavou..pomaličky si všetko dokupujem..servítky som si vyrobila sama neviem či si pozerala ale aj som dokupovala taká detské cars a s balonikmi..včera som akurát vystrihovala s far.papiera martinko a robila reťaz..tak si to pekne pomaličky podľaa svojich prestáv..dúfam že malý bude rád.. 😀 😀
ocení aspon niekto moju snahu 😀 😀

cilicka22
2. mar 2012

@mia258 ahoj moja tak čo už je lepšie..je super že už si domka aj pri malej..ako si to všetko zvládla a čo bábätko..ako sa má v brušku..dúfam že všetky komplikácie sú zažehnané ☹

mia258
2. mar 2012

@cilicka22 Mia je ešte v jasličkách, zatiaľ nevie, že som už doma. Dom zvedavá ako bude reagovať 😵
No ale za vodou ešte nie som, nikdy nevieme kedy sa mi môže znova krvácanie vrátiť. Ale už som rada, že som doma, v nemocnici nado mnou len zalamovali rukami... 🙄

cilicka22
2. mar 2012

@mia258 dúfam že všetko dobre pojde a že to zvládnete..určite áno..ste silné aj bábätko aj ty aj Miuška..
tá sa bude určite tešiť že si už domka..teda ešte netuší..

mia258
2. mar 2012

@cilicka22 musíme to zvládnuť! 😉 Ale dúfam, že sa to zlepší, keď skončím prvý trimester, v druhom bude dúfam lepšie. Aj keď pri Mii mi bolo v prvom dobre a v druhom zle 😅

cilicka22
2. mar 2012

@mia258 tak aj pri Miška si mala komplikácie..určite zvládneš..a verím že bude už len lepšie a lepšie..

cestovatelkaandrea
2. mar 2012

@mia258 super, ze si uz doma. Hlavne vela oddychuj a radsej neriskuj. Do konca 12 tyzdna je to najkritickejsie. Mne to konci akurat dnes 😀 Drz sa mozno ze je to teraz chlapcek 😉

mia258
2. mar 2012

@cestovatelkaandrea mozno, uvidime 🙂 som rada, ze mi nemuseli robit odbery, inak by som uz vedela aj pohlavie 😅
No ja lezim v posteli aj teraz. Mia ked ma zbadala, tak sa rozbehla ku mne, ja som sa rozplakala a ona potom so mnou. A ked nas videla svokra, tak sa rozplakala z nas. Normalne sme mali slzave udolie v spalni 😵

mia258
2. mar 2012

A este som aj chora, teplota na hranici, hrdlo ma boli, nos upchaty, tvar opuchnuta... Zacalo mi to uz v nemocke a podla lekara to je reakcia na zle znasane tehu, moja imunita je momentalne na bode mrazu. Len dufam, ze sa odo mna neoberie aj Mia ☹

dadqa86
2. mar 2012

Ahojky som rada ze ste v poriadku a ze ste domka uz ako sa inak mate? 🙂

mia258
3. mar 2012

@dadqa86 ahoj 🙂
Mia šla akurát ku švagrine, idú s deckami na výlet, tak nech si užije aj moja. Len ma mrzí, že nemôžem byť s ňou, stále ma ťahá z postele nech sa s ňou idem hrať a nechápe, že nemôžem 😒

A vy ako? U nás je krásne počasie, čo dnes plánujete?

zuzky1104
3. mar 2012

@mia258 Dcerka ma krasne meno 🙂

mia258
3. mar 2012

@zuzky1104 jej ďakujeme 😵

dadqa86
3. mar 2012

@mia258 Ahojky no dnes bolo ozaj krasne sme boli vonku na prechadzke fajne bolo konecne len tak dalej...A ty nemozes ani vstat z postele?ci? 😕

mia258
3. mar 2012

@dadqa86 nemozem, ani na wcko nemam chodit 😅 Proste lezim celyyy cas v posteli, 24hod. denne 😔

dadqa86
3. mar 2012

@mia258 😨 tak to mas dost blbe aj ked to potom stoji zato ja som mala tiez rizikove,ale ja som nelezala ja som pomahala aj muzovi malovat izbu skrine prenasat,ale zase nie velmi len tak trosku... 🙂

mia258
3. mar 2012

@dadqa86 dalsi tyzden idem na kontrolu zase, dufam, ze mi povedia nieco pozitivne a budem moct uz chodit aspon z izby do izby 😀
Inak som planovala porod do vody, uz som si o tom vsetko zistovala a teraz ked som na rizikovom nebudem moct 😢 😢

svetlankat
3. mar 2012

Caute baby prisla som Vas pozdravit
@mia258 co to citam? nemocka? drzim silno palce.

joannas
3. mar 2012

@mia258 ani na taletu tí nedovolili ísť? to akože kde to mášrobiť?to si krvacala alebo čo?prajem tí aby si babetko vinosila do konca,

mia258
3. mar 2012

@svetlankat nastastie som uz doma, dakujem 🙂

@joannas v nemocnici som musela mat misu, nesmela som prejst ani par krokov. Teraz doma samozrejme idem, ale minimalne... Ano, krvacala som dost, preto len lezat 😒

dadqa86
3. mar 2012

@mia258 No ja si neviem predstavyt porod vo vode ja som mala na suchu ako ryba a som spokojna 😀 😀

joannas
3. mar 2012

@mia258 ojoj veľa,a doktori čo chovorili čo to mochlo vivolat,neznervoznila si sa na na niekom?miuška už buva? nás loptos ešte nie

svetlankat
3. mar 2012

@mia258 viem ze to mas teraz tazke, ja som krvacala v 9tt, nastastie to potom uz bolo ok, akurat som brala lieky a injekcie. Tak aj ked je to pri Mii tazke, setri sa.