Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@cilicka22 a zeny ked koja alebo su tehotne a maju malo D-cka tak im hrozi v neskorsom veku osteroporoza. Preto to lekari odporucaju brat pocas tehu a aj pocas kojenia.
Ja som Damianovi davala do dvoch rokov. Odvtedy je takmer kazdy den vonku viac ako hodinu, takze ma zasobu D-cka riadnu. To nevadi ze nesvieti, moze byt aj pod mrakom. Tu v NL to odporucaju az do 4 rokov, lebo tu casto prsi, ale tak mi chodime von aj ked prsi.
Aj ja som rada s tymi uskami, lebo predstava dalsej operacie ma desila. Raz som s nim bola na operacke pri uspavani a nezabudnem na to cely zivot. Myslim, ze manzel taktiez pri druhej. Po oba razy mu brali nosnu mandlu pod narkozou a pri druhej mu vybrali aj krcne mandle a zavadzali trubicky do usiek.
@cestovatelkaandrea to je hrozné to mi je ľúto..musel to byť ozaj strašný a nezabudnuteľný zážitok..dúfam že už sa mu to nikdy viac nevráti.. ☹ ☹
ja som tiež chcela aby aspon do dvoch rokov bral to D-čko...
chodievame spolu vonku každý den či je pekne či prší..či sneží..aby nabral niaku tú imunitu....a čo vodičák..
@cilicka22 no to dufam aj ja 😉 ta spomienka na to ako mu prikladaju masku na tvar a zrazu drzis v ruke len nevladne telicko mi ostane v hlave asi do smrti 😖
Vodicak opravna skuska bude 15 marca. Tak hadam tentokrat to zvladnem 😀 a budem jazdit podla poziadaviek skusajuceho 😀 😀 ja sa uz na tom smejem, lebo kazdy vyzaduje od teba nieco ine. Niekedy si hovorim, ze som si to mala urobit na SR, tam tolko nedzubu za blbosti. Hlavne ze jazdit bezpecne.
Ako idu pripravy na narodeninovu oslavu?
Ahojte 🙂 Akurát som prišla domov, tak idem dočítať zameškané, aj tak nemám čo robiť 😵
@cestovatelkaandrea tak držím palce to máš skúšku neič pár dní pred našou oslavou..pomaličky si všetko dokupujem..servítky som si vyrobila sama neviem či si pozerala ale aj som dokupovala taká detské cars a s balonikmi..včera som akurát vystrihovala s far.papiera martinko a robila reťaz..tak si to pekne pomaličky podľaa svojich prestáv..dúfam že malý bude rád.. 😀 😀
ocení aspon niekto moju snahu 😀 😀
@mia258 super, ze si uz doma. Hlavne vela oddychuj a radsej neriskuj. Do konca 12 tyzdna je to najkritickejsie. Mne to konci akurat dnes 😀 Drz sa mozno ze je to teraz chlapcek 😉
@cestovatelkaandrea mozno, uvidime 🙂 som rada, ze mi nemuseli robit odbery, inak by som uz vedela aj pohlavie 😅
No ja lezim v posteli aj teraz. Mia ked ma zbadala, tak sa rozbehla ku mne, ja som sa rozplakala a ona potom so mnou. A ked nas videla svokra, tak sa rozplakala z nas. Normalne sme mali slzave udolie v spalni 😵
A este som aj chora, teplota na hranici, hrdlo ma boli, nos upchaty, tvar opuchnuta... Zacalo mi to uz v nemocke a podla lekara to je reakcia na zle znasane tehu, moja imunita je momentalne na bode mrazu. Len dufam, ze sa odo mna neoberie aj Mia ☹
Ahojky som rada ze ste v poriadku a ze ste domka uz ako sa inak mate? 🙂
Caute baby prisla som Vas pozdravit
@mia258 co to citam? nemocka? drzim silno palce.
@svetlankat nastastie som uz doma, dakujem 🙂
@joannas v nemocnici som musela mat misu, nesmela som prejst ani par krokov. Teraz doma samozrejme idem, ale minimalne... Ano, krvacala som dost, preto len lezat 😒
@mia258 viem ze to mas teraz tazke, ja som krvacala v 9tt, nastastie to potom uz bolo ok, akurat som brala lieky a injekcie. Tak aj ked je to pri Mii tazke, setri sa.

@cestovatelkaandrea tak to verím...to sa mu musí zle spinkať ked ho to pobolieva..to áno..ale je super že sa vám to takto pekne hojí..
no budeš musieť doplniť to D-čko..ono je to dobré aj na správny vývoj kostí..ja sa snažím malému tiež dávať ked sú takéto zimné a chladné dni..a toho slniečka moc nieje.. ☹