Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@mia258 ahojki ako sa dnes dari? uz je Mii lepsie?
Pisala som prispevok a cely mi ho vymazalo 😠 🙄 🙄
Nie je jej lepsie, ale nemali sme vysledky az take zle, aby sme museli ist lezat. Dnes jej brali znova krv aj vytery, ked budu vysledky horsie, tak uz budeme musiet do nemocky ☹ jedine stastie, ze mi doma aspon trosku co-to vypije, takze nie je az taka dehydrovana.
A bola som aj u svojho lekara, nastastie je vsetko v poriadku. Len ked pocul, ze beham s malou po vysetreniach, ho skoro porazilo, ze nelezim doma 😒
@mia258 och tak dufam, ze vysledky budu dobre aby ste nemuseli do nemocnice. Hlavne nech pije vela tekutin ak sa jej bude dat. To dost pomaha na hrdlo. Papa ti nieco alebo odmieta aj stravu? A ty, ako sa citis?
@dadqa86 mnam francuzske zemiaky. dala by som si. my sme mali vcera peceneho lososa so zemiakmi a normalne mi to chutilo. sice som rybu nemohla prve tyzdne tehu ani citi, za to teraz mi strasne chutila. Ale tie francuzske zemiaky, mnam...
@cestovatelkaandrea Este mame poslem ti? 😀
@dadqa86 no skus s UPC 😉
dalsie zubky vam nejdu?
@dadqa86 @cestovatelkaandrea no dnes mi volali, že výsledky ešte nedošli, lebo bol nejaký problém pri prevoze. Našťastie nemusia robiť znova odbery, zajtra by sme už mali vedieť.
A malá má také stavy, že sa mi zdá že už je viac-menej v poriadku, usmeje sa, ožije. A potom je znova apatická, len leží a pozerá do steny, nehýbe sa. Normálne som vystrašená v takých chvíľach ☹
Dnes na obed som jej robila rybku so špenátom a paradajkami. To zbožňuje. Zjedla tri vidličky a potom už nie. Ráno vypila polovicu čajíka, poobede trošku vody. Dúfam, že to prejde už... 😒
@cestovatelkaandrea Ok skusim UPS 😀 bude to rychlejsie...Vies co zacina byt dost plani jak cert tak mu asi uz idu hore lebo takyto plani zacinal byt aj ked mu isli horne tak uvidime..No to budu zase dni katastrofalne 😅 😕
@mia258 No ja som strasne zvedava ako dopadnu vysledky dufam ze bude vsetko v poriadku myslim na vas kazdy den aj ked tu niesom lebo sa mi neda ked je drobec hore ☹ ,ale snazim sa sem prist tak castko ako sa mi len da
ahojte Baby 🙂 ako sa máte nemáš ani sem kedy zaskočiť..tak vás nestíham ani dočítavať..ale idem prečítam čo máte nového..u nás sú noci stále prebdené...ah jaj kedy sa to konečne zmení ☹
@mia258 tak ako dnes? Uz je lepsie? Mate aj vysledky?
@dadqa86 tak to ti nezavidim. ja som bola vzdy zo zubov nestastna. Damian teplotoval a mal z toho usne infekcie. Konecne ma vsetky vonku tak aspon toto obdbobie mame za sebou. ako dlho to u vas trvalo, kym vysli tie prve?
@cilicka22 ahojky, my celkom ok. Damian trocha prechladnuty ale zatial bez teploty. Vcera sme mali pohovor v skolke, lebo sa nam nelubia niektore pravidla, ktore tam maju a vybavujeme veci ohladom skoly pre Damiana a ohladom mojej materskej teraz. A zacinam premyslat nad tym, co zobrat na Velku noc na SR 😎
No tie noci ti nezavidim. Skusim nieco kuknut v mojej knizke bystre dieta batola, ci tam nahodou nieco o tom nepisu.
@cestovatelkaandrea ahoj moja..tak ste trocha naachladnutý..to mi je ľúto snad vám to čo najrýchlješie prejde..a čo vyvadzajú v školke..
tak sa chystáne na veľkú noc na SR..no to aby si už teraz začala baliť..malý sa musí tešíť však..
skúsim pozrieť snad niečo nájdem..už som z toho zúfalá..včera išiel spinkať o pol desiatej čo vymýšľal lebo tu bola malá sesternica 5 ročná a zobudil sa o druhej do pol štvrtej bol hore a potom ešte zaspal a o pol šiestej už nadobre zobudený svieži..ach jaj...

@mia258 HIG tak to ti dobre zjedla,nás keď je chorý tak nechce nič aj ten pomaranč nasilu,a sirup ako nasilu á ako pritom vrieska to ani nechci vedieť,a tí za ako cítiš?