icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

katuska169
7. jún 2012

ahoj ja mam dve dcerky a rada si stebou popisem
🙂

joannas
7. jún 2012

@mia258 tak do práčky to chej to je nijaká robota ale potom keď to treba povesiat,pozechlit poskladať 😅 ,pravdaže si zvikne,aj tí aj ona,a nechceli ste z mužom do pôrodu bývať na slovensku a potom ísť z malou do francuzka ? Ako sa bude babetko volať?

joannas
7. jún 2012

@katuska169 ahoj,a skym?

mia258
7. jún 2012

@joannas Veď práve to! 😀
Veď my sme bývali vo Francúzsku, ja mám muža francúza, vo FR som porodila prvú, aj som sa vydávala. Teraz sme sa presťahovali do Švajčiarska kvôli manželovej robote.
Na Slovensku som bývala naposledy pred 2 rokmi, na Vianoce som bola na návšteve u rodiny a koniec 😀

mia258
7. jún 2012

@katuska169 ahoj, vitaj medzi nami 🙂

joannas
7. jún 2012

@mia258 ale ja som mislela keď aj čakala prvú dcérku 😀 aj mňa keď mama nazlosti tak poviem koniec už tam nepôjdem ale zasa idem 😀

mia258
7. jún 2012

@joannas no keď som čakala prvú, bola som do 5. mesiaca na Slovensku, ale odišla som do FR po rozchode s ex. Vo FR som spoznala terajšieho manžela, porodila, vydala sa a sťahovala som sa teraz sa znova.
A na Slovensko už neplánujem ísť vôbec a keď, tak určite nie za mamou

katuska169
8. jún 2012

dakujem rada si s vami popisem 🙂 zo vsetkymi si rada popisem🙂

joannas
8. jún 2012

@mia258 A ktoré plienky sa budeš dávať tie klasické biele alebo tie nové bambusove? Tie banbusove som ešte nikdy nevidela len som onih počula,a mala sa už na toaletu pita? Nás keď zacal pitat že sme pampersky nemuseli dávať tak mal 2 roky a 3 mesiace,ale to len cez deň ,na noc sme ešte dávali

mia258
8. jún 2012

@katuska169 @joannas Mia je už bez plienok, nedávno sa tak naučila, aj cez noc sme už bez. A odľahlo mi teda 😀
Chcem tie moderné plienky, pozerala som si tie ALL IN ONE, zdajú sa mi také najpraktickejšie a najľahšie, hlavne na začiatok, keď ešte nemám skúsenosti.

joannas
8. jún 2012

@mia258 to sikovna že sa už naučila pitat,to tí verím že tí odlahlo,idem od pc lebo chrmi 😠

cilicka22
8. jún 2012

@cestovatelkaandrea u nás to tiež bolo presne tak ..v šiestom mesiaci nakázala doktorka poľaviť..lebo sa malý začal skor pýtať na svet..tak som musela troška pribrzdiť aj ked sa to moc nedalo kupili sme si bytík, tak bolo treba prerobiť omaľovať ostrierkovať,,zariadiť..všetko pokupiť - dokupiť..zariadiť detskú izbičku a prichystať sa na drobčeka..tak ťa uplne chápem.. 😉
dnes sme malého vzali na výlet do mini zoo..taký šťastný..vybehala sa vyskackal na trampoline, hojdačkách..obehol asi každý kolotoč a teraz už sladko spinká..tak ho to unavilo.. 😀 😀

joannas
8. jún 2012

@cilicka22 to kde ste boli?

katuska169
8. jún 2012

moja vikinka cez den je bez plienok ale naobed avecer ked ide este jej davame,a pri mladcsej pavlinka pouzivame z dm-babylove a som snimi strasne spokojna 🙂

joannas
8. jún 2012

@katuska169 aj mi sme pouzivali z dm ,vlastne sme pouzivali tie na ktoré bola akcia 😀 pavlinka už hody sama?

cilicka22
8. jún 2012

@joannas pri žiline v mini zoo..možno poznáš..ale bolo fajn pekne strávení den ..a hlavne malý sa zabavil a tešil..to je najdoležitejšie 🙂

joannas
8. jún 2012

@cilicka22 to verím že sa to martinkovi muselo páčiť,aj brankovi by sa to určite páčilo,

mia258
8. jún 2012

@joannas u nás prší už asi tri dni v kuse a už som z toho na nervy! Teplota okolo 20° len, ja už chcem teplo! Slnko, bez vetra a bez dažďa 😢

cilicka22
8. jún 2012

@joannas verím že áno detí tam bolo kopec..ale záhadá že ani jedno nezamrnkalo či už väčšie alebo bábo v kočíku..deti sa tam majú kde vyblázniť 😉 😉

mia258
9. jún 2012

Baby, dnes sme si spravili krásnu grilovačku, Mia sa hrala na záhrade, psy okolo nás a môj manžel griloval všetko možné 😵 Konečne bolo aj lepšie počasie, nepršalo, tak sme si to naplno užili.

A vy ste ako sobotovali? 🙂

carlinko
9. jún 2012

ahojte maminky....ci uz to tu tusim nefunguje ??!!! 😲

katuska169
10. jún 2012

@joannas este nie ale ked sa chyti niecoho pevneho tak ide ale uz by aj mohla 🙂

katuska169
10. jún 2012

@carlinko ahoj funguje

katuska169
10. jún 2012

@mia258 my sme vzali vcera vikinku do demänovskej jaskyne,sa islo na autobuse od nas tak sme aspom usanovali na benzine a muz aspom nemusel soferovat,ale viac tam na plane neme ist bo je to dost do kopca a mame svalovicu,ale inac bolo fajn 🙂 a ako sme sa vracali naspät tak sme sa zastavili na donovaloch v detskej dedinke bolo vyborne 🙂

mia258
10. jún 2012

@katuska169 jej, to musel byť krásny výlet! 😵
Ale nečudujem sa, že to bola makačka, ja na také dlhé túry nie som zvyknutá, mňa by to iste zložilo. Ale malá bola stále plná energie, nie? 🙂

Chlapa mám v práci, Mia už obedovala, spinká, tak som sa rýchlo naobedovala aj ja a sadla som ku knihám 😖 Mám absolútnu nechuť k učeniu a radšej by som niečo robila v záhrade alebo vypekala 😀 Ale premôžem sa snáď a poobede vezmeme bicykel a pôjdeme sa niekam prejsť aj so psami 😵

carlinko
10. jún 2012

tak Ahojte 🙂 ale ja ani neviem ako zacat ,tak mo pomozte 😀

joannas
10. jún 2012

@mia258 Tí sy do švajčiarska zobrala aj psí? 😲 😀

joannas
10. jún 2012

@mia258 mi sme celú sobotu boli doma lebo keď začalo v piatok večer pršať tak pršalo doteraz,nás nespí ,pozerá rozprávku,už cho ani nedám spat lebo lebo kedy by vstal,ako miu uspavas?

mia258
10. jún 2012

@carlinko čo si robila napr. cez víkend s rodinkou? 🙂

Mne malá zaspala neskôr, mm je ešte v práci, akurát som si spravila čaj a idem študovať do školy, ale hrozne sa mi nechce 🙄

@joannas a kde som mala dať psy? Však sú moje 😀 😀
Nejako extra ju neuspávam. Papáme, sprchujeme sa, prezliekame. Ide si ľahnúť do postele, ešte sa rozprávame o niečom, dám jej hračky, zapnem svetielko a odchádzam z izby. Ona zaspáva sama, ešte si niečo hovorí, pospevuje, hrá sa, ale zaspí sama.

joannas
10. jún 2012

@mia258 Však pri svokre 😀