icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

mia258
10. jún 2012

@joannas niee, to určite nie. Ja ich mám už dlho a nevzdám sa ich nikdy 😵

carlinko
10. jún 2012

@mia258 no ja som momentalne na marodke ,takze ja som viac menej oddychovala ,ked mi bolo lepsie sme sa jasili s malym a skladali puzzle ..a dnes tu bol den otcov tak sme nasemu papimu pripravili prekvapko grilovali sme a tak polehovali 🙂

mia258
10. jún 2012

@carlinko a odkiaľ si?
Závidím, že malého baví puzzle a také skladanie. Moja len kopanie do lopty, lezenie po stromoch, visenie dolu hlavou z preliezok, naháňanie sa... Neviem čo z nej bude, ale asi chalan 😀 😀

carlinko
10. jún 2012

@mia258 kolko ma ??? no aj u nas sa to moze zmenit ...nie on lubi knizky citat,puzzle priam zboznuje a vsetky taketo motivacne hry...auticko ako kedy ,ale zato sa velmi rad vozi na motorke tej plastikovej z tesca 🙂)))))))a este rad spieva a tancuje ako maminka 😀 😀

joannas
10. jún 2012

@mia258 to tí verím,len ja si to nejak neviem predstaviť ísť zo psami v lietadle...keby že aute tak to áno dať ich do kufra alebo do zadu a môže sa ísť,ale do lietadla 😲 ale ako ju cez deň uspavas? Ja snim musím ležať kým nezaspi,a večer tiež snim lezim axe svetlo je shasnute keď zaspi tak odídem,spí snami

joannas
10. jún 2012

@carlinko A skladá si aj sám? Lebo nás len keď skladam snim 😀 sám nie 😖

mia258
10. jún 2012

@carlinko v auguste bude mať 2 roky 🙂 Možno je na to ešte malá, ale ju viac bavia také fyzické aktivity ako psychické.
Ale tiež si rada spieva, teraz momentálne fičí na techno hudbe 😀 😀 😀

@joannas psy išli už skôr, autom 😉 Lietadlom by som nezvládla ešte aj psov, kufre, dieťa a brucho 😀
Cez deň rovnako. Obedujeme, a ideme spinkať. Niekedy vymýšľa viac, niekedy menej, ale vie, že si musí aspoň kľudne ľahnúť a oddychovať trošku. Niekedy ma obdobie keď nespí cez deň, ale teraz ju ukladám poctivo a ľahne si. Ale ráno vstávame skôr a celé doobedie niečo robíme alebo niekam ideme, aby sa poriadne unavila.

carlinko
10. jún 2012

@joannas akpo kedy ale ked tak rozmyslam ano a potom vykrikuje ze mamiiii schau 🙂)) sa tesi ked ho pochvalim 🙂))))teraz sme zacali tych viacero dielov skladat ale to je aj pre mna tazke xixixixixi

joannas
10. jún 2012

@mia258
@mia258 aha tak to tak áno,však preto som si to nevedela predstaviť 😀joj tak to aj on vimisla že ešte nieje tma aby už spal 😀 niekedy zaspi ale niekedysa len prevracia rozpráva,mne sa už ležať nechce tak vstaniem a on už chnet zamnou 😝

mia258
10. jún 2012

@joannas ja by som pri nej nemohla ležať, ju to rozptyľuje 😀 Teraz keď po dlhom čase videla mm, tak chcela spať len s ním, ale teraz napr. keď nie je doma, tak zaspala sama v pohode. Ja by som sa zbláznila ležať celý čas len tak a čumieť do stropu 😀

joannas
10. jún 2012

@carlinko šikovní je ,nás má 3 roky a keď si má skladať tak zahvilu namna kričí ja to nevieeem poď mi pomôcť 😀 ale ináč sa sťažovať nemôžem vie sa pohrať aj sám,a hračky si sám chce poukladat? Lebo nás nie 😅 😝

joannas
10. jún 2012

@mia258 tak do stropu necumim ale do okna lebo ja lezim na boku hrbtom knemu any mu neodpovedam akože spim 😀 ale niekedy sa smejem potichu do vankúša na jeho blbostah,minulé chovori že poďme už stavať a poďme von veď je krasni deň 😀

mia258
10. jún 2012

@joannas ja mám najväčší problém, keď Mia niečo vyvedie, niečo jej poviem zvýšeným hlasom a tvárim sa prísne a ona vtedy niečo tresne, alebo sa nejak zatvári. A potom sa zdrž smiechu 😀 😀

carlinko
10. jún 2012

@joannas mno hracky ukladame spolu ...a niekedy snad bude aj sam ...to by som zase moc od neho ziadala 😀

joannas
10. jún 2012

@mia258 ja keď zvisenim hlasom pokricim tak to on chned oduti urazeni,muža už máš doma?

joannas
10. jún 2012

@carlinko aj mi zo začiatku ukladame spolu ale on uloží 4 hračky a utekne do druhej izby a ja musim boukladat sama 😝 volám nanho že upratovať a on mne kričí už sa mi nechce 😀

mia258
10. jún 2012

@joannas akurát by každú chvíločku mal prísť, tak už idem preč. Dobrú noc 😉

carlinko
10. jún 2012

@joannas ne ja mu slubim nieco co budeme dalej robit a to funguje 🙂

joannas
10. jún 2012

@mia258 a čo roby že tak neskoro chody domov? 😲 tam sa robia aj víkendy? Ja dopozeram titanic a pôjdem spat,dobrú noc .

joannas
10. jún 2012

@carlinko a vidíš to má ani nenapadlo,dik za nápad viskusam to tiež 🙂

carlinko
10. jún 2012

@joannas no ved kolkokrat uz ani mna nic nenapada 🙂))) drzim palce 🙂))

katuska169
10. jún 2012

@mia258 no pekne len tu bolo u nas take cudne pocasie chvilami prsalo potom bolo faj,no dnes sme lenosili,no mala som co roboäit kym som vysla hore a este k tomu mam seles,muz malu vyniesol hore na rukach tak to mu vobec nezavidim 🙂

katuska169
11. jún 2012

ktora mi poradi neaku peknu postel pre malu,nemozem zohnat nikde,cenovo prijatelne?prosim poradte mi! 🙂 😖

cestovatelkaandrea
11. jún 2012

@cilicka22 len ono to nie je take lahke pribrzdit ale snazim sa. poctivo chodim spat kazdy den od 15.30-17.00 a ked sa neda tak aspon lezim. ale presne viem co si zazivala. stahovanie do noveho dava zabrat.

joannas
11. jún 2012

@cestovatelkaandrea musíš ležať či chceš alebo nie ako ja stim malim mia258 sa mi smeje ale čo mám robiť keď sa ináč nedá 😀 tvoj mali ešte cez deň spí? Koľko má?

joannas
11. jún 2012

@katuska169 ja neporadim nás spí snami 🙂 a ako cho poznám tak aj nejakí čas ešte bude,ale nám to nevadí 🙂

cilicka22
11. jún 2012

úplne ťa chápem..človek si chce všetko porobiť prichystať pre bábo aby všetko bolo tip top... 😀 😀 ja som tiež nevydržala len tak sedieť nieto ešte ležať 😀 😀

joannas
11. jún 2012

A zasa prsiii 😠

cestovatelkaandrea
11. jún 2012

@joannas no nie vzdy sa da spat ale ked zaspim tak spim poobede aspon 1.5 hodiny. nas drobec nespava cez den. on chodi 5 dni v tyzdni do skolky, a tam tiez nespi. on uz nespava cez den asi od 2.5 roka. funguje na duracel baterkach 😀 inak v septembri bude mat 4 roky a koncom augusta uz ide do skoly, takze aj tak uz by spavat nemal.

co sa tyka pocka. pridi ku nam. tu v NL "cika" z oblohy cele dni a je tu prijemnych 15-17 °C.

joannas
11. jún 2012

@cestovatelkaandrea Dobre prídem len čo dorobym vajičkovi šalát 😀