Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@mia258 to tí verím,len ja si to nejak neviem predstaviť ísť zo psami v lietadle...keby že aute tak to áno dať ich do kufra alebo do zadu a môže sa ísť,ale do lietadla 😲 ale ako ju cez deň uspavas? Ja snim musím ležať kým nezaspi,a večer tiež snim lezim axe svetlo je shasnute keď zaspi tak odídem,spí snami
@carlinko v auguste bude mať 2 roky 🙂 Možno je na to ešte malá, ale ju viac bavia také fyzické aktivity ako psychické.
Ale tiež si rada spieva, teraz momentálne fičí na techno hudbe 😀 😀 😀
@joannas psy išli už skôr, autom 😉 Lietadlom by som nezvládla ešte aj psov, kufre, dieťa a brucho 😀
Cez deň rovnako. Obedujeme, a ideme spinkať. Niekedy vymýšľa viac, niekedy menej, ale vie, že si musí aspoň kľudne ľahnúť a oddychovať trošku. Niekedy ma obdobie keď nespí cez deň, ale teraz ju ukladám poctivo a ľahne si. Ale ráno vstávame skôr a celé doobedie niečo robíme alebo niekam ideme, aby sa poriadne unavila.
@mia258 no pekne len tu bolo u nas take cudne pocasie chvilami prsalo potom bolo faj,no dnes sme lenosili,no mala som co roboäit kym som vysla hore a este k tomu mam seles,muz malu vyniesol hore na rukach tak to mu vobec nezavidim 🙂
ktora mi poradi neaku peknu postel pre malu,nemozem zohnat nikde,cenovo prijatelne?prosim poradte mi! 🙂 😖
@cilicka22 len ono to nie je take lahke pribrzdit ale snazim sa. poctivo chodim spat kazdy den od 15.30-17.00 a ked sa neda tak aspon lezim. ale presne viem co si zazivala. stahovanie do noveho dava zabrat.
@cestovatelkaandrea musíš ležať či chceš alebo nie ako ja stim malim mia258 sa mi smeje ale čo mám robiť keď sa ináč nedá 😀 tvoj mali ešte cez deň spí? Koľko má?
@katuska169 ja neporadim nás spí snami 🙂 a ako cho poznám tak aj nejakí čas ešte bude,ale nám to nevadí 🙂
úplne ťa chápem..človek si chce všetko porobiť prichystať pre bábo aby všetko bolo tip top... 😀 😀 ja som tiež nevydržala len tak sedieť nieto ešte ležať 😀 😀
A zasa prsiii 😠
@joannas no nie vzdy sa da spat ale ked zaspim tak spim poobede aspon 1.5 hodiny. nas drobec nespava cez den. on chodi 5 dni v tyzdni do skolky, a tam tiez nespi. on uz nespava cez den asi od 2.5 roka. funguje na duracel baterkach 😀 inak v septembri bude mat 4 roky a koncom augusta uz ide do skoly, takze aj tak uz by spavat nemal.
co sa tyka pocka. pridi ku nam. tu v NL "cika" z oblohy cele dni a je tu prijemnych 15-17 °C.
@cestovatelkaandrea Dobre prídem len čo dorobym vajičkovi šalát 😀

@joannas niee, to určite nie. Ja ich mám už dlho a nevzdám sa ich nikdy 😵