Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@jajuska1411 -nejako som sa viac zapozerala na krasne fotecky co maju maminky.. 😵 a nejako som to tu prehliadla... 😉
babi poradte mi ked si chcete tu na konikovi dat niekoho ako tvojho priatela tak ako sa to robi?
@vodnarky @mia258 nejak som sa tu skoro stratila.. par dni som sem nesla a voilá , kolko nas tu je...
Doma sme si uzili, maly bol stastny, ze je s dedom, posedel si v traktore, vetrieske, umc-cku a spokojny sa vozil na odrazatku (motorke) po dvore.. Let zvladol uplne super, cestou na SVK sme ani nevedeli, ako to rychlo ubehlo, kym sa spamatal, boli sme na zemi a cestu spat prespal, takze to bolo tiez fajn... A mam pocit, ze sme ani neboli doma, uzivame si uz zase ruch mesta 🙂 ale hlavne v noci o 4 vstavame, aby sme sa uistili, ze tatino spi v posteli 🙂
vodnarky - malej sa nadalej paci v skolke?
mia-ako si si zvykla v skole? dufam, ze v pohode, aj ked asi na zaciatok je do dost o hubu 🙂..ale zvyknes si..a aupair poslucha?
@jitkatatarova , @irriss haha, další závisláčky. Já taky chci jen nakouknout, pak si vzpomenu, že jsem se ještě chtěla kouknout tam a tam a najednou 3 hodiny pryč 😀 😀 😀
Holky, včera mi přišel od známé dost zajímavý mail, možná trošku kontroverzní, okopírovala jsem ho do svého fotoblogu, pokud máte zájem:
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/lucisa/clane...
Náš prezident si "půjčuje" pera po podpisu dokumentů a naši ministři nám pro změnu dělají ve světě jiné jméno. Nevím, jestli ještě brečet nebo už se smát: 😀 😒 😢
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/244856-...
Ahojte baby no neviem ako vy ale ja mam ist na matersku od januara a ževraj ,čo sa tyka materskej dovolenke nema byt s rodičovskym príspevkov 212 eur ale 95 eur je to pravda ?
@vodnarky jaj no stava sa to aj mne po pravde velmi casto sem idem ze len odpisem a som tu aj hodinu 🙂
@jajuska1411 Áno, spinká už od pol 8mej. Tatino ho dnes poriadne unavil 🙂 a tvoj Davidko ?
@lenka112 spinka tiaz asi tak od pol osmej len co som veceru urobila umyla riad a sedim tu 😀
@jajuska1411 Aj ja tu sedím už hodnú chvíľu, zatiaľ čo mm už dávno spí s drobcom 🙂
ahojte.. aj moj maly uz spi a mm cita 🙂 podsunula som mu casopis, ay sa vzdelaval 🙂
@jajuska1411 🙂 Takéto večeri až priveľmi dobre poznám. Môj mm takto zaspáva skoro každý večer a cez obed malý, takže chudák naša telka, nikto jej nevenuje pozornosť 🙂
@jajuska1411 tak to sa stava aj mne 🙂 a mm potom obcas nechape, ze co ja tu viem presediet cely vecer .-)
@katkagreganova ani nehovor ja tu dokazem presiediet tiez neuveritelnu dobu 😒 aky casask cita
@jajuska1411 To veru ani ja, mňa telka poriadne ruší a nemôžem pri nej zaspať.
@katkagreganova Tvoj mm nieje jediný, to nechápe ani môj 🙂 A inak naši chlapci majú rovnaké mená 🙂
@lenka112 aj u nas telke cez den moc pozornosti nevenujeme, ale mm je na nej obcas zavisly, tak sa mu stane, ze pri nej zaspi a o druhej ho chodim posielat do postele 🙂

@irriss no ja Veroniku volam Nika,ale ona sama seba pomenovala Kika ked naucila rozpravat. 🙂 Inak ked si sa ich opytala ako sa volaju,tak obe tvrdili ze Katka.Asi sa jej paci to k. 🙂