Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@katuska01 vies len mna to tak dojalo aj koli tomu,ze presne takto reaguju ked pride domov tatino,len mu k tomu Nika spravi este nejaky indiansky tancek.A teraz som to prvy krat zazila ja ja.To vies,s maminou su stale,tak som nebola pre ne vzacna. 🙂
@jitkatatarova juuuj no veru taka samozrejmost sme my maminy pre nich hej hej je to super pocit...aj u nas dneska syn isiel spat k svokrovcom a muz mi vola ze ho nesie domov lebo jemu strasne chyba Bianka a mamina a tak sa na nas vrhol ako keby sme sa nevideli mesiac bohovsky bol🙂
@katuska01 a taketo chvile si clovek zapamata asi navzdy.ved aj tie dve.Ked si este nevedeli otvorit dvere a robili si zle,napriklad sa zacali natahovat o hracku a skoncilo to trhanim vlasov,tak som jedneu z nich,ktoru sa mi podarilo chytit,zavrela do spalne.A akonahle ta zostavajuca zistila ze jej zmizla sestricka,hned zacala na nu volat a potom sa mojkali akoby sa nevideli 2minuty ale aspon tyzden. 🙂 Toto je na detoch zaujimave ze vedia tak zo sekundy na sekundu menit naladu. 🙂
@jitkatatarova no veru tak hnev ich prejde za 5minut ani nevedeli ze sa hadali alebo o nieco bili🙂to je na tych detskych casoch najkrajsie ze maju zatial len take problemy proste bezstarostny zivot🙂 😀
@katuska01 a presne toto im zavidim,ako rychlo zabudaju,lebo pravdupovediac ma niekedy vedia tak vytocit,ze to musim ist rozdychat do inej miestnosti,co to vo mne tak vrie.A len zajdem a zrazu len pocujem same chi chi chi a mna ide z toho slaktrafit. 😀
@jitkatatarova no veru asi tak..🙂ale co uz to su deti a take zazitky ako zazijes z detmi asi sa neda nahradit🙂 🙂 🙂 a ja si od urcitej chvile vazim ze ich mam zdrave obidve lebo minuly rok v novembri som mala strasnu skusenost ☹ ☹
@katuska01 ze su zdrave,tak to som aj ja velmi rada,lebo kedze sa narodili predcasne,tak mi kazdy vravel ake budu chorlave a pozadu.A nakoniec su zdravsie ako deti ktore sa narodili v termine.Aj doktorka vravela ze ma velmimalo takych deti.Ved boli teraz u nej prvy krat po ockovani v 15 mesiaci na preventivnej prehliadke. 🙂 A coze sa ti stalo?Ak smiem vediet.
@jitkatatarova jeeej tak super sa drzia🙂nooo jasne smies takze minuly rok v novembri maly chodil normalne do skolky akrat mal tak cca po 2tyzdnoch sa mu zopakovala crevna chrípka vracal a tak isli sme k dr. na injekciu vsetko bolo v poriadku nevracal...ale zrazu na dalsi den stale len spal a ked pozeral rozpravku mi hovorí ze mamina ja to volako nevidím a stale si suchal ocka ked uz mi to povedal asi 10krat tak som spozornela ale akoze nic sa s ním nedialo potom isiel spat bolo mu strasne teplo ale po hodine zaspal ako vzdy...no ale rano ze mamina mna boli ruka a noha a isiel na zachod zostal uplne bledy rychlo som volala mame a sestre nech dojdu ze sa mi to nezda ja som bola s nimi sama doma mala nemala este ani pol roka a dokedy prisli ja som ho drzala na rukach a zacal akoby uplne byt mimo a mat take krce ze mu vykrucalo ruky a nozky a pozeral do blba no strasna skusenost .....nasi ho zobrali do nemocnice pichli mu tam infuziu automatiicky prevezeny na kramare a tam behal po vysetreniach chvalabohu vsetko uplne super ale do dnesneho dna neviem co mu bolo....to trvalo len ten jeden den a potom vsetko ako predtym...ale predpokladam ze bol dehydrovany ja som to z toho vsetkeho tak usudila takze takato bola moja skusenost uz nikdy viac to nechcem zazit ☹ ☹ ☹
@jajuska1411 no asi tak nejak, chúdence, aspoň ich zachránim,,,,ale to urobil naschvál, lebo on mi to nechcel povoliť, ale ja som trvala na svojom a dala som mu vedieť, že mám nárok zo zákona, tak to urobil takto,,,
@mia258 neviem nedá asi, lebo to určil sám pán riaditeľ, a naschvál, lebo on mi to nechcel povoliť, on chcel, aby som prerušila, že to nezvládnem, takže namiesto toho, aby mi to uľahčil, tak mi to "osladil",,,,a s tými mamičkami máš pravdu, aj ja som prišla teraz a čudujem sa že som 7 strán pozadu, čo si mi píslala a čo je aktuálna strana :D
@katuska01 no to si taku situaciu neviem ani predstavit.Ja ked som prisla z nemocnice po vsetkych tych/optimistickych/reciach s tymi malinkatymi babatkami,tak som len dufala ze sa im nic nestane.Si zober ze 1x som ich prebalovala a obliekala az ked sme boli doma.Ja neskusena mamicka s dvoma drobcami velkosti babiky.Normalne ako som bola stastna tak som bola aj vydesena.Podarilo sa nam ich obliect podla odporucani z nemocnice-ponozky pod dupacky-a ked sme prisli k doktorke tak vyzerali ako maly hastrosi. 😀 Len hlavicka s telickom bez noh,co sa im tie dupacky posunuli.Ale mame super doktorku a ta nam to ukazala.Stacilo dat ponozky na dupacky a hned vyzerali ako babatka.No a ja som sa pritom pridrziavala rad odbornikov.Teraz sa na tom prave smejem,lebo vyzerali fakt komicky. 😀 No ale to som odbocila.Bala som sa aj obycajnej nadchy lebo mali take krpate nosteky ze sa im tam nezmestila ani najmensia odsavacka.Klopem na drevo,nastastie sa z tych prognoz nic nesplnilo. 🙂
Tak dobre ja uz teraz naozaj koncim.Dobru noc prajem este raz. 🙂
halo,je tu niekto? 🙂
@jitkatatarova
krasne rano!!!
@irriss aj tebe prajem pekne rano. 🙂 Dnes zostavame doma,vonku je chladno,tak nech este viac nenachladnu.
@jitkatatarova
u nas slibuji ochlazeni uz pres tyden a furt nic...tak pry snad v nedeli bude prset - konecne!!!!
@irriss pri tych vasich teplotach sa ani necudujem ze cakate na dazd 😀 Mna toto nase pocasie ubija,raz sa na par dni rapidne oteply,potom zo dna na den ochladi a moje kolienka volaju o pomoc. 😀
@jitkatatarova
s kloubama a kostma vubec je to tu take potiz..a nejen u dospelych..je tu vysoky stupen vlhkosti a ten se spatne podepisuje na zdravi a na funkcnosti kosti....i kdyz je horko, tak se porad citis ulepena, mokra...
@irriss keby sme tam u vas byvali my,tak tie moje potvorky by urcite stale behali hole ako male divozienky. 🙂 To by sa im strasne pacilo. 🙂 🙂
@jitkatatarova
urcite...moje ted vstavaly a maji jen kalhotky, ze pry jim je horko....tak jsem je vyhnala pro tricko..to jako v poledne az bude opet vedro budou litat bez niceho??? 😀
@irriss je to mozne.U nas ked bolo tak teplo,tak som mala velky problem ich donutit mat aspon gatky.Obliekla som ich a len som sa otocila uz hole sedeli na zemi a hrali sa.Ja im na to ze budu mat spinave ritky a tak sa vynasli a doniesli si vankus. 🙂 a sedeli tam ako take princezne. 🙂
@jitkatatarova
😀 😀 😀 😀
Ja si myslim, ze to bude i vekem, my uz mame prdelky 8mi lete....myslim si, ze bez kalhotek uz ani ranu.....dokonce se obcas nesmi ani asistovat pri sprchovani..to ale zalezi na obdobi 😉
@irriss
no nieco na tom bude 🙂 Ako ked je teplo tak mi nevadi ked chodia hore bez,ale spodok jednoducho musi byt 🙂 Inak oni celkovo velmi dobre spolupracuju pri lumparnach 😀 Jedna nieco vymysli a druha sa okamzite pripoji.Jednoducho su pri mne v presile. ☹ 😀
@jitkatatarova
..tak se priprav na dlouhodobe pokracovani ... ve skole je to docela sranda.... 😉
...Obcas se stane, ze se jedna na druhou zlobi....beda ALE jakmile prijde nekdo treti a snazi te druhe neco oskliveho provest...Okamzite je zapomenuto na "nastvani" a zacina velka obhajoba sestry za kazdou cenu.....Dvojcata jsou kamaradky na cely zivot...docela jim zavidim.... 😉
@jitkatatarova
@irriss dobre rano dievcata🙂ja len tak na skok musim ist do mesta vybrat darcek ideme dneska na oslavu ale este neviem co 🙂 🙂 🙂 u nas tiez dost chladno...fuuuu nenavidím tieto hnusne studene rana 😒
@jitkatatarova Ja dávam fľašku už tiež poslepiačky 🙂 Ale mm musí svietiť, ešte v tom nemá takú prax 🙂 Tak to máš potom šikovné slečny, ja som zvedavá kedy odnaučím malého od plienky 🙂
@jajuska1411 My rozhodne chceme ešte aspoň jedno dieťatko, ak sa podarí, možno aj 2 🙂

@jitkatatarova hehe no o tom pozabudnutí viem svoje kolko krat aj ja tak🙂 🙂 🙂 no asi to na ne dolahlo ale ved to chvilku a bude dobre 😀