Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@mia258 no malý áno 😀 😀 , ale susedia moc nie ☹ , robia prerábku bytu a tak si malý moc poobede nepospinkal tak som s nim vybehla aspon vonka, ale pospinkal len chviľočku, vonku bolo dnes -7 😖 tak sa nam moc prechadzať nechcelo, bude prepranať vraj celý týžden tak už sa teším, 😉 a čo v škole dalo sa vydržať, ja si chcem dať prihlášku ale to asi až budúci rok na sociálnu pedagogiku, ale uvidime čo prinesie čas 😀 😉
@cilicka22 uff tak to poteší 😖 Nedá sa s nimi dohodnúť? Aby v čase obeda, keď ti malý spí, mali pauzu? Viem, že moja teta prerábala byt a prišli jej susedia zaklopať že majú malé deti a od 12tej do tretej spia, tak nech nebúchajú. To sa dá určite vydržať 😉
-7°? 😨 😨 😨 U nás bolo asi 15 ale nebola som s Miou na dlhej prechádzke, len nech sa nadýchame čerstvého vzduchu, prejdeme a rýchlo dnu 😀
Daj si prihlášku a uvidíš, veď tým nič nestratíš. To by bola tvoja prvá VŠ? 🙂
😒 @áno myslim že asi neprestanú dnes je ráno 7 hodiny a oni už búchajú, to sú taký ignorantský susedia 😒 ved už aj u nich susedia boli ale že ona vylepila oznam tak sa nič nedeje 🙂 😀 pochopiš to 😨 no čo už niak to musime vydržať nič sa nedá robiť...no to by bola prvá už som chcela ist skor alle narodil sa malý a bol dosť naročné bábätko na začiatku, prekonavali sme koliky, nevedeli byť sám potreboval stále moju pritomnosť, nerád sa kočíkoval a tak..........asi by som to vtedy nezvládla 😢 😉 ale je to moje šťastie 😵 😵 moj malý poklad
@cilicka22 áno myslim že asi neprestanú dnes je ráno 7 hodiny a oni už búchajú 😒 , to sú taký ignorantský susedia ved už aj u nich susedia boli ale že ona vylepila oznam tak sa nič nedeje pochopiš to 😖 😖 no čo už niak to musime vydržať nič sa nedá robiť ☹ ...no to by bola prvá už som chcela ist skor alle narodil sa malý a bol dosť naročné bábätko na začiatku, prekonavali sme koliky, nevedeli byť sám potreboval stále moju pritomnosť, nerád sa kočíkoval a tak..........asi by som to vtedy nezvládla 😒 ale je to moje šťastie moj malý poklad 😀 😀 😵 😵 ..
@mia258
baby neozyvala som sa sem, ucila som sa na teoreticku skusku zo soferaku a vcera som ju uspesne zvladla. este posoferovat jazdy a mozem ist aj na prakticku skusku. tak ma vcera bolela hlava ked som prisla zo skusky, to vypatie zo mna opadlo a v hlave mi hucalo cely den.
@cilicka22 ahoj, ja som Ada a mame 3 rocneho drobceka.
🙂 no ja mam 20 mesačného chlapčeka martinka 🙂
@cestovatelkaandrea
a kedy máš záverečné skúšky na vodičkák či už si všetky absolvovala
@cestovatelkaandrea 🙂 😉
ahojte, dnes som po dlhej dobe hodila kukuč do PC a natrafila na túto tému, ak nie som v jednom kolotoči rodina, práca a deti tak tiež si rada pokecám, trošku som si to tu prečítala a ste tu super babenky a pokiaľ by to nevadilo rada by som sa k vám pridala 🙂
@cilicka22 tu v NL je to ine ako na SR. Najprv musis urobit skusku z teorie a potom ked odjazdis vsetky jazdy, tak mozes ist na prakticku. ale dost zalezi od instruktora. ked povie, ze po 20 hodinach nemas na to, tak ta neprihlasi na skusku a musis este odjazdit zopar hodin a az potom ta prihlasi. zatial som mala len 8 jazd, takze ma caka este 12 min
@babu9 ahoj a vitaj medzi nami
@cestovatelkaandrea no tak to máte ozaj dosť odlišne a ako ti to ide, jazdy zvládaš 🙂 😀
@cestovatelkaandrea od decembra idem aj ja na vodičák, som zvedavá ako to dopadne 😀 Ale držím palce 😵
@cilicka22 si mala malého hneď po strednej?
Moja svokra začala chodiť plávať, dnes poobede vzala aj malú so sebou, že sa zabavia. Tak mi už Mia zaspala, som myslela, že ani večeru nedoje ako jej hlava visela od vyčerpania 😀 😀
@babu9 ahoj, vitaj medzi nami 😉
@mia258 - ahojky... ja akurát robím vodičák... mám za sebou teóriu a trenažér a teraz sa odhodlávam na jazdy 😀
@martinkatinka ja som toho trošku obávam, lebo ja na také veci veľmi nie som 😀
A ako ti to ide? Dobre?
@cestovatelkaandrea
@cilicka22
@mia258 ďakujem 🙂
@cestovatelkaandrea ohľadom toho vodičáku je to tam dosť tvrdé a jazdy si platíš zvlášť?.....a keď ti teda povie, že ešte nie tak potom si jazdy doplácaš alebo ako to tam vlastne funguje 😒
@martinkatinka tak držím palečky.....moja prvá jazda...pravotočivá zákruta a značka sa len zatriasla 😀 no akosi som nestihla pustiť volant 😀 ale auto vydržalo a aj značka 😀...a teraz jazdím podľa vyjadrenia mojej polovičky ako Schumacher 😀 😀
@cestovatelkaandrea V skutocnosti sa babky neboja,len jednoducho po ceste k nim chcu ist so mnou a tak vymyslaju.Ale teraz naposledy sa nechali aj obliect,aj za ruku ju drzali a ja som isla ako privesok za nimi. 🙂 Takze pohoda.
Teraz sa fotili na vianocne pohladnice v skolke tak som na ne strasne zvedava. 😉
A len tak mimochodom sa mi po dvoch dnoch priznali preco bola Katka v skolke zas poskriabana.Pritulila sa ku mne a vravi: Mamicka kakany chlapcek mi nemoze davat pusinku,vsak?Chcel mi dat pusinku,tak som ho buchla a on ma poskriabal.A Nika to samozrejme potvrdila a samozrejme ze ho tresla aj ona.Ale ze chlapcek ani nebol na ne zalovat. 🙂Ach ta neopetovana laska.
@cestovatelkaandrea gratulujem. 🙂 🙂 🙂
@cilicka22 jazdy celkom idu, len strach na krizovatkach a kruhacoch musim nejako prekonat ale aj to prejde casom. uz ked viem nastartovat a preradovat bez problemov, uz je to na lepsej ceste 🙂 ty soferujes?
@mia258 neboj to zvladnes, urcite ti to pojde dobre 😉
@babu9 mam predplateny balik 20tich jazd. a ak by som potrebovala dalsie, tak jasne, ze si ich potom musim doplatit. preto sa snazim, jazdit a pytat co najviac pocas hodiny, aby som sa dozvedela vsetko co potrebujem.
@cestovatelkaandrea no to ti verim prave preto ja si nechcem robiť vodičák mám strach, z jazdenia ked vidim ako niektorý šoféérujú hroza 😀 😒 muž ma furt presviedča ale mne sa do toho niak veľmi nechce no uvidime, mam strach aj preto lebo nedavno mal búračku ale naštastie jemu sa nič nestalo 😀 len autičko si to odnieslo ale to už je opravené 🙂 😉 to sa dá opraviť skor ako ked sa niečo stane človeku, 😔
@cilicka22 zapísala som sa s ňou, keď mala asi pol roka, boli sme tuším 2krát a koniec, lebo bola stále chorá a nevychádzalo nám to 😒 Buď ju trápili zúbky, alebo teplota, hnačka, kašeľ atď.
Ale na ňu by si netipovala, že je chorľavejšia, ona sa síce narodila skôr, ale rovesníkov už dávno dobehla, stále ma plno energie aj celkom dobre papá čo som rada 🙂
Len tá jej imunita... 😖
🙂 @mia258 no ved to mi sme na tom rovnako neboj, do roka to bola celkom fajn a potom stačilo ked ku nam prišiel niekto s nadchou ale tak a hned bol choručký, teraz mi strašne rýchlo prechladne aj papa ovocie 🙂 dávam mu občas aj marťankov sirup na imunitu ale aj tak nas to nikdy neobíde 😉 😖 nemam rada ked mu doktorka predpise antibiotika ale ked musí, nič sa nedá robiť, no radšej sa im vyhýbame 🙂 ozaj a ako to je u vás s antibiotikami,

@cilicka22 študujem prírodné vedy 😵
Dnes som sa dostala k pc až teraz. Bola som síce cez obed doma, ale to som sa venovala malej, vzala som ju z jasličiek, varili sme spolu obed, papali, spinkali a potom prišla svokra a ja som utekala do školy znova.
A ty si aký mala deň? Malý poslúchal? 😀