icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

mia258
19. nov 2011

@cilicka22 samé sme, lebo mm je zatiaľ v práci. Mia mi zaspala, len neviem dokedy bude spať, lebo sa často prehadzuje 😒
Nevadí, akurát som už povysávala, odmrazila mrazničku, umyla chladničku a navarila. Možno ešte stihnem kávu vypiť kým sa zobudí 😀
My bývame so svokrou, takže aj cez Štedrý večer sa stihneme vidieť 😵

cilicka22
19. nov 2011

@mia258 no ty si šikulka, sa mi zdá že máš rozvrh dna ako ja, navariť, povysávať, utreť prach, umyť podlahu a ak sa stihne dať si ešte kávu 🙂 🙂 😵 😀 ja čakám každú chvíľu že sa mi malý zobudí lebo naši milí susedia vrtajú aj cez vikend super čo ☹ 😒 ozaj a koľko už máte zúbkov, mi asi šestnásť 😀 ak sa niak zasa netlačí 😵

mia258
19. nov 2011

@cilicka22 tiež robíš všetko v zhone, len aby si to postíhala, kým sa ti drobec nezobudí? 😀 😀
Ja som podlahu neumývala, lebo keď sa mi malá zobudí, tak nestihne vyschnúť a nechcem aby chodila po mokrej 😒
My máme tuším 12 už. To budete o chvíľku mať všetky za sebou, už viac nebudú trápiť 😉

cilicka22
19. nov 2011

@mia258 no to áno, mne to tu rýchlo vyschne máme plávačku tak to len tak zotrieť mopom 😉 🙂 no ved už aby boli všetky von a už sa nám naši drobčekovia netrápili, ozaj a dávaš malej aj niečo na zúbky 🙂 ja mu dávam ten calgel na cumlik, ale pomáha mu to asi len kým ho celý nezliže čo je asi 5 minúť a dosť ☹

mandragora22
19. nov 2011

@cestovatelkaandrea
@cilicka22
@mia258 ahojte, no dakujem pekne za privitanie. rada si vas budem citat a pridem sa z casu na cas aj odreagovat, ale moze sa stat, ze mozno tak raz za den a mozno nebudem stihat citat ☹ ja mam dieta take, ktore pokial nespi, co je velmi malo, tak mi nedovoli urobit absolutne nic. to len pre vysvetlenie, ze ked nebudem stihat, tak snad si o mne zle nepomyslite, ale rada si vas precitam, ked stihnem a rada sem pridem z casu na cas po radu, ak dovolite 😉
@cilicka22 a inak, mame zrejme rovnako stare deti 😀 kedy je presne narodeny martinko?

svetlankat
19. nov 2011

ahojte baby, ja tiez velmi rada s vami pokecam ak mozem

cilicka22
19. nov 2011

@svetlankat vitaj medzi nami 🙂

cilicka22
19. nov 2011

@mandragora22 martinko je narodený 19.marca 2010 a vy.........no tak to sa s tebou viem o tomto porozprávať, náš malý bol na začiatku strašne náročné bäbatko, nerád sa kočíkoval, ved zaspať len na rukách, mávali sme často koliky, nevie byť ani na chviľku bezomňa, ale teraz časom sa to trošku polepšilo teraz je s neho taký malý šibalko, všade je tak musí na neho dávať viac pozor, ale je to moje zlatíčko 🙂 😀

cilicka22
19. nov 2011

@cilicka22 a máš malého chlapčeka alebo princezničku 😀 😵

svetlankat
19. nov 2011

@cilicka22 dakujem, my sme zhruba o mesiac starsi

cilicka22
19. nov 2011

@svetlankat no ved to sú skoro rovnako a ako sa vola Malinká, kedy ste presne narodený

mandragora22
19. nov 2011

@cilicka22 jej, no to sme takmer rovnako aj narodeni 😀 😀 😀

cilicka22
19. nov 2011

@mandragora22no to áno 🙂 mi sme mali tiež ťažké začiatky to mi ver, ale je to stále lepšie a lepšie 😉 a čo vy

mandragora22
19. nov 2011

@cilicka22 haha, mna sa moja hviezdicka drzi za nohu, akonahle chcem cokolvek urobit, alebo kamkolvek ist. ked nas je doma viac, mam chvilu pokoj, ale to je malokedy. teraz spi. ale uz dlho nebude, lebo uz spi 45 min a to je taky jej reflex, vtedy sa zvykne budievat. a celkovo, je to stale tazke. asi ju poslem do skolky 😀 😀

cilicka22
19. nov 2011

@mandragora22 no to poznam, aj mi sme niekedy tak krátko spinkali, ale teraz pobúva 2 hodinky niekedy aj viac podľa toho ako je unavený...a nejdu jej aj zúbky, mi vtedy tak zle spinkáme stále sa budí 😉 🙂 no je to ozaj pravda dieťa je radosť ale aj starosť 😀 😀

mandragora22
19. nov 2011

@cilicka22 hahaha zubky jej idu od babatka po teraz 😀 😀 😀 😀 ale nie, sranda. fakt sa jej tisnu posledne patky, ale ked sa jej tisli trojky, amen-tma, tisli sa jej 6 mesiacov!!!!!!! ja som myslela, ze skolabujem uz niekedy ☹

cilicka22
19. nov 2011

@mandragora22 no niktoré detičky sú náročnejšie to je fakt pravda 😀 😀 mi tiež niekedy ťažko znášame zúbky a niekedy ani neviem že mu niaky ide 😀

mandragora22
19. nov 2011

@cilicka22 🙂 musim off, dakujem za uvodny pokec, snad sa mi podari opat vecer alebo zajtra zastavi, papa zatial! 😉

mia258
19. nov 2011

@svetlankat ahoj, vitaj medzi nami 🙂
@cilicka22
@mandragora22
My máme dlaždice väčšinou, ale dlhšie schnú a musím ich umyť aj s čistiacim prostriedkom a potom ešte raz s vodou, tak nechcem aby po tom malá lozila...
Ona keď bola menšia, nebola síce náročná, ale stále musela byť so mnou. Nakoniec som to vyriešila baby šatkou, mala som ju pri sebe keď som upratovala, kosila trávu, prala, vešala prádlo, varila, atď. Ona bola spokojná, že je pri mne a ja, že si môžem porobiť veci čo potrebujem 😀
A teraz sa pohrá aj sama, len na ňu musím dávať pozor, lebo stále si vymyslí niečo, čo by mňa ani vo sne nenapadlo a ja potom dostávam infarkt z nej 😀 😀

cilicka22
19. nov 2011

@mia258 Tak čo ako malá, už zúbky moc netrápia 😉 dnes sa cítim taká unavená, ako keby som zabehla maraton, pride večer a ja asi zaspim ani neviem ako 😀 😵 a čo ty aký si mala deň 😵

mia258
19. nov 2011

@cilicka22 je ešte taká umrnčaná, svokra prišla aby ju trošku zabavila a nechcela ju, len sa od nej odťahovala. A pritom ju inak zbožňuje, keď je s ňou, ani mňa nepotrebuje 😅 A nechce ani nič normálne papať, urobila som jej chlebík so syrom, tak syr zlízala a chlebík nechala, tak som jej dala mliečko, aby aspoň niečo spapala ☹
Mne sa zdá dnešný deň nejaký zvláštne dlhý 😨
Už sa teším keď príde mm domov, aspoň trošku sa zrelaxujem 😵

cilicka22
19. nov 2011

@mia258 taký je aj malý nič nechce papať iba mliečko, a presnidávky alebo mu urobim niaku kašu s piškotkami, inak nechce nič...ja sa už teším ked malého okupkam, dam do pyžamka a bude sladko búvať a ja si konečne trošku oddychnem 😀 , pozriem telku ak nezaspim dnes som fakt unavená 😖 , neviem či je to počasí alebo čím 😉 😢

svetlankat
19. nov 2011

@mia258 dakujem,boli sme trosku vonku sa vyzimit, tak vas trosku docitavam
@cilicka22 mame malu Miselu narodila sa 12teho februara.

Baby Misa mala v roku a pol vsetky zuby, teraz som stastna, ze to mame uspesne za sebou 🙂

mia258
19. nov 2011

@cilicka22 presne aj moja tak dnes, len dúfam, že nebude veľmi hladná keď nezje nič normálne 😒
Choď si ľahnúť, aj zajtra bude deň 😅 Ja dnes určite nebudem ťahať do polnoci, lebo v noci určite budem chodiť kontrolovať malú.

@svetlankat u nás dnes celý deň prší, počasie strašné a zajtra hlásili to isté 🙄 A malá bola celý deň unavená a taká skôr pasívnejšia 😕
Jééj vidím, že si z Košíc, onedlho sa tam na čas vrátim aj ja 😵

svetlankat
19. nov 2011

@mia258 Ano, akoze vratis? a kde si teraz? Tu bolo tak sychravo, ale dalo sa. Ja som taka mamina trosku na hlavu, my sme vonku za kazdeho pocasia, aj ked niekedy sa mi vobec nechce.

mia258
19. nov 2011

@svetlankat ja som sa odsťahovala pred rokom a pol do Francúzska, ale teraz cez Vianoce chcem ísť späť do KE 🙂
Vôbec nie si na hlavu, takto je to správne 😉 o to sa snažím aj ja, len dnes som Miu nechcela nikam ťahať, nevyzerala na to.

svetlankat
19. nov 2011

@mia258 A odkial konkretne z KE si? A to prides len na vianoce ci na dlhsie?

mia258
19. nov 2011

@svetlankat bývala som na Furči, teraz budem bývať pri Košiciach. Ešte neviem presne na ako dlho, len si chcem urobiť rýchlo vodičák a musím ísť na súd kvôli biolog. otcovi mojej malej 😒

svetlankat
19. nov 2011

@mia258 aha, cize povinnosti, tak ked budete mat chut, kludne sa k nam pridte pohrat

mia258
19. nov 2011

@svetlankat keď už budem v KE tak sa môžme na niečom dohodnúť 😉 ty si tiež z furče?