Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@svetlankat ja sa teším na košický aupark 😀 😀
@mia258 poviem ti pravdu, ze mi sme este neboli, ale pocula som, ze to nie je nic extra
@svetlankat aj mne súrodenci hovorili, že sa to neoplatí, vraj tam nič nie je 😅
@mia258 no ale ved za pokukanie nic nedas, ze vraj optima je lepsia, neviem
Ahojte som tu nová a rada pokecám,čakam bábetko prvé za 4mesiace
@adnil5551 ahoj 🙂
@svetlankat áno... o 19 dní... ale všetko v poriadku... ďakujeme
@saemi to je super, tak nech vam robi malinka velku radost
Ahojte som v tejto teme nova.my budeme 16.1.:-)
@svetlankat to už robí... sme veľmi šťastní... 🙂
@svetlankat dakujem🙂
@cilicka22 u nas uz tiez navarene a mala uz aj spinka, dnes bola nejaka unavena, umrncana a bojkotovala jedlo, tak uvidime aka bude ked sa zobudi
😀 😀
@svetlankat no naše papanie polievočky sa tiež neskončilo niako slávne viac bolo pomimo a na zemi ako v pusinke ale hlavne že papal sám 😀 😀 moj malý šikvník 😀 mne malý akurát zaspinkal tak si idem dať kávu a oddychovať 😀 😀 uvidme čo naši super susedia lebo stále od rána búchajú a vrtajú či ich to nenapadne aj na obed ☹
@svetlankat aj na optimu sa teším, som zvedavá či sa tam niečo zmenilo odkedy som preč 😀
@cilicka22 ahooj 🙂 Ja som akurát doobedovala, manžel upratuje ešte kuchyňu. Dnes zostal doma, aby trošku zabavil Miu, lebo sme zase mimo kvôli zúbkom. A ja si musím ešte pripraviť nejaké veci do školy, lebo o chvíľu budem mať skúšky 😒
Ale malá akoby ani nevnímala, trošku sa pohrá, zapnem jej rozprávky, ale je úplne tichúčko, aj dlhšiu dobu len presedí a ani sa nepohne 😕 Normálne mám z toho strach, asi by som bola radšej, keby vyvádzala ako toto ☹
@mia258 ahoj, neboj moja ved to prejde, uvidiš ani nenazdáš a zúbok je vonka a malá zasa bude ako predtým, bude ti robiť radosť aj starosť............jeeej ty máš ale pozorného manžela 😵 , moj je zase v praci tak sme sami, ale ked sa malý vybúva chystáme sa vonku na vláčky 😀 😀 aspon na chviľku dúfam že 😒 nezamrzneme
@cilicka22 aj tvoj mm robí 7x do týždňa? 😒
Je zlatý, včera keď prišiel domov večer, tak som bola vykoľajená z malej, aj keď som dosť vecí postíhala pri nej, ale rozhodol sa dnes zostať doma. A malá ho zbožňuje, pri ňom si dovolí viac, tak aj zaspali prilepení na sebe a už nevedia o svete 😀

@mia258 nie nie, ja som z jazera, odjakziva 😀