Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@katkagreganova -ked je pekne neni co riesit a vymyslat,lebo sa da toho vela co podniknut..ale,ked prsi,tak bud ideme k znamim(esteze ich tu mame dost 😉 ),alebo je tu take kryte centrum pre deti zo vseliakymi preliezkami,smylkavkou a inymi vecami..je to tam hned aj z kaviarnou 😵 a vseliakym obcerstvenim,takze aj my si dojdeme na svoje..mala tam len lieta z atrakcie na atrakciu,potom dobehne k nam upije si z malinovky,da nieco do ust a uz jej zas neni.. 😕 😀 teraz na vikend sa tiez chystame do aquaparku,aby si tej vody aspon troska uzila tento rok,lebo dovolenka nam na tento rok akosi nevysla.. ☹ ale udrzat ju akoze cely den doma,to sa nam podari malokedy a veru to si aj s nou potom uzijeme.. 😒 lebo ona sa vyslovene odmieta s nami hrat,doslovne sa vzdy bez priciny nahneva 😠 ..a to pritom hrajem jej pravidla 😵 ..asi je to tym obdobim vzdoru,ktorym momentalne prechedzame.. 🙄
@vodnarky aj my ked je pekne, ideme aj doobeda aj poobede do parku s preliezackami, je sice pre vacsie deti, ale maly je celkom sikovny, takze uz vieme vyliezt 2 schody po rebriku bez toho, aby som mu pomahala 🙂 ale doma je to tak, ze sa na mna zavesi, mama a nepusti sa, alebo ma odtiahne k sebe za ruku a musime sa spolu hrat aelbo si citat...chodili ste aj na plavanie s babatkami? my nie, lebo na SVK bolo najblizsie plavanie daleko a 2krat v tyzdni mu naburavat rezim sa mi nechcelo a ani sme nemali 2 auta, tak to bolo komplikovane, tak sme sa prvy krat kupali asi pred mesiacom, u tety v bazene, maly najskor ze co to je ale potom bol vysmiaty ako leco 😀 Tiez sme tuto rok nemali dovolenku 😢 lebo sme este doprerabali domcek na SVK a kupovali druhe auto, takze hadam o rok 🙂 Neviem, kedy nastava obdovie vzdoru, ale nas maly tiez zacina "vyvadzat" -chce papat sam, a ked mu nahodou otvorim jogurt ja a dam do neho lyzicku, zacne metat rukami a je po jedeni 😉 potom ho trosku ukludnim a nieco spapame...potom budem pytat rady, ako na neho 🙂
este jednu temu zalozila
https://www.modrykonik.sk/forum/tema/zazitok-z-...
@katkagreganova -uz teraz ti mozem povadat,ze sprvoti mi to islo riadne na nervy..nechapala som preco to robi,ked jej davame tolko lasky.. 😵 ..zacala som okolo toho viac a viac citat a pochopila som,ze netreba to nejako riesit a uz vobec nie trestat..a poviem ti,ze to ozaj funguje.. 😅 ..ked ju to chyti,tak sa na nu len intenzivne pozeram,popripade sa jej len tak jemno opytam,ze co sa deje..ale inak som tichucko a len hladim..a potom sa zrazu na mna pozrie ze..maminka ty si smutna???dojde a objime ma a je hned po nervoch.. 😎 ..to ona inak robi take veci ze napr..vypita si jogurt,dam jej ho..ona ze otvor mi ho,tak jej ho otvorim..zrazu ze ona ho nechce,lebo si ho chce otvorit sama,slahne ho o zem..dam jej druhy(len preto,ze chcem aby sa najedla)zatvoreny,co sa jej zas nepaci a poviem ti,ze som aj normalne niekedy v pomykove,ci jej ho mam otvorit,alebo nie.. 😖 ..nakoniec ked sa dopracujeme bez nervou k tomu,ze bol teda otvoreny ako si to ona predstavovala,tak ho uz zrazu nechce..dam ho spet do ladnicky a ona v tej sekunde ze ho chce..vyberem jej ho teda z otazkou ci urcite si ho prosi,dam jej ho a vtom sa donho kukne a znova ho hodi o zem a hned su nervy na svete.. 😠 ..no neni to na slak trafenie?? ☹ 😔
@vodnarky to je, ja som len dufam, ze budem mat take nervy ako ty, lebo niekedy (niekedy dost casto) reagujem velmi prudko, takze sa bojim, ze na neho nakricim.... teraz sa snazi papat sam,takze polovicka jedla skonci na zemi (maly ma tym uci trpezlivosti) - on uz krici "mama, nono" a ja, ze nevadi, pozbierame, ale stane sa, ze nieco hodi na zem schvalne, alebo vyleje, to mu podviem, ze si to ma urpatat, tak to zacne zbierat (vacsinou to skonci v puseň alebo mu dam servitok a on zacne pekne utierat. (som zvedava, dokedy mu to vydrzi 😎 . ale ako vravis, ked sa potom prituli, a sibalsky usmeje, tak je clovek nasjtastnejsim na svete...
@katkagreganova na školu tu v meste, prírodné vedy 🙂 Chcela som ísť na sociálne zdravotníctvo, ale priateľovi a svokre sa to nepozdávalo 😀
U nás je vonku celkom pekne, malá mi po obede hneď zaspala, lebo už od rána vystrájala. A mám leháro, priateľ sa podujal na upratanie kuchyne a izieb 😎
Čo plánujete poobede? Ja rozmýšľam, že pôjdeme so švagrinou niekam do centra aj s deťmi.
ahojte
tak to pocasie ma uz zabija slnko sme nechyrovali uz takmer dva tyzdne mam pocit ze sa cela rozpadnem ledva sa hybemj a este aj spat nemozem uz nech je konecne oktober
no ale spravila som si radost objednala som si prve latkove plienocky a nasla som vela navodov ako si ich aj doma usit tak dufam ze na to nahovorim svagrovu lebo ja neviem ani sit a ani nemam sroj no ona je velmi sikovna a tie plienocky su dost drahe a takto by vysli omnoho lacnejsie
ahojte..tak my v takomto uprsanom pocasi sme dnes zaparkovali v centre pre deti..male sa tam vyblaznili,tak aspon tak.. 😉
@mia258 -ako bolo v centre??jak fajn,ze ti malinka este poobede spinka..a este lepsie to mas s tym tvojim priatelom.. 😉 ..take prijemne leharo s kafickom som uz nemala pekne dlho..neze by mi ten moj nepomahal,prave naopak,ale pri nasej princeznej to nebude nikdy leharo.. 😀
@wewe22 -oktober??? 😅 perco prave tento mesiac?inak aj ja som vyucena krajcirka.. 😀 ..ale nesijem,lebo ma z toho strasne boli chrbat a oci.. 😖 ...ale ked si nieco potrebujem skratit,alebo zuzit,tak to dajako pretrpim.. 😉
@wewe22 -ja som pribrala v tehotenstve asi tak okolo 30 kg ak nie viac.. 😝 ..spravila som 3 kroky a uz som funela,ako keby som zabehla maratooon..strasne daco..uplne ta chapem..a byva ti aj zle??lebo ja som vracala kazde rano od prveho dna ako som sa dozvedela,ze som tehotna az do porodu.. 😝 ..a niekedy to bolo aj 2x denne.. ☹
@vodnarky no ja som zatial pribrala 6kg ale brucho mam ako zeny co idu rodit zle mi uz neni od 5mes zato som si ale uzila bolavu maternicu neskor tvrdnutie bruska tak som aj lezat musela a teraz som asi taka ochabnuta s toho setkeho ze ma setko boli ledva sa hybem ale uz to nejako dobojujem len nech sa to pocasie zlepsi
@vodnarky ahoj, bolo dobre, aj počasie nám pekne vyšlo. Zistili sme, že sú tam nejaké atrakcie, tak sme boli dnes s priateľom a s malou zase. Aj sa vozila na kolotoči, to sa jej veľmi páčilo 🙂
Ja som vďačná aj za tú trochu poobedného spánku, keďže doobeda už nezaspí vôbec 🙄
U nás je to rovnako, priateľ chodí z práce neskoro domov už unavený, ja po celom dni s malou akurát stihnem to najnutnejšie upratať a zalomím 😀
Zajtra nám tu hlásia až cez 30° už sa teším na slniečko 😵 Som rozmýšľala, že vezmem malú na normálnu veľkú plaváreň. Ona sa rada kúpe v bazéne na dvore, ale na plavárni by som si s ňou poplávala aj ja 😅
A na piatok-sobotu sa teším ako malé decko. Priateľová sesternica má v piatok rozlúčku so slobodou a v sobotu svadbu. Už sa neviem dočkať 😎 😵 😀
@mia258 jej, tak si podobny clovek ako ja, aj ja som studovala prirodne vedy 🙂 My sme boli vcera u znamych, muzov kolega potreboval s niecim pomoct, tak sme poobedie stravili tam, zbehla som s nim na detske ihrisko a potom k nim prisli jedny znamy, tak sa maly pohral s jednym chlapcekom... no ale dnes sme si spravili prijemne popoludne, zbehli sme sa kupat, mali tam aj take minibazeniky pre bebe, tak sa maly vytesoval, ze ani domov nechce ist...
@katkagreganova ešte stále neviem, či to bola dobrá voľba, ale uvidíme 😀
jeej, tak to ste mali podobný víkend ako my 🙂 Je super vidieť ako sa drobec teší z vody aj z hry, vtedy si to užívam ako viem, ten pohľad na ňu 😵
@mia258 maly nechcel ist ani z vody von, zacal riadne plakat... a mas pravdu, je to uzasne, ked sa taky maly drobec tesi zo zivota / a my s nim.../ 🙂
@katkagreganova ani moja nechce z vody von, ale keď sa hrá v bazéne, tak sa dosť unaví a potom normálne zaspáva 😀 A keď ju vyberiem, je hneď prebratá a kričííí nech ju nikam nedávam 😀
dnes bolo krasne, tak sme sa rozhodli pre maly vylet, ze sa odvezieme daleko elektrickou, nakrmime kacky a labute a ze potom pojdeme kocikom pesi pekne domov......elektricka zostala stat po 15 min., lebo pred nami bola nehoda, tak sme si pekne vystupili, nakrmili kacky a labute pri nakupnom centre a domov odisili s balonikom s logom M (I´m loving it) 😠
Ahojte..
dnes bolo pekne pocasicko a teplucko.. 😎 ...boli sme cely den vonku..len tak sme si polihali na luku aj z nasim strazcom(psom) a spievali sme si ludove pesnicky..tie klasicke slovenske 😉 ..hned v tom momente som sa videla v mojom dectve.. 😵 a ani sme si to neuvedomili a presli skoro 3 hodiny.. 😅 ..no co vam poviem...kraaasny to den.. 😀
a vy sa mate ako?
@vodnarky super den ste mali, trosku vam ho zavidim... my sme mali dnes tiez krasne, konecne 😎 ...doobeda,kym sme sa dostali do parku (11,30), tak uz boli vsetky deti asi doma na obede, lebo nikde nikto 😖 , ale po popoludnajsom spanku som malemu napustila taky mimi mimi mimi bazenik na balkone a cvachtal sa vo vode asi 2 hodiny, takze bol spokojny, len o 20 som mu tazko vysvetlovala, ze vonku je zima, ze sa uz kupat nemoze... ale vecer sa vybral mm s malym do parku, tak som mala chvilku sama pre seba - s knihou frj 🙂
@vodnarky @katkagreganova ahojte 🙂
Závidím vám trošku ten oddych a pokoj. Ja som na to úplne zabudla, ale priateľová babka má dnes narodeniny a ešte k tomu okrúhle. Tak už od včera sa všetko chystá a o chvíľku ideme na oslavu.
Som piekla aj banánovo-čokoládovú tortu, ale to len tak pomimo, lebo bude aj normálna veľká 😵
Nebola som ani s malou vonku a je z toho nervózna, dúfam, že aspoň na oslave sa polepší a neurobí hanbu 😀 Budú tam nejaké deti, snáď sa s nimi pohrá a pôjdeme domov skôr, aby som jej nekazila režim.
@katkagreganova ste mali peknú prírodu v meste, že kačky pri OC 😅
@vodnarky musím aj ja prínutiť toho môjho workoholika, nech si dá jeden deň pauzu od práce a pôjdeme s malou niekam na piknik, aj so psami. Úžasná rodinná idylka 😵
@mia258 -oslava??? 😕 juuuj tak take mozem aj ja.. 😵 mala sa urcite pobavi..ako aj ta nasa..potom ked sa uz schyluje k veceru,tak ta nasa len chodi za nami ze..maminka ja som este neni unavenaaaa.. 😀 ..ale najldhsie co som ju nechala hore,ked bola oslava a kopec deti tam bolo,tak isla spat az o 21:30.. 😅 a to uz pre nu bolo ozaj ze ako polnoc..a ze cokoladovo-bananovu tortu???mnaaaam...hned by som hodila zopar kuskov do seba.. 😵 hlavne teraz sa mi chuti,ked mam nasadenu tu "zdravu stravu na chudnutie".. 😉

baby, davajte si pozor tato pani co zalozila tuto temu rozpravka99 , je asi cudna osobka, neviem o co jej ide, ale prave teraz som zistila, ze vo svojom albume ma stiahnutu fotku z porodu mojej, fotku som spoznala, lebo patri mojej kamaratke a mamicke tu z mk jawan