Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@mia258 určite áno ľúbim pikantné 😀 😵mi sme tiež rozmýšlali či druhé bábo, vobec sa tomu nebránime, ked to bude mať prisť tak to pride, a zase nechcem aby bol medzi nimi veľký vekový rozdiel, že to nieje moc dobré, 😀 😀 uvidime ked sa nám pošťastí tak bude, i ked si to teraz ešte neviem predstaviť ako budem fungovať s dvoma drobcami, ale snad to potom zvládnem a ešte ked malý je na mna taký naviazaný 😵
@cilicka22 ja sa tiež obávam toho, ako to zvládnem, ale nechránime sa, takže je to na šťastí, či sa podarí alebo nie a kedy 🙂
Podľa mňa je vždy lepšie mať menší vekový rozdiel ako príliš veľký, to sú potom deti ako samostatné jednotky a nevyhrajú sa toľko spolu lebo každé má iné záujmy 😒
@mia258 no ved ani mi sa tomu nebranime 😀 😀 práve preto nechcem aby tam bol veľký vekový rozdiel, malý by určite veľmi žiarlil a to sa potom vysvetliť nedá prečo si častejšie s bábätko, chcela by som asi ešte jedno dieťa..mať doma dvoch drobcov...keby to bolo aj niake dievčatko, ale je mi to úplne jedno, hlavne ak náhodu niekedy bude nech je zdravé...........
@cilicka22 presne, chcem aby sa spolu vyhrali a vychádzali spolu, aby sa mohli deliť o hračky a vyrastali spolu. Lebo keď je niekto dlho jedináčik, tak je ťažké zvykať si potom na "konkurenciu" 😅
Už máš aj meno vybraté? 😅 Tiež mi nezáleží na pohlaví, len nech je zdravé. Ale pri prvom tehu som tak vnútorne cítila, že to bude baba 😀
@mia258 to sa aj mne stalo pri malom, od začiatku som vedela že to bude chlapček, a to som ani nepočúvala tie babské povery, aj ked možno niekedy sú pravidivé..meno to nie ale dievčenské sa mi páči Sofinka, alebo aj Nikolka a Natálka, a čo ty máš vybraté..ozaj a čo by si ty chcela druhú princezičku alebo chlapčeka 😀 😅
@cilicka22 mne tipovali tak 50na50, ale ja som si šla za svojím a kupovala dievčenské veci. Keby sa narodil chlap, to by bol šok pre mňa 😀
Pre chlapca mam vybraté Damien. A pre dievča mám viacero čo sa mi páči, ale na 100% ešte nie 😀
Neviem, čo by som chcela viac... možno dievča a potom tretieho chalana 😀 😵
@cilicka22 dnes som nejako nič nestíhala 🙄 Zdržala som sa v škole, tak som doslova letela po malú do jaslí, keď sme prišli domov tak bola už dosť hladné, začala vykrikovať. Našťastie som mala hotovú polievku tak sa napapala, ešte som rýchlo urobila druhé jedlo a dala ju spať. A potom som si konečne sadla v kľude aj ja 😀
A ty čo? Tiež si podobný adrenalín prežívala? 😀 😀
@mia258 to je uplne jasne. o dalsom by som ani neuvazovala, keby som mu nevedela zabezpecit zakladne potreby.
S tou kozou mam aj ja problem. V podstate ako keby sa poriadne nestiahla po porode. No som zvedava ako to bude vyzerat tak o pat rokov 😀
inak co sa tyka rozdielu medzi detmi ja som vzdy chcela mat tak 3-4 roky rozdiel. Prve je starsie, ma trocha rozumu a s druhym sa bude vediet pohrat aj tak. Sestra je odo mna starsia o 8.5 roka a vidim, ze ako deti sme sa spolu nehrali. Ona kvoli mne nemala ani poriadne detstvo, lebo ma musela strazit spolu s bratom. V podstate az ked som mala po dvadsiatke tak sme si zacali viac rozumiet, lebo aj ja som bola vyspelejsia. 😀
@cilicka22 praveze ja ich dokazem urobit aj 200 to nie je problem. svaly mam silne, len ich spoza tej vrstvy tuku poriadne nevidiet 😀 😀 😀
@cilicka22 ja som to akosi podvedome tiez vedela od momentu ako som sa pozrela na vysledok tehotenskeho testu. a fakt to tak aj bolo a mame chlapca. dokonca sa mi o nom snivalo ked som bola tehotna a videla som ho v sne s velkymi modrymi ocami. A tak aj je. Taky maly okan 😕
@cestovatelkaandrea keď raz budem taká bohatá, že nebudem vedieť čo s peniazmi, pôjdem na liposukciu a dám si odstrániť prebytočnú kožu 😀 😀
Tiež som mala kamošky, ktorým sa narodil súrodenec keď mali oni 14-15 rokov a to nemohli ani chodiť vonku, aj sa im ťažko učilo, lebo museli byť s drobcom 😒
@mia258 aj ja raz tak pojdem, a k tomu im darujem bonus moje prsia 🙂 tie si mozu zobrat a aj zaramovat
caute baby, nejak Vas nestiham, miska sa nam nejak zahlienila, tak sa musim venovat, lebo je dost placliva. Ja mam tuku tiez na rozdavanie tak komu treba rada darujem
@mia258 u nás bol dnes napodiv, kľud 😀 😀 , rano sa malý pekne napapal, ptom sme s mužom zbehli na taký väčší víkendový nákup, potom som si navarila, dala malého spať a zatiaľa som si dala prať a vyvesila prádlo, niak sa mi to nakopilo, obvykle perem väčšinou v sobotu alebo v piatok ☹ 😀 a teraz sa hrá a pozerá rozprávočky 😀 😀
@cestovatelkaandrea no niečom natom bude, nie nadarmo sa hovorí materinský cit, asi každá mamička podvedome tuší čo nosí pod srdiečkom....ozaj a ty kedy plánuješ druhé bábo 😉 😅
@svetlankat no vidim že sme vytiahli tému ku ktorej má každá mamička čo povedať, tak vitaj u nás v klube.......bruškatých mamičiek 😀 😅
@svetlankat a čo ste prechladnutý, či ☹ ............nás to zatiaľ niak obchádza...
@cilicka22 asi nachladla, boli sme s kamoskou von, jej mala uz bola chytena, tak neviem ci sme sa nakazili, ale co. Najprv som pocual, ze jej to sedi v hrdielku a dnes sa uzpustili aj sopliky.
😀@svetlankat no ved ked sa dostaví jedno, hned nato dalšie aj u nás takto vždy prebieha choroba 😀 našťastie nás s mužom bolelo hrdlo, ale malý to ako zázrakom od nás nedostal a to spáva v spálni s nami, tak neviem inokedy sme chorý vždy všetci komplet ☹

@cestovatelkaandrea no to mäkké brucho trápi aj mna, ale čo už ved snad to niako dám dole alebo aspon trošku spevním, aj sa presviedčam že každý večer 100, brušákov, pride večer a ja spravim 30 nikedy ani to nie a mám dosť 😀 😀