Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@cilicka22 no u nas to takto prebieha prvy krat, tak som zostala zaskocena. Miska vacsinou dostane sopliky a potom jej to zacne stekat, vacsinou v noci, ale teraz to bolo neako naopak. Najpr som pocula ako chrchle, sople nikde. No a dnes sa konecne spustili. Len je straaaaaaaaaaaaasne umrncana, no a dnes mame aj dva spanky co uz davno nebolo
@svetlankat no mi tiež bývame cez chorôbku častejšie unavený a len by sa mojkal, a túlil 😉 dúfam že vám to rýchlo prejde 🙂
@cestovatelkaandrea chcela by si si dať zmenšiť? Ja skôr spevniť 😅
@cilicka22 ja som mojej zapla hudbu pri postieľke tak o chvíľku asi zaspí a ja sa môžem učiť do školy pri pc 😀
Poobede som s malou vyrábala sviečky a zapáčilo sa jej to, tak zajtra pôjdeme na nákup a budeme vyrábať ďalšie, som rada že ju niečo také zaujalo 🙂
@mia258 to je vždy lepšie ked ju bavia takéto veci, pre šikovkovné rúčky ako sedeť pred televízorom, ja zase malému kupujem rozne farbičky, pastelky, a rozne omaľovanky, alebo mu niečo nakreslim ja kedysi, ma to bavilo a som sa tomu trošku venovala........ale dnes len tak pre malého 😀 😀
@svetlankat aj nas drobec je upistany, ked je chory. vsetko mu vtedy vadi 😖 nastastie teraz ked je uz trocha starsi, tak nie je chorlavy
@mia258 no ja mam E-F velkost kosika, takze s radostou by som prijala tak C keby sa dalo. Mnoho zien si dava zvacsit prsia o niekolko velkosti a pritom nevedia co ich caka potom. Chrbat dostava riadne zabrat z takej vahy.
Ahojte baby 🙂
Ja som už doma ale po Miu idem až za hodinku, tak som si dovtedy predpripravila obed, trošku upratala a nahádzala veci do práčky.
@cilicka22 a čo si najradšej kreslila? A akým štýlom? 😵
@cestovatelkaandrea tak to ti nezávidím, ja mám B-C, veľkosť by mi aj vyhovovala, len ma štve, že ich mám také ovisnuté a nie sú pevné ☹
@mia258 najradšej som kreslila zátišia, krajinky, alebo len tak čo som v danej chvili zazrela, no teraz sú to len kreslené postavičky, maco pu, mickey a podobne..........najviac ma bavila maľba tušom.......no pri malom by bola asi všade......tak neriskujem ostanem len pri voskovkách a pastelkách a neskor uvidime.........chcem malému nakresliť do detskej na stenu niaky disney motív, no uvidme 😀 😀 to by mi asi zabralo dosť času 😵 a času nazbit moc neostáva 😵
@mia258 no na pocudovanie, mne sa v tomto smere prsia nezmenili. pocula som o tom, ze po kojeni byvaju prsia makke ale ja som v tomto smere asi vynimka, ktora potvrdzuje pravidlo.
@cilicka22 tak to kreslenie ti strasne zavidim. ja som vzdy chcela kreslit a nikdy som to dobre nevedela. skice ako tak, ale nieco seriozne vymalovat aby bol z toho pekny obraz? to mi neslo. krasne hobby
dnes k nam pride mamina so sestrou, uz sa tesim 🙂 o stvrtej ich pojdeme vyzdvihnut k autobusu a potom hura do ukazovania Holandska 🙂
@cestovatelkaandrea ved to je na tom viruse zakerne ze o nom ani nemusis vediet,som rozmyslala ci ho tiez nemam lebo od puberty mam na krku hmatatelne uzliny,tak kto vie.A tu mononukleozu fakt sposobuje,takze to mas asi iste,ale to ma vacsina,len sa divim ze Nika patri zatial k tej 10%mensine. 🙂 Na infekcnom mi len povedal ze mam prist za mesiac,nedal jej ani lieky,ze ju mam len pozorovat ak by sa jej to nahodou zhorsilo,tak mam prist aj skor.Ale uzlina sa stale po troske zmensuje,tak uvidime po dalsom odbere.Inak ten doktor tu od januara uz nerobi,tak som zvedava kam budeme pripadne chodit. 😒
@cestovatelkaandrea ďakujemmmmm, tak máte teda spoznávacia prechádzku Holandskom a potom šup na kávičku či 😀 😀

@cilicka22 🙂 plánujete aj druhé?