icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

dadqa86
30. nov 2011

@cestovatelkaandrea :Ahojte....No tak ja som si dnesnu noc veru uzila taki bol plani ako cert som sa nic nevyspala ☹ kazdu hodinu bol hore strasne nieco a to len nervaci nervozni je place ooooch na nervy tak ma hlava boli ze az 😒 No ja dufam ze nam to nebude tak dlho trvat lebo ma porazi...
@mia258 : No urcite to bude timi zubkami ooooch boze ☹

cilicka22
30. nov 2011

@cestovatelkaandrea no človek s tým nič nenarobí, ked sa nedá tak pomože aj tenk skype 😀 😀 aspon trošku vynadhradiť 😀 😀

cilicka22
30. nov 2011

@mia258 ahoj moja ako sa máš...čo máš nového 😀 akurát nedávno mi malý zaspal tak si dávam pauzu, kávu, net a oddych 😅 a čo ty?
Ozaj a čo skúšky už vieš výsledky, ako ti dopadli? 🙂 😵

saemi
30. nov 2011

dnes nám prišli kvapky z USA GRIPE WATER proti kolike... dúfam že to zaberie... lebo to bola hrozná noc... Miuška vôbec nespinkala ☹

kaciatkomaronovie
30. nov 2011

@mia258 a tak proti svadbe som neni , ale viem si aj inak predstavit minut eurase 🙂 ale uvidíme ako bude... teraz som rada ze som rada a lezim na gauci a idem si asi pospat... drahy uz tu chrápe 😀 no my ked budeme mat dieta dufam ze bude lubit spavat 😝

dadqa86
30. nov 2011

Ahojte 🙂 ako sa mate baby?Dnes ma nas Andrejko prve meninky zelame mu vsetko najlepsie hlavne vela zdravicka 🙂

mia258
30. nov 2011

@dadqa86 neboj to vydržíte, nezmenilo sa to zatiaľ? 😒
A želám mu VŠETKO NAJLEPŠIEEEEE 😵

@cilicka22 len jednu skúšku som nespravila, tak tú si prenesiem do ďalšieho semestra, zvyšok mám 🙂
Ja som Miu akurát uložila, poobede ju vzal mm von hrať futbal aby som sa mohla učiť 😀 Došli špinaví a spotení, len sa najedli a ľahli. Akoby som dve deti mala 😀 😀

@kaciatkomaronovie to som si hovorila aj ja, ja som svadbu nepotrebovala, ale mm chcel. Ale netlačil na mňa, len sme sa o tom rozprávali a nakoniec som súhlasila 😉
To je jediné moje šťastie, že moja Mia aj keď vydáva energiu za 10tich, potom to aj vie dospať 😅

dadqa86
30. nov 2011

@mia258 :Este sa to nezmenilo zatial :( a dakujemeeeeeeeeeeeee 🙂 a ako sa dnes mate vy?

mia258
30. nov 2011

@dadqa86 ja sa mám UŽ dobre, keďže malá zaspala 😀 Len sa ešte učím do školy 😒
A dnešok znova príliš energický na mňa 😅 Na malú nejako nestíham, rozmýšľam, či nestarnem, ale žeby tak skoro? 😕 😨

cilicka22
30. nov 2011

@mia258 tak to poznám 😀 😀 občaj mám aj ja akoby dve 😀 😀
mám už vyšiel zúbok a tak som sa tešila, že je tomu koniec ale nie dnes som mu zbadala že sa mu hned tlačí další na opačnej strane, tak super ☹ ale ešte že sú to už posledné.. 😵

cilicka22
30. nov 2011

@saemi ahoj moja, tak ako už bola tá laktačná poradkyna či ešte sa nedostavila ☹ a čo malá ako?

a čo ty aspon si si trošku oddýchla, bola ti pomocť mamina 😵

saemi
30. nov 2011

@cilicka22 nebola... len sme volali... ale papanie je v pohode už. ani nutrilon nedávam... len to bruško riadne trápi, mamina s nou bola celú noc hore... mamina tu je ved stále... cez den som bola s malou 2x vonku... ked mne sa cez den spať nedá... dnes sme mali ísť na sono nožičiek ale taká bola zlá že som to zrušila.

cilicka22
30. nov 2011

@saemi aspon že ti má kto pomôcť, a čo ty poradila na to bruško, či ste sa o tom nebavili..to je dobre že už aspon začala pekne papať 🙂

dadqa86
30. nov 2011

@mia258 :No ja mam tento pocit uz daaavno ze starnem 😀 len ako si sa tak aj citim 😕 neviem co to je....sa citim ako keby som mala uz 40-tku na krku 😀

saemi
30. nov 2011

@cilicka22 tak mi sme sa bavili o kojení a tak... poslala mi aj nejaké linky, videá... tak pekne papá... ale keď dostane bolenie tak prestane, to je logické...
dnes nám prišli nové kvapky GRIPE WATER tak som zvedavá či to pomôže.

cilicka22
30. nov 2011

@saemi vyskúšaj a uvidiš..zato nič nedáš..možno to pomože..ja som si tým tiež s malým prešla..viem ako ti je, neboj..ale to všetko pominie a už si budete malú len užívať..a čo už si jej tie kvapky aj nasadila..či 🙂

saemi
30. nov 2011

@cilicka22 hej, dala som jej 2x kvapky...
a na rukách spí a položíš a budí sa...

cilicka22
30. nov 2011

@saemi no u maminky je jej najlepšie, moj malý najradšej zaspával na hojdacom kresle..len by sa hojdal a ked som položila do postielky tak hned bol hore 🙂

saemi
30. nov 2011

@cilicka22 máme aj mi tú hojdačku, len je tam ešte nejaká skrčená... ale minule tam bola a celkom sa jej to páčilo...

cilicka22
30. nov 2011

@saemi no aj mi sme mali hojdacie kresielko, no ja som myslela na klasickom hojdaciom kresle pre dospelých, muž mi ho kúpil ked sa narodil malý aby som ho nemusela hojdať a uspávať na rúkach stále 😀 😀

saemi
30. nov 2011

@cilicka22 jaj jasné... my by sme ho ani nemali kde dať... bývame v paneláku a akosi miesta na zvyš nie je...

cilicka22
1. dec 2011

😀@saemi aj mi bývame v paneláku v troj izbovom bytíku, to máš pravdu že miesta na zvyš nieje ale bol to praktický darček miesto sa muselo niekde nájsť 😀 😀 mi teraz máme že úplne všade samé hračky,plyšáky, v obývačke má malý druhú deckú izbu, ešte aj v kuchyni mám malého motorku 😀 😀

saemi
1. dec 2011

@cilicka22 dobré ránko,,, tak v noci sa malá zobudila 00:50h a potom 5:40h, a zakaždým sa len napapá a spinká, ešte aj teraz... to asi z tých kvapiek... oni majú asi aj taký ukľudňujúci účinok tie bylinky...

cilicka22
1. dec 2011

@saemi dobré ránko, no vidíš tak to je super nie 🙂 🙂 určite aj malá je lepšia ked sa v noci vyspinkala..neviem ja som o nich počula len od teba,nepoznam to a z akých byliniek majú zloženie..

saemi
1. dec 2011

@cilicka22 no drobec ešte spí... ono tie bylinky aj medovka má také upokojujúce účinky,,, tak aj preto je asi kľudnejšia... ale tak super sme sa vyspali, že paráda...
http://translate.googleusercontent.com/translat...
tu je link si kuk...

cilicka22
1. dec 2011

@saemi pozrem dík, aspon budem vedieť, mi sme tiež dávali medovkový sirup ale ten bol až od jedého roka, medovka je dobrá aj na spanie, lepšie sa im potom búva aj sú kľudnejšie, ved aj v detský čajíkoch je pridávaná medovka, napriklad Hipp mi dávame ten na dobrú noc 😀

saemi
1. dec 2011

@cilicka22 no ved hej, len mi čajík ešte nepijeme 🙂

cilicka22
1. dec 2011

@saemi no ved jasné, aj tak sú väčšinou čajík až od dvoch alebo štryroch mesiacov, len ten feniklový je od mesiaca..a čo robkáte..

saemi
1. dec 2011

@cilicka22 ideme sa obliecť a ideme von... je tu švagrina tak ju ideme odprevadiť...

cilicka22
1. dec 2011

@saemi no ved najlepšie sa búva na čerstvom vzduchu, a dnes je celkom pekne u nás svieti slniečko a je celom teplo a ako je u vás? 😀