Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@cestovatelkaandrea no človek s tým nič nenarobí, ked sa nedá tak pomože aj tenk skype 😀 😀 aspon trošku vynadhradiť 😀 😀
dnes nám prišli kvapky z USA GRIPE WATER proti kolike... dúfam že to zaberie... lebo to bola hrozná noc... Miuška vôbec nespinkala ☹
@mia258 a tak proti svadbe som neni , ale viem si aj inak predstavit minut eurase 🙂 ale uvidíme ako bude... teraz som rada ze som rada a lezim na gauci a idem si asi pospat... drahy uz tu chrápe 😀 no my ked budeme mat dieta dufam ze bude lubit spavat 😝
Ahojte 🙂 ako sa mate baby?Dnes ma nas Andrejko prve meninky zelame mu vsetko najlepsie hlavne vela zdravicka 🙂
@dadqa86 neboj to vydržíte, nezmenilo sa to zatiaľ? 😒
A želám mu VŠETKO NAJLEPŠIEEEEE 😵
@cilicka22 len jednu skúšku som nespravila, tak tú si prenesiem do ďalšieho semestra, zvyšok mám 🙂
Ja som Miu akurát uložila, poobede ju vzal mm von hrať futbal aby som sa mohla učiť 😀 Došli špinaví a spotení, len sa najedli a ľahli. Akoby som dve deti mala 😀 😀
@kaciatkomaronovie to som si hovorila aj ja, ja som svadbu nepotrebovala, ale mm chcel. Ale netlačil na mňa, len sme sa o tom rozprávali a nakoniec som súhlasila 😉
To je jediné moje šťastie, že moja Mia aj keď vydáva energiu za 10tich, potom to aj vie dospať 😅
@cilicka22 nebola... len sme volali... ale papanie je v pohode už. ani nutrilon nedávam... len to bruško riadne trápi, mamina s nou bola celú noc hore... mamina tu je ved stále... cez den som bola s malou 2x vonku... ked mne sa cez den spať nedá... dnes sme mali ísť na sono nožičiek ale taká bola zlá že som to zrušila.
😀@saemi aj mi bývame v paneláku v troj izbovom bytíku, to máš pravdu že miesta na zvyš nieje ale bol to praktický darček miesto sa muselo niekde nájsť 😀 😀 mi teraz máme že úplne všade samé hračky,plyšáky, v obývačke má malý druhú deckú izbu, ešte aj v kuchyni mám malého motorku 😀 😀
@cilicka22 no drobec ešte spí... ono tie bylinky aj medovka má také upokojujúce účinky,,, tak aj preto je asi kľudnejšia... ale tak super sme sa vyspali, že paráda...
http://translate.googleusercontent.com/translat...
tu je link si kuk...

@cestovatelkaandrea :Ahojte....No tak ja som si dnesnu noc veru uzila taki bol plani ako cert som sa nic nevyspala ☹ kazdu hodinu bol hore strasne nieco a to len nervaci nervozni je place ooooch na nervy tak ma hlava boli ze az 😒 No ja dufam ze nam to nebude tak dlho trvat lebo ma porazi...
@mia258 : No urcite to bude timi zubkami ooooch boze ☹