icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

cilicka22
4. dec 2011

@saemi akurát som ti to chcela povedať,že aký používaš prášok alebo aviváž, lebo ja som používala ten dreft sensitive ale malý sa mi s neho vyhadzoval tak používam lovelu a je to ok..a neposlali vás na sono bruška, koli tomu grckaniu..
Ozaj pridala som pár fotiek mojho drobčeka, ak chceš tak si potom pozri.. 😀

saemi
4. dec 2011

@cilicka22 aj dreft aj lovelu a aviváž softlan...
nie neposlali...
ok, pozriem sa

cilicka22
4. dec 2011

@saemi mne sa z dreftu vyhadzoval..preto som ho zmenila na lovelu 🙂
a nevravela vám na pohotovosti, že či nemože ist aj o ten reflux, či je to len tým odgrgnutím..

saemi
4. dec 2011

@cilicka22 že podľa bruška ako ju pozerala o reflux nejde... tak ja neviem...
ale má to len na tváričke

cilicka22
4. dec 2011

@saemi tak to potom bude len to odgrgnutie a skúšala si aj to polohovanie..mne ked si nechcel dlho odgrgnuúť tak som potom skúšala aj maminu radu..ked dopapal tak som ho na chvíľku položila a po chviľke hned vzala na ruky a odgrgol si, nie síce vždy ale fungovalo to..

saemi
4. dec 2011

@cilicka22 aj to sme skúšali

cilicka22
4. dec 2011

@saemi a nič nepomohlo..tak už fakt neviem a čo ti poradila doktorka..

saemi
4. dec 2011

@cilicka22 len ju nechať odgrgnúť a medzi papaním dávať vodičku piť

cilicka22
4. dec 2011

@saemi no to je rada nad zlato, ale to odgrgnutie niekedy trvá aj hodinku, to sa jej povie zakaždým hodiť a hladkať po chrbatiku, ved to človek viac času strávi kým si dieťatko odgrgne ako kým sa napapá 🙂

saemi
4. dec 2011

@cilicka22 ved aj teraz čakám a nič
to sa tak nedá...
to budeme iba jesť a čakať na grganie a nič iné nebudeme robiť...
teraz bola na brušku a ako som ju zdvihla tak grgla... a že nestačí grgnúť raz...
ja už nevládzem

dadqa86
4. dec 2011

@cilicka22:No ja som dnes vysavala utierala prach,ale okna som este neumyla nejako mi nevidalo 😀 ,ale planujem ze zajtra umyjem tak dufam ze uz konecne sa mi to podari 🙂

mia258
4. dec 2011

@cilicka22 to to nie je až také rozvinuté ako na slovensku, radšej miesto tých čokolád a cukríkov malej upečiem nejaký koláčik alebo piškótky, tie ona ľúbi 😵
Pozeral som fotky, malý je rozkošný a vyzerá presne na takého šibala ako hovoríš 😀

cilicka22
4. dec 2011

@saemi to ti verím ja som to tiež zažila s malým a bolo to ozaj o nervy ☹ ☹ ja som bolaa šťastná keď bol manžel doma a pomohol mi aspon trošku.. 😀 😀 a ozaj čo to bruško, už ju tak nebolieva, či stále rovnako..
a si sama s malou či je domka aj manžel..

cilicka22
4. dec 2011

@dadqa86 ja sa tiež len nato chystám ale stále u nás prší, tak nechcem aby si ľudia mysleli že mi šiši..aj tak dobre moc sa mi do toho nechce 😀 😀 už som s toho upratovania fakt dosť unavená a ešte aj moj neúnavný dorbček..neviem kam skor skočiť 😀

cilicka22
4. dec 2011

@mia258 dakujem veľmi pekne..no to aj on je taký moj malý lapajko 😀 ..ved vieš 😀 ..
a čo aký ste dnes mali deň? Mne akurát malý zaspal, tak možem konečne oddychovať, zajtra sa sním chystáme pozrieť do centra mikuláša, dúfam že zase čosi nevyparatí.. 😀 😀

mia258
4. dec 2011

@cilicka22 moja už spí niečo cez hodinku.
V utorok ideme na detskú oslavu, som zvedavá ako to dopadne 😀 Zajtra asi ešte pôjdem do školy pre nejaké potvrdenia a kvôli formalitám. A potom už môžem celý zvyšok týždňa stresovať kvôli cestovaniu 😅

Aj keď niečo vyparatí, nevadí, aspoň budete atrakciou mesta 😀

cilicka22
5. dec 2011

@mia258 no to heeeeeeeeeeeeej 😀 😀 ale on má strašne rád takéto akcie, či je mikuláš, alebo niaka výstava dinosaurov, aj do zoo veľmi rád chodí ...zbožnuje opičky a slony..a pozerá s otvorenou pusinkoou...taký je zlatý ,ten jeho nadšený výraz v tvári..je to moj šibalko a anjelik zároveň 😀 😀

saemi
5. dec 2011

@cilicka22 toto bola noc a večer... vrieskala do 1h... bruško ju bolelo, nevedela sa prisať len by hltala, celá mykala so sebou... no hrôza. potom sa už ukľudnila. ešte spí. drahý išiel o 3h preč. už je tu našťastie mamina...

cestovatelkaandrea
5. dec 2011

@babu9 dakujem 😉

cestovatelkaandrea
5. dec 2011

@dadqa86 no a to teraz mame obdobie duchov, takze sa aj boji, ked ma ist po tme do postielky alebo do vedlajsej izby. v skoke s detmi hra niekto tuto hru a odvtedy je bojazlivy. normalne ma to tak stve, ze budem mat pohovor s riaditelkou. co ma kto strasit male 3-rocne deti nejakymi duchmi 😠

cestovatelkaandrea
5. dec 2011

@mia258 no ja to mavam tiez tak. niekedy nechapem odkial drobec berie energiu. on normalne chodi spavat medzi 8.30-9.00 vecer a rano vstava o 7.00 a nema s tym ziaden problem. a to co povystraja za cely den, tak ja by som spala uz piatej vecer.
inak cez vikend sme oslavovali u jeho naj kamaratky, torta sa pacila. A strasne plakal, ked sme odial vecer o deviatej odchadzali domov. Strasne chcel ist s Hannah spinkat do jej postele. Tolko placu uz davno kvoli nej nebolo.

cestovatelkaandrea
5. dec 2011

@cilicka22 aj ja zacnem asi s vianocnym upratovani coskoro. monzo uz aj tento tyzden napeciem medovnicky aby zmakli do vianoc. uz aj stromcek musime tento tyzden kupit, lebo holandania ho maju v izbach od 5.12. 😀

cilicka22
5. dec 2011

@saemi no mi máme podobné noci malého trápi ten zúbok už mu kúštik vykúka, tak sa tiež len mrví a skoro stále je ho, už nevie ako by sa uložil, a ráno sme o 5,30 hore, hrúza.. 😖

cilicka22
5. dec 2011

@cestovatelkaandrea no ja už tiež postupne upratujem, ale ,malý mi pri tom pomáha tak si vieš predstaviť ako nám to ide, čo ja upracem on rozhádžee, ale pomáha to je hlavné 😀 😀 mi ostávame až do štedrého večera sami tak niako si musíme poradiť..s drobčekom budeme zdobiť stromček..ešte že sú nerozbitné gulky 😀 😀

Mávate živý stromček?Mi väčšinou umelý, pri malom by to nedopadlo moc dobre, už aj tento umelý prišiel o pár ihličiek a guličiek pred rokom 😀

saemi
5. dec 2011

@cilicka22 tak to máme obe zaujímavé...
táto len do 1h vyvádzala a od vtedy okrem papania stále spí...

cilicka22
5. dec 2011

@saemi tak sa asi dosť unavila, poznám náš sa našťastie vyvriesklal doobeda, a večer bolo dobre..no niekedy ho to neobišlo ani večer ☹

mia258
5. dec 2011

@cestovatelkaandrea moja zaspáva už okolo siedmej. Väčšinou o siedmej už leží v postieľke sama.
Dnes sme vstali o štvrt na 6. Hovorím si, že budeme spať aspoň do šiestej, nechcelo sa mi vstávať, tak som dúfala že stihneme aj tak. A zrazu ráno počujem krik z izby, Mia už zobudená, stála v postieľke a naťahovala rúčky ku mne 😅 Zmarila mi plány, aj tak som musela vstať skôr 😀

Jej, zlatý, že ani domov nechcel ísť 😵
Ja to mám rovnako, keď ju ťahám napr. z ihriska, tiež krik, plač a trucovanie. Ale po chvíľke ju to prejde a keď prídeme domov, už sa jej nikam nechce ísť 😀

@cilicka22 dobre, že spomínaš ZOO, pripisujem na zoznam, kam pôjdeme 😀
Tam chodím rada aj ja, Mia v žiadnej doteraz nebola, ale zvieratká zbožňuje, tak ju dúfam poteším 😵

cilicka22
5. dec 2011

@mia258 no mi najradšej chodime do bojnickej zoo, aj na hrade už drobček bol, čo sa divím že vydržal hodinku byť v kľude a počúvať.. 😀 ale aj v bratislavskej je pekne..

mia258
5. dec 2011

@cilicka22 ja som v Bojniciach ešte nebola 🤐
Šla by som už aj do Viedne, na vianočné trhy, tie sú tam nádherné. A chýba mi Praha 😀

cilicka22
5. dec 2011

@mia258 no vianočné trhy sú tam ozaj krásne, tým sa nič nevyrovná..
No mi do Bojníc chodime skoro každý rok tak už to tam poznám naspamäť, ale chceli sme ísť do Pražškej ked sme boli na dovolenke u rodiny,ale ako naschval v ten den pršalo a na druhý den domov..tak super 😖