Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@cilicka22 moja už spí niečo cez hodinku.
V utorok ideme na detskú oslavu, som zvedavá ako to dopadne 😀 Zajtra asi ešte pôjdem do školy pre nejaké potvrdenia a kvôli formalitám. A potom už môžem celý zvyšok týždňa stresovať kvôli cestovaniu 😅
Aj keď niečo vyparatí, nevadí, aspoň budete atrakciou mesta 😀
@mia258 no to heeeeeeeeeeeeej 😀 😀 ale on má strašne rád takéto akcie, či je mikuláš, alebo niaka výstava dinosaurov, aj do zoo veľmi rád chodí ...zbožnuje opičky a slony..a pozerá s otvorenou pusinkoou...taký je zlatý ,ten jeho nadšený výraz v tvári..je to moj šibalko a anjelik zároveň 😀 😀
@babu9 dakujem 😉
@dadqa86 no a to teraz mame obdobie duchov, takze sa aj boji, ked ma ist po tme do postielky alebo do vedlajsej izby. v skoke s detmi hra niekto tuto hru a odvtedy je bojazlivy. normalne ma to tak stve, ze budem mat pohovor s riaditelkou. co ma kto strasit male 3-rocne deti nejakymi duchmi 😠
@mia258 no ja to mavam tiez tak. niekedy nechapem odkial drobec berie energiu. on normalne chodi spavat medzi 8.30-9.00 vecer a rano vstava o 7.00 a nema s tym ziaden problem. a to co povystraja za cely den, tak ja by som spala uz piatej vecer.
inak cez vikend sme oslavovali u jeho naj kamaratky, torta sa pacila. A strasne plakal, ked sme odial vecer o deviatej odchadzali domov. Strasne chcel ist s Hannah spinkat do jej postele. Tolko placu uz davno kvoli nej nebolo.
@cilicka22 aj ja zacnem asi s vianocnym upratovani coskoro. monzo uz aj tento tyzden napeciem medovnicky aby zmakli do vianoc. uz aj stromcek musime tento tyzden kupit, lebo holandania ho maju v izbach od 5.12. 😀
@cestovatelkaandrea no ja už tiež postupne upratujem, ale ,malý mi pri tom pomáha tak si vieš predstaviť ako nám to ide, čo ja upracem on rozhádžee, ale pomáha to je hlavné 😀 😀 mi ostávame až do štedrého večera sami tak niako si musíme poradiť..s drobčekom budeme zdobiť stromček..ešte že sú nerozbitné gulky 😀 😀
Mávate živý stromček?Mi väčšinou umelý, pri malom by to nedopadlo moc dobre, už aj tento umelý prišiel o pár ihličiek a guličiek pred rokom 😀
@cestovatelkaandrea moja zaspáva už okolo siedmej. Väčšinou o siedmej už leží v postieľke sama.
Dnes sme vstali o štvrt na 6. Hovorím si, že budeme spať aspoň do šiestej, nechcelo sa mi vstávať, tak som dúfala že stihneme aj tak. A zrazu ráno počujem krik z izby, Mia už zobudená, stála v postieľke a naťahovala rúčky ku mne 😅 Zmarila mi plány, aj tak som musela vstať skôr 😀
Jej, zlatý, že ani domov nechcel ísť 😵
Ja to mám rovnako, keď ju ťahám napr. z ihriska, tiež krik, plač a trucovanie. Ale po chvíľke ju to prejde a keď prídeme domov, už sa jej nikam nechce ísť 😀
@cilicka22 dobre, že spomínaš ZOO, pripisujem na zoznam, kam pôjdeme 😀
Tam chodím rada aj ja, Mia v žiadnej doteraz nebola, ale zvieratká zbožňuje, tak ju dúfam poteším 😵

@saemi akurát som ti to chcela povedať,že aký používaš prášok alebo aviváž, lebo ja som používala ten dreft sensitive ale malý sa mi s neho vyhadzoval tak používam lovelu a je to ok..a neposlali vás na sono bruška, koli tomu grckaniu..
Ozaj pridala som pár fotiek mojho drobčeka, ak chceš tak si potom pozri.. 😀