icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

saemi
12. dec 2011

@cilicka22 no to je jasné ked budes sama... budeš to mať pestré

cilicka22
12. dec 2011

@saemi už sa nato teším..dúfam že si stihnem aspon všetko napiecť čo som si naplanovala a ostatné už mám objednané..aspon troška si to uľahčiť, to sa s malým všetko samej stihnúť nedá 😀 😀

saemi
12. dec 2011

@cilicka22 ty to určite nejako zvládneš... 🙂

cilicka22
12. dec 2011

@saemi no neviem..ale aj tak ti veľmi pekne dakujem..si zlatá 🙂 🙂 a čo robká malá..už spinká..či hnevká maminu..ozaj a čo tvárička..už lepšie..inak som sa chcela opýtať či teda chceš tu indulonku..zajtra idem na poštu tak by som ti ju poslala.. 😉 😉

saemi
12. dec 2011

@cilicka22 konečne spinká,som zvedavá ako dlho... lepšie... nemusíš, ďakujeme... 🙂 máme a potom jej už nebudem dávať na tváričku... máme iné krémiky...

lenka112
12. dec 2011

Ahoj maminy, môžem sa k vám pridať 🙂

cilicka22
12. dec 2011

@lenka112 ahoj a vitaj medzi nami 🙂 🙂

cilicka22
12. dec 2011

@saemi ahoj tak čo už spinkate..ja som drahému pomáhala baliť..a drobček už spí..tak pozeráme telku..a čo ty?zajtra sa teším na pečenie s drobčekom..uvidime ako to dopadne 😀 😀 😅

saemi
12. dec 2011

@cilicka22 áno, spinká, kúpala som ju... tak aj ty máš veget. pozeráme panelák. jaj, tak zajtra máš super program.

saemi
12. dec 2011

@lenka112 ahoj, vitaj 🙂

cilicka22
12. dec 2011

@saemi mi tiež kukame na panelák..ale čo sa tam už teraz deje..no hotovo..no už sa normálne teším, rátam s tým že som si chcela spraviť aspon dva druhy koláčikov, ale budem rada ak stihnem aspon jeden 😀

saemi
12. dec 2011

@cilicka22 je to tam riadne zamotané. mamina piekla cez víkend... ja budem v piat.robiť moje úžasné tiramisu... naposledy ked som ho robila tiež v piatok tak ako som ho dala do chladničky sa naša Miuška začala pýtať na svet a tiramisu som už nepapala...

cilicka22
12. dec 2011

@saemi no asi aj ona zacítila, tak sa pýtala na svet 😀 😀 dostala chuť na koláčik 😀 😀 aj ja mám rada tiramisu..robievam ho manželovi ten ho priam zbožnuje.. 😵 a cez víkend sa chystám malému večer postaviť stromček, akože doniesol v noci ježíško 😉

cilicka22
12. dec 2011

@saemi ozaj aj som sa ťa chcela dávnejšie opýtať že aký si mala porod, ale bolo mi to blbe.. ☹

svetlankat
12. dec 2011

@saemi jej tiez si myslim, ze mala mala chut na tiramisu 😉

saemi
12. dec 2011

@svetlankat vieš čo v pohode. narodila sa o 19dní skôr.tak to bolo nečakané. doma som robila tiramisu a zrazu ma rozbolelo brucho a praskla voda... to bolo 18h... a 21.45h bola herečka na svete

svetlankat
12. dec 2011

@saemi inac u nas to bolo podobne akurat ze nasa herecka bola v termine, voda praskla o pol siestej a o 21.50 bola na svete

saemi
12. dec 2011

@svetlankat no veľmi podobné... 🙂 takže tiež rýchly pôrod

saemi
12. dec 2011

@svetlankat hej asi mala chuť na tiramisu ale kým sme prišli domov už nebolo 🙂

svetlankat
12. dec 2011

@saemi tak tak chvala bohu

svetlankat
12. dec 2011

@saemi ja mam tiez velmi rada tiramisu,mnam

saemi
12. dec 2011

@cilicka22 vieš čo v pohode. narodila sa o 19dní skôr.tak to bolo nečakané. doma som robila tiramisu a zrazu ma rozbolelo brucho a praskla voda... to bolo 18h... a 21.45h bola herečka na svete

saemi
12. dec 2011

@svetlankat aj ja... 🙂 teraz v piatok budem robiť.. mnam

svetlankat
12. dec 2011

@saemi ja teraz nebudem, ako zvyknes robit? robis nejake cesto, ci piskotky? a davas mascarpone?

saemi
12. dec 2011

@svetlankat piškoty, 4žltky, 3 šľah.smotany, mascarpone, cukor...
a piškoty polievam aj s baylis

svetlankat
12. dec 2011

@saemi tak to robime velmi podobne, ja davam este do kavy, ale asi aj ty.

saemi
12. dec 2011

@svetlankat to aj ja...

cilicka22
12. dec 2011

@saemi baby nerobte chúťky 😀 😀 by som si teraz dala 😀 😀

cilicka22
12. dec 2011

@saemi tak to si mala rýchly porod´..u nás to bolo o čosi dlhšie 😉

svetlankat
12. dec 2011

bru baby