Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
Chvíľku tu nie som a mám čo dočítavať 😀
Predvčerom sme mali dvojitú narodeninovú oslavu, okrem mňa mala 25. moja malá rok 😵 Normálne neverím, že to tak rýchlo ubehlo, akoby som len včera bola tehotná a dnes už mám takú veľkú slečnu doma 🙂
V sobotu sa vydávam a som dosť na nervy z toho 😀 Už len dolaďujem posledné detaily, zajtra k nám priletí moja mama aj so súrodencami. Teším sa, aspoň trošku zabavia Miu a ja budem mať čas aj pre seba 😅
@mia258 takze ste mali velku oslavu, takze mala ma uz rok... zrazu na na malu pozries a zistis, ze to uz nie je babo.. 😉
drzim palceky, nech vsetko vychadza ako ma... ja som bola tuto sobotu na svadbe kamaratky a vydavala sa bez kytice, lebo ostala doma vo vaze 🙂 ale nevestu to vobec nerozhodilo, takze ziadne stresy, den prebehne, ci sa na nieco pozabudne alebo nie, takze si ho treba riadne uzit 🙂
@katkagreganova presne tak, ani darčeky nebolo kam ukladať, ale malá sa vyžívala v pozornosti celej rodiny 😵
No dúfam, že mi nezabudneme prstene napríklad, to by sa bez stresu asi neobišlo 😀
@mia258 pozicali by ste si od niekoho 🙂 alebo mozno maju v inventari - ze pre istotu erarne, ak by si nieko zabudol 🙂
takze su pripravy v plnom prude... len si to potom v sobotu uzi, budem na teba mysliet 🙂 isto budete mat pekne pocasie....
ahojte.. 🙂
viem ze uz je neskoro,ale akosi sa mi este nechce spat..tu u nas uz vsetci zalahli,len ja som tu ako taka sova.. 😕 😕 😕 ..
inak ako sa mate??
@mia258 -urcite nevies,kde ti hlava stoji a este pori tom vsetkom aj lietas v siedmom nebi od stastia..nie? 😵 😵 😵 ................................... 😀 😉
ako pisala @katkagreganova budeme na teba mysliet... 🙂 😀
Ahojtee 🙂
Nejako to tu stojí, ale asi si vychutnávate ešte posledné letné dni, čo? U nás sa posledné dni trošku ochladilo, ale nesťažujem si 😀
Už máme aj po svadbe, ubehlo to ani neviem ako, našťastie sme nič nezabudli. Len som sa trochu obávala počasia, lebo hostinu sme mali vonku, ale nakoniec trochu spŕchlo až nadránom 😉
Akurát som sa smiala, že som chcela do svadby schudnúť a nakoniec som sa vydávala ešte ťažšia 🤐 😔
A tento týždeň už nastupujem do školy, takže ďalšie stresy... 😀
ahojte... ja si uzivam rodnu hrud, tento vikend sme boli pozriet svokru, maly sa vytesoval zo zvieratiek a traktora, a spolocnost ostatnych deti... Vcera sme sa vratili a teraz budeme mat opat klud..
@mia258 gratulujem... a zelam vsetko dobre na spolocnej ceste zivotom... A co mala? ako ona zvladala "stres" okolo toho ? Isto sa do skoly tesis, a co au pair, nakoniec si nejaku zohnala?
my pobudneme este tyzden domka a potom hor sa do FR, uz nam chyba tatino, ale nejak to uz zlvadneme 🙂
😀 😀 😀
@vodnarky ako si mala zvykla na skolku? paci sa jej ? a ako si si zvykla ty?
@mia258 jej gratulujem ku svadbe
inak mozem sa pripojit k vam?
ahojte..🙂
@katkagreganova -mala sikulka..zvlada to statocne a ja uz si tiez pomaly zvykam..prvy den bol pre mna najhorsiii.. ☹
teraz sa tam uz aj tesi a chodila by tam aj cez vikend..a ja sa tesim ked nam odtial nieco prinesie,co pre nas spravila a hned dame na ladnicku..ale chystame sa kupit,taku nastenku,kde si to budeme odkladat..😉
verim,ze tatino chyba..aj nam je vzdy dlho bez neho ☹ ..my teraz ideme o dva tyzdne na SVK na hody,tak uz sa nevieme dockat.. 😵
@jajuska1411 -jasneee..vitaj.. 🙂
@vodnarky dikes inak som jana z nitry a malinky nas poklad je davidko
@jajuska1411 -Davidko..pekne meno..pozeram ze ma este len 9 mesiacikov..juuj..kde su tie casy,ked nasa bola taka malinkata.. 😵 ..teraz je z nej velka skolkarka a ona si to aj dolezito uvedomuje.. 😉..ten cas letiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... 🙂
@katkagreganova @vodnarky ďakujeeem 😵
Malá zvládla všetko perfektne. Aj keď jasné, občas som odbiehala od hostí aby som ju nakŕmila a potom ju svokra vzala spať domov. Ale hrala sa s deťmi a nevnímala, že by sa dialo niečo dôležité 😀
Au-pair už mám, včera sme s ňou boli celé doobedie, všetko sme si vysvetlili a sledovala som ako to vie s deťmi. Malá síce zo začiatku nechápala, že za ňou uteká cudzia teta a mama sedí na lavičke a pozerá sa 😀
Ale celkom sa mi páči, má trpezlivosť a vie vymýšľať stále nové veci, aby malú zabavila. Má 32rokov.
Dnes by sme s ňou poobede mali ísť na ihrisko, aby si na ňu Mia viac zvykla a zajtra už idem do školy...
@vodnarky rodičia také veci vždy viac prežívajú ako deti 😀 Už sa vidím, ako budem ja panikáriť 😅
@jajuska1411 ďakujem a vitaj u nás 😵
@mia258 tak sa pridavam nech vam to dobre klape
saska nastupila do skolky vsetko je OK paci sa jej tam sice uz mala aj nehodu no neva sak to sa opere len musim ucitelkam povedat nech dohliadnu na to aby pred spanim isla cikat
este si musim zvyknut na tu hodinku kym sa dostaneme domov ale neva len keby nebolo uz take teplo lebo mam nohy jak slon a straaaasne bolave
@fidka79 -ahojky.. 🙂 mame sa dobre,az na to pocasie co je vonku..ten vetrisko z dazdom ma len ubijaju... 😖 ..ved dam ti vediet,ci tento piatok to plati..neda sa mi dopredu povedat,lebo pri detoch nikdy nevies.. 😉 ale budeme sa tesit a dufam,ze aj pocasie bude lepsie... 😔 ..Adamkovi sa pacil nas zajacik??jeeej..zlatunky je chlapec... 😵 vam zaobstaram jedneho..nechcete??? 😉 😎 😀
@vodnarky no teraz prave zacina plazit konecne lebo co sa tyka pohybu je trosku pozadu ako rovesniic ale rozpravat blaboce uz mama tata baba dada papa 😀 😀 vy prvy rok v skole vlasne prve dva dni?
@jajuska1411 -😀..nie v skole,ale v skolke..😉a my sme tu v Irsku zacali o tyzden skor..😵takze tyzden aj dva dni... 😉 ..kazdne dietatko je ine a mozno Davidko je zase sikovnejsi v niecom inom,ako jeho rovestnici.. 😉
@jajuska1411 -ukaze..uvidis.. 😉
veru gazdujeme..vetrisko a dazde uz ani neratam... 😒
@vodnarky to bude asi tym ze byvate v irsku 🙂 a to uz navzdy ci len kvoli peniazom na dlhsie teda ak nevyzvedam

@wewe22 drz sa, liec sa a davaj na seba a male pozor 🙂... nastastie sa nam trosku "zlepsi" pocasie,
@vodnarky zajtra zelam krasny dnik, nech sa malej v skolke paci 🙂 aj my by sme tam radi sli,no nie? hrat sa a spat cez obed, to by sa mi pacilo 🙂 Aj ku nam dorazilo horsie pocasie, ale aj tak ma byt tebto tyzden pekne teplucko,. vcera som sa vysantila na svadbe (maly moc nie, isiel skoro domov, lebo cez obed spaal ako na potvoru velmi kratko...), a dnes chce na mna liezt choroba ☹, dufam, ze teply caj pomoze....Napis, ako sa malej v skolke pacilo, som zvedava