Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@cilicka22 a neprsi tam u vas? tu je tak vselijako
@babu9 no to poznám, náš lahne ani neviem ako cez leto si dá na trávičku nafukovačku alebo sa vopchá do svojho stanu a oddychuje..a potom sa poprechádzame, neskor sa sám vypýta do kočíka..lebo od únavy už odpadáva a spinká..no ked to sa niekedy ani nedá ich zobudiť skor ked tak krásne búvaju a mi máme chviľku kľud, že? 😀 😀
@svetlankat no aj tu je zatiahnuté a čakám že každú chvíľu sprchne, ale dúfam že nebude veľa pršať chcem ísť s malý vonku..tak nech nás to nezastihne..neobľubuje moc pršipláš na kočíku.. 😀 😀
@cilicka22 to ani mala, strasne vystraja ked ma plastenku, teraz momentalne neprsi, ale vyzera to vselijako
u nás je dnes nádherne a ja v práci ☹ ale o pol štvrtej púšťam pero z rúk a chvátam domov za drobčekom a ideme von pozrieť stromček na námestie, zazvoniť si na zvonček a popriať si šťastie 🙂 to je náš denno denný rituál 🙂 a zajtra znodu do práce ☹ ale vo štvrtok mám volňáska a to budeme celýýýý deň spolu 🙂 ..do obeda do centra za detičkami a poobede náš rituál 😀
@saemi no mi sme to tu maly tiež pred pár týždnami..od rána od 7.00 začali a robili do 19.00 niekedy aj viac, a či sobota nedela..to nikoho netrapilo..a to si napísala na dvere oznam..že cca 1 týžden a trvalo to vyše dvoch a to malý ani zaspať, ved to ked začali vrtať a búchať tak bol hned hore tak sme museli v takej zime či sme chceli či nie chodiť vonku spinkať.. 😒
@svetlankat ved uz budem vediet ako na to
@saemi no ale je fatk od nich niekedy drzosť že nevedia prestať ani večer a to nehovorím o obede a víkendoch, čo si chce človek oddýchnuť..moj malý len počúval že robia húúú..tak občas ani cez den nespinkal a večer bol ako čertík..a pod nami majú psa dogu..a tá začne večer zaavíjať, ked jej odíde panička..tak je u nás veselo..len čo je pravda..a najnovšie začal aj ráno a vždy ked im zazvoní telefon..
@cilicka22 no my byvame v dvojizbovom byte (v holandsku apartman) cca 90m2 ale tiez je toho niekedy dost. hlavne ak Damina urobi nalet v obyvacke a kazdych 20 minut sa hra s niecim inym.
no s tym domom mas pravdu. zahrada je super a aj v lete posediet vonku a nie len vnutri je parada. ja som to tiez u svokrovcov mala velmi rada. vecer akolo 6 sme si sadli do zahrady, pogrilovali, popili trocha vinka a potom tak okolo desiatej vecer sme zaliezli donutra. na toto si tu v NL musim este chvilu pockat
@cilicka22 vsak to, boli to ale rychlo zabudnes. mna sa hned po porode v nemocnici sestricky pytali, ci chcem aj druhe dieta. a ja som sa zacala smiat, ze nie je problem, ze kludne.
@svetlankat fajn, tak o chvilu budete tak ako kedysi. nech sa bambulka rychlo uzdravi a rozpapa 😉
@cilicka22 u nás to bolo detto ale môžem povedať, že keď som ich požiadala aby cez obed prestali, keď malý spinká tak prestali.....ale potom mohol aj barák spanúť 😉 no je pravda, že keď som im pohrozila, že keď roboši neprestanú tak sa pozriem nato, či priznali tu robotu či odviedli dane tak v tom momente to išlo ako po másle 😀
@cestovatelkaandrea koľko rokov si už preč? nieje ti niekedy smutno? 😒
tak ešte chvílku a pádim domkov, ešte niečo popíšem a fuč, fuč ......ahojte
@babu9 aj susedia boli za nou ale ona ako ignorant, nikoho nepočúvala, robila piatok sviatok, a budeš sa s nou vadiť a hnevať, nemám za potrebí, však sa jej to vríti ako keby ona nemala nikdy malé deti..a v paneláku je aj dosť starších ľudí..ale radšej čušia tak ako aj s tým psom lebo on je majiteľ psa vedúci v jednej firme čo polka paneláku tam robí..tak asi tak ale ja má v ....aj tak im poviem..čo mna po nich ved večer nech si ho berú on dokáže skučať a zavíjať aj 2 hodiny pako..bývajú hned pod nami a je to doga pes..tak si to vieš predstaviť ako máme veselo 🙂 😉
@cestovatelkaandrea no to aj mna sa pýtali, len som sa pousmiala a na nič viac som sa ako tak nezmohla, a lekár ešte dodal no a o rok sa na vás teším zase.. 😀 😀
@saemi no dobre čítaš dogu, a je hned pod nami..to máme ródeo ked začne zavíjať a skučať v kuse niekedy aj 2 hodinky..akurát sme sa vrátili z vonku..bola som s malým pozrieť maminu a pozrieť čo nové na námestí..spravila som mu spagetky tak ich papa rúčakmi..inak nechce a sú všade len nie v puse 😀 😀 no nič uprace sa hlavne že niečo zje..som mu kúpila knížočku autíčko..teraz s takou tvrdou drevenou väzbou..leporelko pre deti..a len chodí a kričí brmmm.. 😀 😀 asi aj spať s nou pojde drobček moj 😀 😀
@lenka112 vieš čo nurofen je klasický sirup pre deti do bolesti, na horúčky aj pri prerezávaní zúbkov a je to dávkovanie aj podľa váhy..sa mi vidí že od pol roka sa može poúživať ale neviem presne mi ho dávame už dlho skor ako mal malý rok..takže vy určite možete a je tam super dávkovať..taká striekačka takže je to jednoduchšie..a paralenové čipky sú tiež veľmi dobré a rýchlo zaberajú..treba sa opýtať v lekárni na dávkovanie, oni vám poradia a je to aj na krabičke z nurofenu.. 😉

@saemi viem viem, ja len ze sa nemusis bat ju pouzit ty,