icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

svetlankat
13. dec 2011

@saemi viem viem, ja len ze sa nemusis bat ju pouzit ty,

svetlankat
13. dec 2011

@cilicka22 a neprsi tam u vas? tu je tak vselijako

babu9
13. dec 2011

@cilicka22 my keď dojdeme na chalu mladá pádi za partiou do Dreviny a Turian a my s drobčekom sa prechádzame okolo Váhu a po okolí a vychutnávame si ten božský kľud 🙂 a drobček keď sa vylieta tak cez obed spinká ako dudok 😀 to ho musíme budiť aby potom večer veľmi nevymýšlaľ 😉

cilicka22
13. dec 2011

@babu9 no to poznám, náš lahne ani neviem ako cez leto si dá na trávičku nafukovačku alebo sa vopchá do svojho stanu a oddychuje..a potom sa poprechádzame, neskor sa sám vypýta do kočíka..lebo od únavy už odpadáva a spinká..no ked to sa niekedy ani nedá ich zobudiť skor ked tak krásne búvaju a mi máme chviľku kľud, že? 😀 😀

cilicka22
13. dec 2011

@svetlankat no aj tu je zatiahnuté a čakám že každú chvíľu sprchne, ale dúfam že nebude veľa pršať chcem ísť s malý vonku..tak nech nás to nezastihne..neobľubuje moc pršipláš na kočíku.. 😀 😀

svetlankat
13. dec 2011

@cilicka22 to ani mala, strasne vystraja ked ma plastenku, teraz momentalne neprsi, ale vyzera to vselijako

babu9
13. dec 2011

u nás je dnes nádherne a ja v práci ☹ ale o pol štvrtej púšťam pero z rúk a chvátam domov za drobčekom a ideme von pozrieť stromček na námestie, zazvoniť si na zvonček a popriať si šťastie 🙂 to je náš denno denný rituál 🙂 a zajtra znodu do práce ☹ ale vo štvrtok mám volňáska a to budeme celýýýý deň spolu 🙂 ..do obeda do centra za detičkami a poobede náš rituál 😀

babu9
13. dec 2011

@cilicka22 niekedy je mi ho ľúto zobudiť, keď vidím ako krásne spinká ako anjelik ale večer je potom ako čertík 😉

saemi
13. dec 2011

@cilicka22 ved to pri nich sa nenudime aj mala papa a ideme von lebo ma tu porazi z toho hluku co susedia prerabaju

cilicka22
13. dec 2011

@saemi no mi sme to tu maly tiež pred pár týždnami..od rána od 7.00 začali a robili do 19.00 niekedy aj viac, a či sobota nedela..to nikoho netrapilo..a to si napísala na dvere oznam..že cca 1 týžden a trvalo to vyše dvoch a to malý ani zaspať, ved to ked začali vrtať a búchať tak bol hned hore tak sme museli v takej zime či sme chceli či nie chodiť vonku spinkať.. 😒

saemi
13. dec 2011

@svetlankat ved uz budem vediet ako na to

saemi
13. dec 2011

@cilicka22 ved aj tu to tak je j cez vikendy a sme velky panelak tak jeden zacne duhy skonci a dokola. Aj malej to vadi, aj havinovi

cilicka22
13. dec 2011

@saemi no ale je fatk od nich niekedy drzosť že nevedia prestať ani večer a to nehovorím o obede a víkendoch, čo si chce človek oddýchnuť..moj malý len počúval že robia húúú..tak občas ani cez den nespinkal a večer bol ako čertík..a pod nami majú psa dogu..a tá začne večer zaavíjať, ked jej odíde panička..tak je u nás veselo..len čo je pravda..a najnovšie začal aj ráno a vždy ked im zazvoní telefon..

saemi
13. dec 2011

@cilicka22 ved to aj mi sme prerábali ale len od 9 do 17h v prac.den... a nie tu stále do 22h...
boha dogu? tak to je vrchol... tak to máte tiež veselo..
ideme sa obliecť a ideme von kým je slnko...potom si napíšeme... pa

cestovatelkaandrea
13. dec 2011

@cilicka22 no my byvame v dvojizbovom byte (v holandsku apartman) cca 90m2 ale tiez je toho niekedy dost. hlavne ak Damina urobi nalet v obyvacke a kazdych 20 minut sa hra s niecim inym.
no s tym domom mas pravdu. zahrada je super a aj v lete posediet vonku a nie len vnutri je parada. ja som to tiez u svokrovcov mala velmi rada. vecer akolo 6 sme si sadli do zahrady, pogrilovali, popili trocha vinka a potom tak okolo desiatej vecer sme zaliezli donutra. na toto si tu v NL musim este chvilu pockat

cestovatelkaandrea
13. dec 2011

@cilicka22 vsak to, boli to ale rychlo zabudnes. mna sa hned po porode v nemocnici sestricky pytali, ci chcem aj druhe dieta. a ja som sa zacala smiat, ze nie je problem, ze kludne.

cestovatelkaandrea
13. dec 2011

@svetlankat fajn, tak o chvilu budete tak ako kedysi. nech sa bambulka rychlo uzdravi a rozpapa 😉

babu9
13. dec 2011

@cilicka22 u nás to bolo detto ale môžem povedať, že keď som ich požiadala aby cez obed prestali, keď malý spinká tak prestali.....ale potom mohol aj barák spanúť 😉 no je pravda, že keď som im pohrozila, že keď roboši neprestanú tak sa pozriem nato, či priznali tu robotu či odviedli dane tak v tom momente to išlo ako po másle 😀

babu9
13. dec 2011

@cestovatelkaandrea koľko rokov si už preč? nieje ti niekedy smutno? 😒

babu9
13. dec 2011

tak ešte chvílku a pádim domkov, ešte niečo popíšem a fuč, fuč ......ahojte

cilicka22
13. dec 2011

@babu9 aj susedia boli za nou ale ona ako ignorant, nikoho nepočúvala, robila piatok sviatok, a budeš sa s nou vadiť a hnevať, nemám za potrebí, však sa jej to vríti ako keby ona nemala nikdy malé deti..a v paneláku je aj dosť starších ľudí..ale radšej čušia tak ako aj s tým psom lebo on je majiteľ psa vedúci v jednej firme čo polka paneláku tam robí..tak asi tak ale ja má v ....aj tak im poviem..čo mna po nich ved večer nech si ho berú on dokáže skučať a zavíjať aj 2 hodiny pako..bývajú hned pod nami a je to doga pes..tak si to vieš predstaviť ako máme veselo 🙂 😉

cilicka22
13. dec 2011

@cestovatelkaandrea no to aj mna sa pýtali, len som sa pousmiala a na nič viac som sa ako tak nezmohla, a lekár ešte dodal no a o rok sa na vás teším zase.. 😀 😀

cilicka22
13. dec 2011

@saemi no dobre čítaš dogu, a je hned pod nami..to máme ródeo ked začne zavíjať a skučať v kuse niekedy aj 2 hodinky..akurát sme sa vrátili z vonku..bola som s malým pozrieť maminu a pozrieť čo nové na námestí..spravila som mu spagetky tak ich papa rúčakmi..inak nechce a sú všade len nie v puse 😀 😀 no nič uprace sa hlavne že niečo zje..som mu kúpila knížočku autíčko..teraz s takou tvrdou drevenou väzbou..leporelko pre deti..a len chodí a kričí brmmm.. 😀 😀 asi aj spať s nou pojde drobček moj 😀 😀

lenka112
13. dec 2011

@cilicka22
@saemi Ďakujem maminy 🙂 Potrebujem radu, drobcovi idú ďalšie zúbky a začína mať teploty, čo mu mám dať aby mu ustúpila teplota ?

cilicka22
13. dec 2011

@lenka112 ahoj tak to poznám nám teraz idú zadné päťky tak si to tiež užívame..mi mu dávame na horúčku bud nurofen..alebo paralenové čipky tie zaberajú rýchlejšie.. 😉 😉

lenka112
13. dec 2011

@cilicka22 My máme teploty prvýkrát, tak som s toho zmätená, drahý mi dnes volal do práce, že nevie čo mu má chudatku dať, ako keby som to ja vedela 😒 Asi skúsim ten nurofen a pre istotu sa spýtam v lekráni či to taký malý drobec môže 🙂

cilicka22
13. dec 2011

@lenka112 vieš čo nurofen je klasický sirup pre deti do bolesti, na horúčky aj pri prerezávaní zúbkov a je to dávkovanie aj podľa váhy..sa mi vidí že od pol roka sa može poúživať ale neviem presne mi ho dávame už dlho skor ako mal malý rok..takže vy určite možete a je tam super dávkovať..taká striekačka takže je to jednoduchšie..a paralenové čipky sú tiež veľmi dobré a rýchlo zaberajú..treba sa opýtať v lekárni na dávkovanie, oni vám poradia a je to aj na krabičke z nurofenu.. 😉

saemi
13. dec 2011

@cilicka22 aj my sme boli v meste, potom som bola ešte s danym... teraz sa malá hojdá...

cilicka22
13. dec 2011

@saemi no ja som akurát upratala po drobcovi ako sa pekne napapal..sa chystám večer zdobiť perníčky..tak sa musim obdarovať trpezlivosťou..pojdem potom okúpkať malého..a možem sa dotoho pustiť..ked sme išli domov, už bola riadna zima..ako je u vás.. 😉

lenka112
13. dec 2011

@cilicka22 Asi skúsime predsa len ten nuforen a idem hneď poslať drahého nech obehá nejaké lekárne a kúpi pokiaľ nezavrú 🙂 Nech ten náš drobec spinká aspoň v noci, keď cez deň sa oplakal ako za ligu ☹ ☹