icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

cestovatelkaandrea
14. dec 2011

@cilicka22 dobry doktor 😉 keby bolo takych viac

cestovatelkaandrea
14. dec 2011

@mia258 asi si este unavena z cestovania a nedospata mozno. skus jeden den vypnut a poriadne si oddychnut.

cilicka22
14. dec 2011

@saemi no bola som len tak pokúpiť čo mi treba domov a na varenie..a popritom čo mi padne do oka..ved to poznáš..malý mi nedávno zaspinkal a čo robíš?už ti prišla svokra..
Tak ste sa v noci celkom dobre vyspali..ozaj pozri tie moje výtvory, som stihla už aj kokosové guľky..a niektoré medovíčky som len potrebala polevov a dala na ne curkíčky..sami už s nimi nechcelo babrať..odfotila som ti zopar..kukni foto..

saemi
14. dec 2011

@cilicka22 ahoj, boli sme vonku... neprišla, tak neviem...nemám slov, ja ju čakať nebudem... pôjdeme ešte von... no ved pozerám. šikovná si

cilicka22
14. dec 2011

@saemi jaj..no ved čo ju budeš čakať ked nedá ani vedieť, ani ja toto nemám rada..človek povie že príde a ty čakáš ako blb celý den a nič..potom celý deň zabitý..
no celkom ujdu či.. 😀 😀 pošlem ti 😀 😀 😉

saemi
14. dec 2011

@cilicka22 no ani ja hlavne že včera hovorí že dnes príde... a čakám a nič... potom príde a budeme vonku a bude zle že nevidí malú
hej, pekné sú... no pošli 🙂
ved ešte sa musím zasa trepať na úrad, ráno som bola a že ešte musím tam a tam a to mi nikto pred tým nepovedal... porazí ma...

cilicka22
14. dec 2011

@saemi no to verím aj mi sme chodili ako sprostý hore dole aj s manželom a najlepšie bolo že moj manžel nemože za mna podpísať jedne hlúpi papier..ma išlo poraziť..a čo ti chýbalo..

mia258
14. dec 2011

@cestovatelkaandrea to je tiež možné 😉
Dnes mi vezme sestra malú poobede, tak budem relaxovať konečne, v tichu 😵 Zapnem si nejaký film alebo hudbu, vyložím nohy, vypijem kávu a bude super 😵

tana821
14. dec 2011

@annaopialova zelam ti skore uzdravenie.

cestovatelkaandrea
14. dec 2011

@cilicka22 peknucke si porobila 😎 🙂 hned by som ti jeden slohla ku kave

cestovatelkaandrea
14. dec 2011

@cilicka22
@saemi inak co sa tyka toho cakania, tak my sme mali raz super zazitok s priatelmi. cakali sme na nich tri hodiny a oni stale nechodili. tak sme sa s manzelom na nich vykaslali, a sli sme von bez nich. cestou som im napisala sms, ze ideme von aj bez nich. nazad som dostala urazenu sms, ze ci by sme nemohli este pol hodinu pockat. 😠 😠 v tom momente som skoro vrazdila...

cestovatelkaandrea
14. dec 2011

@mia258 tak si oddychni aj za mna. ja si uz pripadam chronicky nevyspata. sa tesim, ze cez vianocnu dovolenku to aspon trochu dobehnem... tak uvidime kolko nam drobec dovoli spat. este stale mas kulturny sok, alebo uz to preslo?

cestovatelkaandrea
14. dec 2011

@babu9 sme prec skoro 4 roky. smutno? no niekedy veru ano. hlavne ked mi je tazsie, tak si vravim, ze naco som sa sem trepala. ale nastastie takychto dni je pomenej a aj tu su fajn ludia, ktori radi pomozu ak treba.

mia258
14. dec 2011

@cestovatelkaandrea som v tom s tebou, či spím tri hodiny alebo osem, cítim sa rovnako nevyspatá. To by som aspoň dva týždne musela mať totálny relax, nič nerobiť a vstávať o jedenástej doobeda 😀
Kultúrny šok ešte občas mám, keď sa prechádzam po hlavnej a tak. Občas ma trošku zarazí tá mentalita, už som si odvykla 😀

cilicka22
14. dec 2011

@cestovatelkaandrea dakujem...pošlem ti 😀 😀

annaopialova
14. dec 2011

@tana821 ahoj uz mi je lepsie tak ti odpisujem dik za spravu a ty ako sa mas co mas nove a co jezisko vam donesie

saemi
14. dec 2011

@cestovatelkaandrea to by som vraždila aj ja... neznášam na niekoho vyčakávať

saemi
14. dec 2011

@cilicka22 ja na tie úrady ani slov nemám. už to ani nekomentujem

cilicka22
14. dec 2011

@saemi zase ťa prehnali..preto tam tak nerada chodievam a radšej posielam manžela.. 😀 😀

saemi
14. dec 2011

@cilicka22 no to na takéto veci som u nás ja...

lenka112
14. dec 2011

@cilicka22 Niekedy si vyčítam uplne všetko a nakoniec zistím, že som nemohla ani len tušiť ako mu pomôcť. Som podľa slov mojej mamy až priveľmi bojazlivá čo sa týka vecí okolo Daniela, asi to bude tým vekom. 😒
@babu9 My sme mu včera dali nuforen a pomohlo, dnes podľa manželových slov bol v pohode, ale zúbok nejako nevidno. Naposledy sme na jediný zúbok čakali 3 týždne. 😒

cilicka22
14. dec 2011

@lenka112 aj ja som taká neboj..neni si čo vyčitať...každá mamička chce pre svoje dieťatko len to najlepšie..no nie 😀 😀 a to je vaše prvé..

svetlankat
14. dec 2011

@lenka112 aj u nas je to tak, ja si tiez myslim, ze u mna je to vekom, urcite robis pre maleho vsetko co sa da, ma skvelu maminu

cilicka22
15. dec 2011

Dobré ráno všetkým prajem 🙂 ...dnes bola príšerná noc malý nechcel búvať koli zúbkom ☹ ..už ani gél na zúbky nezaberal. 😒 .a k tomu ma včera chytila príšerná bolesť v pravom boku..ani sadnúť ani sa prudšie otočiť.príšerná bolesť..ako keby ma tam niekto prichal ihlami..neviete mi kočky poradiť čo to može byť? Dakujem 🙂 🙂

saemi
15. dec 2011

@cilicka22 dobre ranko, tak si sa nevyspala. No neviem co ta to moze boliet. Zlcnik, pruh. Tazko povedat. Nasa od 16h do 23h vyvadzala a potom bol klud celu noc.

cilicka22
15. dec 2011

@saemi ahoj tak to si tiež nemala bohviečo ale aspon si sa vyspala cez noc..u nás to bolo naopak..a bolesť tiež niak moc neustupila..a čo máš dnes v pláne? 😉

cestovatelkaandrea
15. dec 2011

@mia258 ja mam pocit ale ze sa mi to scitava a raz sa nebudem vediet dospat. 😀 😀
kulturne soky mavam aj ja, ale mam ich aj ked sa vracam nazad. po dvoch tyzdnoch si zvykam ze som na SR a potom ked pridem nazad do NL, tak je to opat na chvilu ine.
aj pojdete pozriet vianocen trhy na SR?

cestovatelkaandrea
15. dec 2011

@saemi mna len prekvapuje, ze po tak dlhej dobe meskania sa dotycna osoba ani neomluvila, proste nic 😠

cestovatelkaandrea
15. dec 2011

@cilicka22 ak to mas v pravom boku tak to moze byt zlcnik. jedz len nieco dietne dnes. nezjedla si vcera nieco smazene alebo dost tucne? vacsinou zlnikove zachvaty pridu po nejakom takom jedle. a pomaha na to aj teplo, takze nieco teplejsie na seba a moc nechod von ak nemusis. 😉

cilicka22
15. dec 2011

@cestovatelkaandrea Dakujem..no večera som ani nič moc také nejedla..len som robila špagety s omáčkou..tak neviem..ano mam to na pravom boku, som si včera dala aj horúcu sprchu ale dnes to ešte bolí..nemožem ani žiadny prudší pohyb..a pri malom sa to fakt nedá.. ☹