icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

svetlankat
15. dec 2011

@mia258 fakt to nie je od nej pekne. a aj ja si myslim, ze si super mamina, a fakt je taky, ze mala je svete, nech sa uz stalo cokolvek a mamina sa s tym musi zmierit, ak nie tak vas strati, nech si to uvedomi

svetlankat
15. dec 2011

@cilicka22 mam uz co to napecene, asi styri druhy, ale este sa chystam zopar upiect

saemi
15. dec 2011

@cilicka22 a z čoho ťa to bolí? tu prší, u vás nie?
ale chceme isť von. už prišiel aj manžel. o 17h má prísť kamoška s dcérou kuk malú...

cilicka22
15. dec 2011

@svetlankat no aj som už niečo porobila ale chcem ešte niake to suché pečivo a npár dní pred vianocami aj niaky ten s plnkou..aj sme chceli íst tento rok na viedenské trhy ale manžel je preč tak asi až o rok no čo už ☹ u náš nič také nebýva..a vy chodievate na trhy..mi máme najbližší taký väččší asi až v BA.. 😉

cilicka22
15. dec 2011

@saemi tak dnes máš o plán postarané..no aspon teba už prišiel..konečne neisi na malú sama..troška ti aspon pomože..
Vobec netuším včera podvečer ma to chytilo ale to prvý krát..tu len tak poprcháva po chvíľkach..ale niak extra moc neprší..

cestovatelkaandrea
15. dec 2011

@mia258 to mi je luto, ze mas taketo problemy s maminou. Viem si predsavit ako to boli. Urcite nie si zla mama. O Miu sa krasne staras. Nechapem preco ti vlastna mama taketo hovori. Taketo nieco sa da skor cakat od inych dost zavistlivych ludi ale od rodicov nie.

cestovatelkaandrea
15. dec 2011

@cilicka22 ono tie nase deturence sa nezdaju, ale vedia akosi vycitit, ked su maminy nie uplne fit. ten nas drobcek to vidi tiez a vtedy je mimoriadne kludny a dost pomaha 🙂

bleble
15. dec 2011

maminky podte si zasutazit o kaucukovy cumlik znacky Hevea, info v IP 🙂

cilicka22
15. dec 2011

@cestovatelkaandrea no ved to ešte že ich máme..človeka aj na duši poteší ked príde a je ti ťažko pohladká ťa alebo ti dá pusinku..to je na nezaplatenie.. 🙂 🙂 😵

saemi
15. dec 2011

@cilicka22 hej už je doma... bolí ma hlava... už sme nešli ani von ved prší... vy ste boli vonku? malinká spinká aj vo vnútri, celkom ok je dnes...
no sila, kto vie čo ťa to môže bolieť
ešte som obj. darček pre neterku... má 2,5r...

cilicka22
15. dec 2011

@saemi no mi sme akurát prišli z vonku, mali pozeral na námestí výzdobu a stromček máme tu hned dva modrý a taký veľký krásny strieborný..tak už je ti veselšie s manželom..a čo pekné si jej kúpila.. 😉

lenka112
15. dec 2011

@cilicka22 áno je to moje prvé, pre manžela už druhé,kedže z predošlého vzťahu má 3,5 ročnú dcérku 🙂
@svetlankat Ja si začínam byť 100%-tne istá že ten vek v tom bude veľmi úzko spätý 🙂 Keď sa pozriem na švagrovu manželku, ona je taká pohodáčka a to maju dvojicky.

cilicka22
15. dec 2011

@lenka112 ozaj a čo zúbky ešte hnevajú 🙂 či už je to lepšie...

mia258
15. dec 2011

@cilicka22 ja neviem, ona bola vždy taká...

@svetlankat asi jej to bude musieť povedať. Ale ona to zasa vezme tak, že JA sa urážam keď mi povie pravdu... Vždy keď som jej také reči vyčítala, tak sa ma len spýtala, či mi má radšej klamať, keď sa mi nepáči že mi povie, čo si myslí... ☹

@cestovatelkaandrea veď práve, o to viac ma to mrzí 😒

saemi
15. dec 2011

@cilicka22 hej veselšie, kúpali sme ju... ona miluje z next peppa pig... tak taký batôžtek, termo box a tuniku peppa pig. my sme už vonku neboli

cilicka22
15. dec 2011

@mia258 je to fakt hrozné ked musíš takéto veci počuť od svojej mami a o to viac to bolí..verím že si s toho smutná..nechápem to preto sa k tebe takto správa..iná mamina by bola šťastná že pod dlhšom časem vidí svoju dcérku, vnučka aj zaťka... ☹ ☹ a má ti aj čo vyčítať?..ja si myslím že si super maminka.. 🙂 🙂

cilicka22
15. dec 2011

@saemi mne akurát malý zaspinkal a čo robíte..ja som si spravila čajík..a trošku oddychujem..ozaj už sa cítim trošku lepšie tá horúca spracha a krém čo som si to natretala mi celkom pomohli..som rada..už som sa bála..len aby som to nezakríkla 😉

mia258
15. dec 2011

@cilicka22 ďakujem, ani nevieš, ako to poteší, keď už začínam pochybovať aj sama o sebe ☹

saemi
15. dec 2011

@cilicka22 my sa pestujeme... má spať ale premáha sa...
no ja neviem kedy budem oddychovať... tak je fajn že ti je lepšie,to som rada

cilicka22
15. dec 2011

@mia258 nie netráp sa tým nemaš prečo sa trápi..ked tvoju mamu netrápi že ti vraví také veci..ved to sa počúva od nej najhoršie..zabolí to..si zodpovedná a staráš sa o malú najlepšie ako možeš..malá je krásna..určite jej nič nechýba..má lásky od vás na rozdávanie..a skúsila si sa s nou o tom porozprávať..prečo to všetko..či to ostane len pri tom istom...vykrikovačiek z jej strany.. ☹

cilicka22
15. dec 2011

@saemi dakujem..aj ja sa hned lepšie cítim..ved som len tak tak behala okolo malého ale dnes bol celokm zlatý ako keby vedel že niesom fit..no malej sa nechce spinkať..ma okolo seba svojich rodičov..no kde jej je lepšie..si vás užíva naplno..tak sa jej ani spinkať nedá..ozaj a čo drahý povedal ked uvidel stromček.. 😉

cestovatelkaandrea
15. dec 2011

@cilicka22
@mia258 presne ako pise ciclicka 😉 dufam, ze to date coskoro do poriadku 😉

mia258
15. dec 2011

@cilicka22 @cestovatelkaandrea ďakujem vám baby 🙂

saemi
15. dec 2011

@cilicka22 zaspáva... páčil sa mu len sa mu zdal drahý

cilicka22
15. dec 2011

@saemi a si kupovala živý stromček či umelý..aj mne sa už drieme..kukam panelak len jedným očkom 🙂

saemi
15. dec 2011

@cilicka22 umelý som obj. cez net... vy budete mať aký?
aj ja by som spala. z paneláka nič neviem. pozriem ráno ak sa bude dať

cilicka22
15. dec 2011

@saemi aj mi máme umelý s takými akože zaseneženími koncami postriebrené akože..ale je pekný huňatý..180 cm len kto ho postavý..ćhystam sa nam cez vikend..ked drobček zaspí.. 🙂

saemi
15. dec 2011

@cilicka22 aj tento má končeky také strieborné... tento má 1.3m. stačí..nemáme ani kam dať väčší...
máme ho na komode... aspon ho bud.rok, malá nebude dočahovať a nemusím sa báť že spadne.
tak ved už je najvyšší čas robiť stromček.

viki2912
15. dec 2011

aj ja sa pridam...rada.)o com kecate?

saemi
15. dec 2011

predám čižmy replay, veľkosť 36.