Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@cilicka22 mam uz co to napecene, asi styri druhy, ale este sa chystam zopar upiect
@svetlankat no aj som už niečo porobila ale chcem ešte niake to suché pečivo a npár dní pred vianocami aj niaky ten s plnkou..aj sme chceli íst tento rok na viedenské trhy ale manžel je preč tak asi až o rok no čo už ☹ u náš nič také nebýva..a vy chodievate na trhy..mi máme najbližší taký väččší asi až v BA.. 😉
@mia258 to mi je luto, ze mas taketo problemy s maminou. Viem si predsavit ako to boli. Urcite nie si zla mama. O Miu sa krasne staras. Nechapem preco ti vlastna mama taketo hovori. Taketo nieco sa da skor cakat od inych dost zavistlivych ludi ale od rodicov nie.
@cilicka22 ono tie nase deturence sa nezdaju, ale vedia akosi vycitit, ked su maminy nie uplne fit. ten nas drobcek to vidi tiez a vtedy je mimoriadne kludny a dost pomaha 🙂
maminky podte si zasutazit o kaucukovy cumlik znacky Hevea, info v IP 🙂
@cestovatelkaandrea no ved to ešte že ich máme..človeka aj na duši poteší ked príde a je ti ťažko pohladká ťa alebo ti dá pusinku..to je na nezaplatenie.. 🙂 🙂 😵
@cilicka22 áno je to moje prvé, pre manžela už druhé,kedže z predošlého vzťahu má 3,5 ročnú dcérku 🙂
@svetlankat Ja si začínam byť 100%-tne istá že ten vek v tom bude veľmi úzko spätý 🙂 Keď sa pozriem na švagrovu manželku, ona je taká pohodáčka a to maju dvojicky.
@cilicka22 ja neviem, ona bola vždy taká...
@svetlankat asi jej to bude musieť povedať. Ale ona to zasa vezme tak, že JA sa urážam keď mi povie pravdu... Vždy keď som jej také reči vyčítala, tak sa ma len spýtala, či mi má radšej klamať, keď sa mi nepáči že mi povie, čo si myslí... ☹
@cestovatelkaandrea veď práve, o to viac ma to mrzí 😒
@mia258 je to fakt hrozné ked musíš takéto veci počuť od svojej mami a o to viac to bolí..verím že si s toho smutná..nechápem to preto sa k tebe takto správa..iná mamina by bola šťastná že pod dlhšom časem vidí svoju dcérku, vnučka aj zaťka... ☹ ☹ a má ti aj čo vyčítať?..ja si myslím že si super maminka.. 🙂 🙂
@mia258 nie netráp sa tým nemaš prečo sa trápi..ked tvoju mamu netrápi že ti vraví také veci..ved to sa počúva od nej najhoršie..zabolí to..si zodpovedná a staráš sa o malú najlepšie ako možeš..malá je krásna..určite jej nič nechýba..má lásky od vás na rozdávanie..a skúsila si sa s nou o tom porozprávať..prečo to všetko..či to ostane len pri tom istom...vykrikovačiek z jej strany.. ☹
@saemi dakujem..aj ja sa hned lepšie cítim..ved som len tak tak behala okolo malého ale dnes bol celokm zlatý ako keby vedel že niesom fit..no malej sa nechce spinkať..ma okolo seba svojich rodičov..no kde jej je lepšie..si vás užíva naplno..tak sa jej ani spinkať nedá..ozaj a čo drahý povedal ked uvidel stromček.. 😉
@cilicka22 @cestovatelkaandrea ďakujem vám baby 🙂
aj ja sa pridam...rada.)o com kecate?

@mia258 fakt to nie je od nej pekne. a aj ja si myslim, ze si super mamina, a fakt je taky, ze mala je svete, nech sa uz stalo cokolvek a mamina sa s tym musi zmierit, ak nie tak vas strati, nech si to uvedomi