Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@mia258
@svetlankat no uz len to by mi chybalo, aby som na jeho vyslovene revanie naschval skakala ako piska. chapem ked place z nejakeho dovodu ale filmovacky mu neberiem. vsetci co ma poznaju, vedia, ze mu dost dovolim ale ked so mnou takto cvici, tak som neoblomna. A ked sa na mna vonku pozeraju ako na blazna, tak to uz jednoducho ignorujem. Nas drobec nie je jediny, co robi taketo divadlo. Vcera som dalsie take videla v skolke a dost casto vidim take aj v obchodoch . Nastastie nas drobec ma takychto vylevov velmi malo. Ale ked su, tak stoja za to 😀
@svetlankat Náš zatiaľ len pri reklamách, ale je predsa len ešte drobec 🙂 Možno ho to časom začne zaujímať.
@cilicka22 No čo sa bude s Tebou baviť, jednoducho vypne a hovoto, bez debaty 🙂 🙂 Uvidím časo, či aj my nebudeme obmedzovaný len na rozprávky 🙂
@annaopialova ahoj.prepac ze ti pisem az teraz.ako sa mas?co mas nove?odkial si?si vydata? mas babetko ale bo cakas?tesis sa na vianoce? 😵 uz kupene darceky? 🙂 mi sa mame dobre.
🙂 @saemi ahoj no tak už ti nebude smutno..manžel preberie štafetu..či ho necháš nech si z práce oddýchne 😉 😉 už vám bude aspon veselšie...aj ja by som bola rada keby mi už prišiel ☹
Ty dnes to zaspávanie bolo nadlho..malý nechcel spať lebo od 16.00 skúvina a húka tá sprostá doga..tak len vykrikoval havo havo a aby toho nebolo málo tak začali pod oknami niake deti alebo hlúpi puberťáci hádzať petardy..by som ich zahlúšila..neviem prečo to takým pubertiakom predávajú..dala by som to predávať až od 30 rokov vari už potom dostanú rozum.. 😀 😀
No boli ale len chvíľku bola som naproti mamine..u nás je tak krásne nasnežené..ako v rozprávke.. 😀
@cilicka22 dobre rano, mia do 21.30h vyvadzala a potom dobre spala, manzel ju mal pri sebe a ja som ju len nakrmila a od 5h som ju mala ja. Hej som rada ze je uz doma. Drobec spi este, dany je na nej nalepeny. Ale na fb malo chodis. Aj tu je sniezik ale u vas je urcite viac. Tak nemohol maly zaspat, to potesi ked doga vystekuje. Aj tu tie decka vyhadzuju pedardy, hrozne. To zasa bude na silvestra rachot. Miu to urcite zobudi. Lebo nam to pada aj na balkon ked sme na 1.poschodi.
@saemi dobré ránko..tak ste sa celkom fajn vyspali..malej sa asi dobre spinká pri havinovi..je to taký jej strážca 😀 😀 u nás napadlo pekne veľa snehu..akurát prišla suseda že treba ísť odhrnať sneh spred vchodu..a povedz mi ako ked som sama s malým..ved on je také šidlo že by som ho musela nahánať po parkovisku..to ti verím na prvom poschodí to musí byť počuť hrozne..neboj myslím si že ju to nezobudí náš ked bol menší spinkal na silvestra ako dudok..občas ked to bola veľká rana len sa pomrvil a spinkal dalej..dúfam že aj Miuška bude 😀 😀 ..
Na fb sa dostanem len ked tam neni manžel..hrá tam pokec a tie fudbalové zápasy..hrozné to je poker maniak..ale nech len hrá na nete..ako niekde v kasine no nie 😀 😀 teraz som tam častejšie ked neni doma..skor sa tam dostanem.. 😀 😀
@tana821 som vydata mam dve deti jedno ma15rokou a druhe 15mesiacou som z turzovky a na vianoce sa tesim mi si davame peniaze a nech si kazdy kupi co sa mu paci ja so tiez malo na pocitaci tak iba dnes som si nasla od teba odpoved dik a ahoj prajem vam aby ste vianoce si uzili v zdravy a pohode
@cilicka22 tak dnes rano konecne dostal manzel napad, co pre mna na vianoce 😀 fenovala som si vlasy a zrazu rachot z fenu a potom uz len dym a smrad 😝 😝 😝 tak sa usmial a povedal, ze dakuje za napad na vianoce 😀 😀
inak ten sneh ti strasne zavidim. my tu mame krasnych 8-10 stupnov, dazd a hmlu
@saemi u nás je ešte celkom pekne zasnežené..ale tiež nemyslím že dlho vydrží ako ešte neposneží a bude odmäk..no ked na nás vyjde služba tak áno..ty ale fakt som rada prišla sestra a bola mi pomocť..sme odrhňali aj s drobčekom..on si zobral veľkú lopatku čo má na piesok..no zlatý bol...nahánal susedkineho mura...mal roboty kopec a tak sa unavil že teraz už búva..no neviem ako by som to bez nej zvládla..je to dosť namáhavé..ešte ked to tak super primrzne..a s malým..mi tu máme hned parkovisko tak som sa bála aby mi tam nevybehol..to sa nedá mať oči aj na chrbte..
@cestovatelkaandrea no ja som tiež rada že konečne napadol..snad sa aspon do vianoc udrží..no tak si dala manželovi nepriami nápad na vianočný darček..aspon bude praktický a vie že sa ti zíde.. 😀 😀 šikovný manžel 😀 😀
@cilicka22 super fotka! 😵
Baby, my sme boli ráno s malou v ZOO. To sme mali počuť to pišťanie. Pri opiciach, vtákoch, zebrách, ... 😅 Od "mačičiek" sme ju ťahali násilím, lebo nechápala, že nemôže vojsť k ním do klietky 😀 😀 Asi jej pripomínali mačku čo máme u svokry 😀 Keď si mohla pohladkať kozy a kone, tak sa až triasla od šťastia a takými obrovskými rozžiarenými očami na mňa pozerala a škerila sa 😅
Len som nechcela by sme tam boli dlho, tak sme niektoré zvieratká ani nevideli, chcela som aby poobede spinkala. Ale už to vidím, že zajtra si výlet zopakujeme 😵
A samozrejme, doma o spaní ani nechcela počuť, len utekala do izby a brala si svoje plyšáky a pozerali sme knižky so zvieratkami a ona mi všetky ukazovala, čo videla na živo. Tak až teraz som sa dostala ku káve a koníku ale stálo to za to, vidieť ju takú šťastnú 🙂 😵 😵
😀 😀 @mia258 dakujem 😀 😀 tak to ti verím..a v ktorej zoo ste boli..aj náš malý bol unesený..ani občas nestačíl zatvoriť pusinku.. 😀 😀 najviac sa mu páčili opice, sloníky a malé medvedíky..on tiež chcel ku každému zvieratku dnuka..ale vysvetli mu to že nesmie..tak hladkal malé opičky aspon cez sklo.. 🙂 no teraz je malá plná zážitkov tak o spaní nechce ani počuť..tak ju to behanie po zoo až tak neunavilo 🙂 🙂 a ako dovolenkuješ..už je to doma lepšie..s ex všetko vybavené..či ?
@cilicka22 nz 😉
Boli sme v košickej, ale teraz v zime boli niektoré zvieratá zalezené, ale Mii to očividne nevadilo 😀 No si mala vidieť ako sme ju ťahali od tigrov. Najprv za kapucňu, potom za ruku a potom sa po nej skoro hodil manžel, lebo už chcela preliezať plot 😀 😀 Zase sme boli za atrakciu, už si začínam zvykať 😅
Ju len tak hocičo neunaví, to som ani nečakala. Uvidím ako to bude zajtra, možno ešte horšie. Ale nechcem aby bola celý deň v ZOO na nohách a ešte v zime, na to je podľa mňa maličká 😒 A určite jej nedám na obed hot-dog zo stánku alebo hranolky s kečupom... Aj keď sa jej posunie poobedný spánok tak aspoň niečo, nech nemá až tak narušený režim.
Doma je to asi rovnaké, do žiadnych diskusií sa s mamou nepúšťame aby to neskončilo hádkou a hotovo.
S ex sa to naťahuje ako žuvačka 😖 Vieš si predstaviť súdy na Slovensku... 🙄 Ale dúfam, že sa to urýchli, bola som za právnikom aj s mužom a malou, mal dôkaz že si nevymýšľam, tak dúfam, že sa posnaží.
@mia258 tak ste mali pekne strávený deň..vieš čo v Bojnickej zoo sú občas zalezené zvieratá aj cez leto..takže je to asi jedno či v zime sú zalezené alebo v lete je im teplo sú zalezené..nikdy človek neuvidí všetky..čo už 😉 tak ti držím palce nech sa to čo najskor vybavím a máš už pokoj..a vieš že Miuška má konečne svojho otcka ktorý o nu stojí..aj na papieri..ale ved to nieje všetko..on ju určite ľúbi aj bez papiera.. 🙂 🙂
No na Slovensku je to zložité a zdlhavé s takýmito vybavovačkami na súde..hold Slovensko 😀 😀
@cilicka22 to je pravda, v zime im je zima a v lete horúco.
Vďaka, aj ja si želám aby už bolo po všetkom, už som toľkokrát oľutovala že som bola taká blbá a uviedla v rodnom liste bývalého... 🙄
Veru 😀 človek sa tu nedočká ničoho, už sa to vlečie pol roka, tak by to mohli dotiahnuť do konca...
@cilicka22 pekna fotka 😉 ake mas vlastne teraz vlasy, lebo na jednych fotkach mas blondave, pred nedavnom si mala v profile hnede.. si asi taky chameleon ako ja. tiez kazdu chvilu ina farba vlasov. Teraz mam napriklad take dost medenne aj ked na fotke v profile su hnede 😀
@cestovatelkaandrea no asi tak niak..najprv som mala svoje šipanavo blond potom som ich zvýrazila blond melírom..a teraz asi pol roka dozadu ma chytil chvíľkový rozmar že zmena..tak som si dala hnedú..tak ešte mi ostala hnedá..ale už by som brala naspäť svoju blond 😉
@mia258 no ved práve to je taká blbosť...ked vedia že bývaš daleko a všetko ostatné dôležité možeš aj podpísať..no nakoniec aj tak musíš prísť osobne..hlúposť podľa mna..niak by to mali zohľadniť..ale aspon budeš mať možnosť prísť opäť s Miuškou na Slovnesko k starým rodičom... 🙂
@cilicka22 ahoj,aký si mala deň? my sme nakoniec na žiadnej večeri neboli ☹
lebo išli na večeru mimo zl.moraviec a to mi sme nechceli ísť kvôli malej... aj tak bola mrzutá... teraz ju drahý uspáva. ja dádžem danymu hračku a on nosí naspäť
už je po snehu ☹ len špina ostala...
boli sme 2xvonku

@cilicka22 nie, nebolelo. spapal len taku malu kvetinku. nastastie nie vsetky lupienky co sme porobili, lebo inak by to bolo horsie. Ale odvtedy si dava pozor, aby si to do ust nedal.