icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

lenka112
22. dec 2011

@cilicka22 Ja si užívam telku hlavne večer, keď už malý spí. Cez deň som v práci, celé poobede sa maznám s Danielkom a večer vytúžený relax pri telke 🙂

mia258
22. dec 2011

@cilicka22 to hej, ale zatiaľ nevadí 🙂
@saemi nádherná fotka! 😵

cilicka22
22. dec 2011

@saemi mi celkom fajn..až nato odhrnanie snehu to ušlo..ale malému sa to zjavne páčilo...a zabával sa pritom..tak som rada..aspon si ten sneh trošičku užil..a aj susedkin murko.. 😀 😀 u nás je ešte sneh dúfam že vydrží aspon do vianoc..tak ste boli bez večere..tak manžel sa ujal uspávania..mi sme ho dnes mali nadlho..som malému prečítala 4 rozprávky macko pu až mi skoro vyschlo v krku od toho čítania..a on spať nič..ale našťastie už búva..

cilicka22
22. dec 2011

@lenka112 no to asi ako ja ..večer panelák popripade ano šéfe občas a ide sa spať..ak nezaspím niekedy pri telke..no aj tak tam moc toho nedávajú a nemám rada ked prepnem a všade samé kriminálky za bieleho dna..hrúza..teším sa na vianoce a na rozprávky...tie staré dobré klasické.. 🙂

cilicka22
22. dec 2011

@saemi Aj vám štastné a veselé vianočné sviatky..plné lásky...štastia a pohody v kruhu rodiny.. 🙂

cilicka22
22. dec 2011

@mia258 a malá už spinká..poobede spinkala alebo ani počuť..stále plná zážitkov.. 🙂

mia258
22. dec 2011

@cilicka22 už spinká, ale aj teraz to dalo námahu uspať ju 😀

cilicka22
22. dec 2011

@mia258 no aj mne..už som malému prečítala 4 rozprávky macko pu a on nič..ani na mysli spanie..a mne už skorp vyschlo v krku do toho čítania..skor by som zaspala ako on.. 😀 😀
Tak už maš aj ty veget..a čo robíš?

mia258
22. dec 2011

@cilicka22 pozerám panelák 😀 Len tak som si zapla ku koníku a pôjdem si uvariť čaj. Manžel už spí, lebo naňho lezie nejaká choroba a nechce aby sa mu to zhoršilo, tak si šiel skôr ľahnúť. A ty?

cilicka22
22. dec 2011

@mia258 aj ja pozerám panelák..je to asi jediný obľúbený seriál ktorý si možem večer v kľude pozrieť..ak stihnem..a ozaj ako malá už nehnačku..je lepšie..Asi moc neni mm zvyknutý na túto našu zimu či..

mia258
22. dec 2011

@cilicka22 vieš čo, doteraz všetko v pohode a teraz večer som ju kŕmila a prezliekala a mala hnačku zase 😒 Ja neviem prečo, obliekam ju tak, aby jej nebola zima. V aute ju minimálne rozopnem, aby jej potom zase vonku nebola zima... Keď papá niečo nové, tak po maličkých kúskoch a nevyhádže sa z ničoho...
No to nie je, ani ja nemám rada zimu ale zvykáme si, keď sa budeme musieť sťahovať, tak to bude možno aj horšie 😅
Inak ja si v archíve pozerám niekedy Nevinných a doteraz som pozerala aj Farmára 😀

cilicka22
22. dec 2011

@mia258 to možno bude aj tou zmenou..neviem..a už je to isté že sa budete sťahovať či ešte neviete ako ? no ten Farmáš to bola riadna show..mi ked to s mm pozeráme tak sa musíme len smiať čo sú schopné ženy urobiť pre takých chlapov..keby aspon stáli zato..mne to tak niekedy pripadá že niektorý si ich tam zavolajú len ako pracovnú silu a potom dovi dopo.. 😀

mia258
22. dec 2011

@cilicka22 noo úplne 100%-né to nie je, ale manželovi ponúkli jedno miesto, tak sa tam pôjde vo februári pozrieť a podľa toho sa uvidí 🙂
Ja som to len preto pozerala, lebo to bolo lepšie ako komédia. Ani keby si naschvál chcela tak niečo také nevymyslíš, to je život 😀 Tie ženy boli hrozné, aj mladé aj staré, chlapi si to dobre vymysleli 😅

saemi
22. dec 2011

@cilicka22 dnes je to des... je ako čert... len na cecku by bola... reve ako besná, nemám už na to nervy... ešte nespí

saemi
22. dec 2011

@cilicka22 Ďakujeme, aj vám štastné a veselé Vianoce

cilicka22
23. dec 2011

@saemi dobré ránko...tak si mala včera zase čo robiť večer..tak rada by som ti pomohla ale už ozaj neviem ako..dúfam že tá laktačná ti pomože ked už pride..a bude to lepšie..a čo v noci ste sa aspon trošku vyspali ☹

saemi
23. dec 2011

@cilicka22 ahoj, no dlho vyvadzala. Aj rurku sme museli dat. Az ma okakala. No neviem ci lakt. Pomoze s kolikami. V noci sme celkom spali. Ale uz od rana sa jeduje a puci

cestovatelkaandrea
23. dec 2011

@cilicka22 ale ved to mas pekne aj ako hnede 😉 ale v tvojom pripade je to asi jedno, blond alebo hnede pristane ti oboje. ja by som blond nemohla mat. som dost bleda v tvari a potom by som bola este bledsia. to iste mam aj s ciernymi vlasmi. tiez som strasne bleda potom. takze u mna mozut vlasy mat len hnede, cervene, oranzove alebo fialove odtiene.

lenka112
23. dec 2011

@cilicka22 To veru aj ja 🙂 Konečne Popoluška, Mrázik, ale aj tak skončím pri Dobe ľadovej, Garfieldovi, už to vidím ako Daniel rozhodne 🙂

cilicka22
23. dec 2011

@saemi no ale aspon v noci si sa troška vyspala vravíš..ale pojdete vonku a bude dobre..pobúva si..dúfam že ti aspon čosi poradí..a možno budeme prekvapené že to može byť aj v tej polohe dojčenia a možno ti ona niake kvapky aj na koliku overené odporučí..neviem..dúfajme..

cilicka22
23. dec 2011

@cestovatelkaandrea dakujem ti si zlatá 🙂 no ale už je to taká sila zvyku..dosť dlhú dobu som mala blond aj svoje mám také špinavo blond a už by som ich aj chcela späť..ani drobček si na mna zo začiatku nevedel zvyknúť..je to taký skok z blond na hnedné 😀 😀 či to nieje niaka iná mamina..ked neviem čo od nudi tak ma chytilo farbenie.. 😀 😀
Ozaj chcela som ti zapriať aj celej tvojej rodinke štastné a veselé Vianoce..hlavne veľa zdravičká, lásky a rodinnej pohody 🙂

cilicka22
23. dec 2011

@lenka112 no aj u nás to bude tak..ja mám rada tie klasické rozprávky ako vravíš Mrázik, perimbaba..Popoluška..S čerty nejsou žerti a také..ale dnešné deti už také rozprávky nebavia..málo farieb..sú pre nich nezáživné..snad ked vyrastú troška ich chytila..len aby ich dovtedy nevystriedali tieto nové.. 😉

mia258
23. dec 2011

Ahojte 🙂
Prišla som na to, že ísť ešte raz do ZOO bol zlý nápad 😅 Keď sme Miu odtiaľ nevedeli včera odtiahnuť, dnes to bolo 100x horšie 😀
Pri vstupe som hľadala peňaženku aby som kúpila lístky, dvihnem hlavu a moje dieťa nikde 😨 Poslala som muža nech za ňou beží, ešte sme ani nevošli a už adrenalín 😀
Ale mali ste vidieť ako pozerala z auta, keď už videla vchod a vedela kam znova ideme 😵 Dnes sa aj povozila na koníkoch aj na takom detskom vláčiku.
Už sme doma, aj po obede, malá leží v postieľke. A dnes v noci budeme stavať vianočný stromček, som zvedavá ako Mia zareaguje zajtra ráno, keď ho zbadá 🙂

cilicka22
23. dec 2011

@mia258 tak ste boli pozrieť zvieratká ešte raz..no tak sa tešila že musela byť prvá 😀 😀 stromček sa jej bude určite páčiť..náš drobček to tiež moc minulý rok nevnímal lebo bol ešte malinký ale teraz mi pekne pomáhal...spolu sme ho stavali..podával mi gulky aj salonky..občas niaku hodil že goo..ale ešte že sú nerozbitné no nie.. 😀 😀 a bol v nemom úžase ked začal stromček blikať..teraz ráno len vstane a už ma ťahá aby som mu ho zasvietila..zlatý.. 🙂

cestovatelkaandrea
23. dec 2011

@svetlankat
@cilicka22
@mia258
@saemi
Baby vsetkym vam prajme prijemne prezitie vianocnych sviatkov a stastny vstup do noveho roka. Doma vela pohody,lasky a Bozieho pozehnania. Ozvem sa az po Novom roku, lebo doma na net asi nebudem mat cas. ak by sa dalo, tak mozno niekedy po veceroch, ale tak pre istotu az po Novom roku 😉

saemi
23. dec 2011

@cestovatelkaandrea dakujeme. Aj tebe stastne a vesele Vianoce

cilicka22
23. dec 2011

@cestovatelkaandrea Aj vám krasné prežitie vianočných sviatkov a všetko len to najlepšie do Nového roka.. 😀

svetlankat
23. dec 2011

@cestovatelkaandrea dakujem napodobne

mia258
23. dec 2011

@cestovatelkaandrea ďakujem, aj vám krásne Vianoce, veľa darčekov a rodinnej pohody 😵

lenka112
23. dec 2011

@cilicka22 To veru áno, ak by tieto pôvodné krásne a čarovné rozprávky niekto spracovala do dnešnej farebnejšej a modernej podoby, možno by začali baviť aj deti 🙂 My dnes skončíme pri Sám doma, lebo ako vidím, Daniel má viac energie ako ja s mm dokopy 🙂 Takže spať sa tak skoro nejde. 🙂