Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@lenka112 no asi nápodobne..mne sa dnes konečne vratil manžel domov..aj prišiel skor o den..ale asi to je jedno.. na romantický večer asi zabudneme..aj mi chodievame spinkať o pol osmej a do osmej najviac pol deviatej už dávno búva..tak neviem asi je celý rad že prišiel tatino 😀
Šťastné a veselé! 😵 ♥
Ako sa máte? Už varíte večeru? Darčeky pod stromčekom? 🙂
My sme robili do noci stromček, šla som spať asi o druhej. A ráno už Mia vyvádzala v postieľke, tak som napoly nevyspatá. Mali ste počuť ten krik, keď zbadala stromček 😀 Myslím že nás bolo počuť až niekde v Prešove 😅
A teraz sa u nás vyvára, vypeká, všade okolo mňa úžasné vône. Ja sa musím venovať malej, lebo chce každému asistovať a to by nedopadlo dobre 😀 Na spánok ani nepomyslí, teraz som jej zapla rozprávku macka Pú, to má najradšej, aby som sa aspoň na 5 minút dostala k vám.
@saemi ahoj ja mam nieco poddobne, ale jednoduchsie, vobec som to nevyuzila, ale to hovorim za seba. Nasa mala bola od narodenia dost pevna, ani perinku som nepouzivala, hlavicku drzala krasne od narodenia, takze zalezi ake je babatko, ak je kostrou trosku slabsie urcite je to super pomocka
@saemi a mne sa pozdava viac ten prvy model
Ahojte 🙂 nebola som tu dlhsiu dobu 🙂 ale tak fofry pred Vianocami a po tiez 🙂
Malemu pichli do tej bbublinky na plucnom, vysiel tzv. absces a uz je to pekne zhojene. Ostala mala dierka ale pekne sa to hoji.m Ani velmi neplackal takze superr, cakame teraz ze co povie doktorka na kontrole trwtieho ... Mozno ho uz aj nasa zaockuje do stehienok ... oh to zas bude strachu 🙂
A Vy ako ste Vianoovali? Ake darcekyx priniesol Jezisko? 🙂
@vevejova333 tak to som rada, u nas vianoce super, velka pohoda, mala bola z darcekov unesena, po rozbaleni sa este hodinu a pol sama hrala s novymi hrackami az kym nesla spinkat
🙂 TAK TO je super 🙂 nas sice len skoro 4 mesacny ale aj tak tiez uneseny z darceka hlavne velkeho plysoveho medveda uz si stihol oblubit sa tesil tak sme sa pobavili aj my 🙂
@vevejova333 kazdy vek ma svoje caro, nas minule vianoce najviac bavilo rozbalovanie ani nie tak darceky, tento rok uz aj darceky 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vevejova333 ahoj moja..ja ja moc nestíham..sem tam sem na chvíľočku odbehnem a už ma tahá drobec..vianoce boli fajn..boli sme sami len s našim drobčekom..dooobeda som si všetko pochystala..tak aby sme mohli ešte ísť pozrieť maminu a večer sa všetko dovarilo..a hor sa večera..malý sa s nami pekne napapal..aj sám papal..čo som neverila ako pekne už sa vie napapať aj bez našej pomoci..z darčekov dostal toľko že nevedel ktorý si má vybrať skor a spinkať ani počuť..išli sme búvať až o pol jedenástej..tvárili sa že sa mu bývať nechce...ale poobede mi spinkal do štvrtej tak asi aj preto...tak sme ho po večeri zobrali trošku na sánky..na včernú prechádzku pozrieť vyzdobené domčeky a čo vy..ako ste sviatkovali?
@svetlankat 😀 no vidis, k tomu sme este nedospeli, azda buduci rok 🙂 len nech to uz prestane ubiehat taaaak rychlo lebo ja to fakt nestziham sledovat vsetko okolo, a to som doma 🙂
@cilicka22 😉 ahoj tak to poznsam a pln e chapem ze nestihas. Mozme si podat ruky. Mali sme take fofry ze sme zacali piect v piatok pred Vianocvami a maly bol taky zly ze sme to s mojou maminou nhepostihali, tak davaj na druhy den v sobotu rano. 😎 ale inak pohodickla, darceky sa pacili a tak bolo fajn, vecer som uz on deviaej lezala v posteli, lebo Misko tiez nechcel spinkat. Som zvedava ako to bude na Silvestra... Snad to zvladneme bez placu to uz budeme mat presne 4 mesiaciky 🙂
@vevejova333 nas prvy silvester, ja najvacsie stresy ze ako bude reagovat mala, mala vtedy 10 mesiacov. no a cuduj sa svete ani sa nezobudila. Prespala ho cely, 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak som zvedava tento rok
rada sa pridam clovek potrebuje mat niekoho s kym sa moze porozpravať ja som z dcerou sama teraz som sa rozviedla a tiez potrebujem z casu na cas porozpravat
@svetlankat No tak to je super. Som zvedava hlavne preto lebo moj maly spinka ako zajac. Staci maly suchot a je hore a pritom sme ho neucili aby spinkal len ked je ticho... je strasne citlivy, neviem po kom to dieta je 🙂
@hausknechtova ahoj. tak vitaj medzi nami dievcatami 😀 ja som tu zavitala iez nedavno ale super ked sa mozes podelit alebo porozpravat sa o skusenostiach 😉
@hausknechtova ahooj, vitaj medzi nami 😵
My mame uplne posunuty rezim, tak sa sem nedostanem v taky cas ako predtym. Som chora, len dufam, ze Mia sa odo mna nenakazi. Boli sme dnes pozriet vypredaje, tak sme nakupili plno veci - oblecenie, aj nejake veci do domu. Seriozne uvazujem ako to vsetko pobalime, ked budeme odchadzat 😨 Este aj plno Miinych hraciek musim niekde napchat 😕
@hausknechtova ahoj a vitaj medzi nami 🙂
@hausknechtova vitaj, od toho sme tu
@vevejova333 aj nasa krpka je taka, ked spinka chodim po spickach aby ju nic neprebralo, preto som sa aj obavala, aj teraz sa preto obavam, no ved uvidime.
@vevejova333 tak ste na vianoce stihli ešte s maminkou aj napiecť...šikulky.. 😀 a ako drobček ako sa mu páčil stromček..pozeral ako bliká však..to zaujíma snad každé dieťa..
No to som aj ja zvedavá ako budeme na silvestra..či malý nebude vymýšľať a nebude snami hore nakoniec do polnoci..uvidíme 😀 😀 a idete byť domka..
ahojte babenky velmi pekne dakujem za privitanie a poprosim vas o radu mala ma 3,5 roka a odmieta mi chodit na velku toaletu aj ked ma hovienko meeke nechce tlačit ani podobrom ani pozlom uz som vyskusala všetko u lekarky sme neboly Bugarova ma tušim teraz dovolenku a neviem kto ju zastupujeSkusala som jej davat aj prehanadla ale to tiez moc nepomože dakujem za rady
@svetlankat 🙂 urcite bude fajn musime verit 🙂 inak to nejde, vcera v noci sme opat buntosili, este o pol tretej sme boli hore ☹ a teraz nevidim na oci dostala som chripku a konec snad sa to nebude tahat do noveho rtoka 😨
@cilicka22 ano moja domka, ved po vcerajsej prebdenej noci by som sa ani neovazila niam ist ☹ maly mal koliku od 9tej do pol tretej rana uz mam dost. Clovek by cakal ze to ustupi po 3 mesiacoch ako u vacsiny ale tak my mame zazracne dieta 😎 . Stromcek ano pacil sa mu pvy krat ked ho uvidel, teraz ho nejako nenadchyna 😀
@vevejova333 no ved jasné..ja len tak či budete sami či vám príde nášteva..aj mi sme mávali hrozné koliky..ja som niekedy už od zúfalstva a únavy plakávala s malým..ked už som vyskúšala snad všetko a nevedela som ako mu mám ešte pomocť..mi sme tiež mávali takéto noci..no niekedy aj dni..preplakali..lepšie povedané prevrieskali sme niekedy aj vyšše 3 hodín..hrozné..človek sa cíti už taký zúfalý a na dne svojich síl..poznám to veri mi..mi sme sa nakoniec dostali do nemocnice..ale po 3 mesiacoch nám to troška začalo ustupovať..a v pol roku už nebolo po kolikách ani chýru..
@hausknechtova ahoj no ja mám tiež taký problém..synček odmieta chodiť na nočník vobec...aj sme mu kúpili sedátko na Wc a nič..presedí tam aj pol hodinky a potom zlezie dole a pociká sa.. ☹ neviem už som skúšal všetko možné nič nezabralo..mne radili aby som ho nechala s pokakanov plienočkou chodiť že mu to začne vadiť a bude sa sám pýtať..no neviem sa mi to nezdá..moj drobček má veľmi citlivú pokožku..bojím sa aby plienočku nemal moc dlho a nezaparil sa mu zadoček..
a vycikať sa ti pýta..s tým prehánadlom sa mi to moc nezdá..neviem nedávala by som ho ak malú nezapeká..
@cilicka22 navsteva nie ziadna. A vies ye som aj rada, lepsie mat radsej klud. Veru veru to vrieskanie akobz ho reyali, tiey som uy yufala. Snad to copskoro prejde, boli sme aj na vzsetreniach a nic sa neyistilo vayune, takye ostava len prekonat to a vydrzathlavne 😉 snad to prejde do tohopol roka a potom zubky 😀

@lenka112 ahoj no to sme nato asi podobne dnes mi prišiel manžel domov a malý ani počuť o spaní čo nebýva zvykom..ale myslím že zaspím skor ako on..uvidíme možno aspon bude ráno dlhšie spať..a v kľude si stihnem všetko pochystať.. 🙂
To máš pravdu..možno v kreslenej a modernejšej podobe by sa im páčili skor..aj náš pozerá sám doma..alebo aspon sa tak tvári aby nemusel spinkať.. 😀 😀 Ozaj zajtra sa sem asi nedostanem tak ti chcem popriať Šťastné a Veselé Vianoce..prežité v kruhu rodinky 🙂