icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

svetlankat
3. jan 2012

@cilicka22 hned ako som odoslala prispevok sa mala zobudila, asi uz je po spanku. My vybehneme von, mame psika, takze musime 😉
@janulabj vitaj, preco nesmelo, kludne smelo

janulabj
3. jan 2012

@cilicka22 tak dakujem, rada si s Vami popišem, nie v každej teme je to takto 🙂
malý mi spinká, najprv som si vravela že budem žehlit, no leniva som, a zas aj ja si možem odpočinut že? 😀 😀 hihi., tak varim obed, no druhe jedlo a popritom konikujem 🙂

cilicka22
3. jan 2012

@janulabj no to si ako mi ked malý búva..snažím sa spraviť všetko čo sa dá..navariť..poupratovať..poprať..vyvesiť prádlo..občas stihne aj kávičku vypiť..niekedy síce studenú ale stihnem a skočím aj popritom trošku sem pokecať..
No ved jasné..aj mi máme právo na oddych..ved toho voľného času pri našich detičkách nemáme moc.. 😀

cestovatelkaandrea
3. jan 2012

@svetlankat
@mia258
@cilicka22 baby dakujem, my sme tiez velmi radi, ze sa drobec konecne rozbehol. stalo nas to vela prehovarania, kym sa nechal presvedcit. on si dlho myslel, ze mu na zachode rybka, krab alebo had kusne do zadku a preto tam nechcel dlho kakat. vcera to akosi prekonal ale neviem, ci to neurobil kvoli darceku, lebo sme mu slubili, ze mu kupime Hmlisty ostrov kolajnice z Thomas and Friends ak sa vykaka do zachoda. Ale slubil, ze sa aj dnes vykaka, tak som zvedava. bola by som rada, keby sme uz tie plienky pouzivali len na spanie. V podstate ani tam ich moc netreba, lebo cez noc necikava.

A dakujem aj za novorocne blahozelania. Tiez vam prajem vsetkym vsetko len to naj do noveho roka 😉

mia258
4. jan 2012

Ahojte. Ako sa máte?
Čo robíte teraz s drobcami, keď je také nepríjemné počasie? U náš prší a sú stále hmly. Malej to síce nevadí, ale nechcem aby sme z toho ochoreli. Navyše mne je posledné dni na umretie zle, ani jej nestíham 😒

vevejova333
5. jan 2012

@cilicka22 ahoj, fuh takto nestihat to je uaaaa 😀 normalne nemam cas sem zavitat maly ma zamestnava. Chce si uz sadat dviha sa a tak ale ottocit sa este neotoci 🙂
No s tymi kolikami je to fakt hroza lebo dietatko vtedy n ic nechce ked ma bokesti... Ale tak hlavne ze ste zdravi a rastiete, to je najdolezitejsie.
Uz b y som tak vybehla vonku ale ked tu je tak hnusne ze po maleho nadche to radsej nweriskujem ... 😒 😒

vevejova333
5. jan 2012

@janulabj Ahooooj a vitaj 🙂 sme radi ze sa pridavas ! Tak ako je v dnesny den? Lebo u nas je strasne pocasie najprv fuka, potom snezi a potom nakoniec prsi :( len spat a spat 🙂

janulabj
5. jan 2012

@vevejova333 ahoj a dakujem aj tebe za privitanie.
no u nas fúka, nesneži , neprší, malý spí, ja oddychujem, doobedu sme ale boli pri lekarke, stale čo sme sa prstahovali je chory chudačik. tak aj preto oddychujem lebo celu noc som pri nom presedela ako kašlal.

cilicka22
5. jan 2012

@vevejova333 tak máš malý ťa troška zamestnáva..no už chce vídieť na svet aj z hora..nie len po ležiačky 😀 😀 teraz treba dávať riadny pozor aby sa náhodou nepodarilo mu otočiť ked tam nebudete...
Neboj aj u nás je také počasie sneží tak husto a stále že ani nakrok neni vidno horšie ako hmla..dnes u nás hlásili riziko snež. a veternej kalamity..sneží už od ráno máme tu toľko snehu ako ani na vianoce nie..

cestovatelkaandrea
5. jan 2012

@mia258 ahoj no my sa vacsinou hrame doma s vlacikmi, lebo aj u nas je na hovno s prepacenim. z cohoze ti je tak zle?

cestovatelkaandrea
5. jan 2012

@janulabj tak vam prajem skore uzdravenie a vitaj medzi nami. preco je Oliver stale chory odkedy ste sa prestahovali?

sisa61
5. jan 2012

@vodnarky ja mam dceru 7mesiacou a ties si lamem hlavu ako nanu rozpravat zijem v UK.Ties si myslim,ze v skolke sa nauci.

sisa61
5. jan 2012

Baby chodite von s detmi ked je taketo hnusne pocasie? V UK strasne fuka ja som nebola mala bola chora.

janulabj
5. jan 2012

@cestovatelkaandrea dakujem. a ohladom chororby fuu, fakt neviem, len je to jedna z možnosti že alergia na niečo v byte, neviem, am aj zvyšene eozinofily, až bude zdravy budeme riešit dalej s našou dr., snes sme boli len u zastupujucej,. tak pozeram všade sneži, u nas nič, ani milimeter snehu 🙂

vevejova333
5. jan 2012

@janulabj JUUUUJ tak to je neprijemne. Tie choroby vedia poriadne potrapit ... . mame nadchu a kaslikame a je o dost neprijemne ked ho musim trapit odsavanim a v noci nevie spinkat lebo ma vela soplikv, potom ani napapat sa ani nic....
Skore uzdraveníe prajem....
🙂
🙂

vevejova333
5. jan 2012

@cilicka22 no to je super snehu aj tu pribuda uz 🙂
No maly ma este l.en 4 mesiace a tak sa trosku bojim s tym sedenim ale tak nechce lezat ani nicomu je z toho nervozny a place tak ho skusam tak po troska na moje kolena ako keby do lona posadit ale tak aj tak sa mu nepaci, je to riadne sidlo to ano aj teraz mi pomaha pisat spravu :D

mia258
5. jan 2012

@cestovatelkaandrea mám vysoký krvný tlak, nejako mi nejde s ničím znížiť, tak mám závrate a zdvíha sa mi žalúdok 😒

@sisa61 ja som teraz na Slovensku, dnes bolo totálne príšerné počasie, ale doobeda som s malou bola vonku. Prvý krýt sme sa boli sánkovať a bola nadšená 🙂

cilicka22
5. jan 2012

@vevejova333 jej tak to potom bude taký šikovníček..no len aby si nepokazil chrbticu..ale aj náš mal presne 6 mesiacov a už sedel..a nedávaš ho do toho hojdacieho kresielka..či tam sa mu už nepáči.. 😉
U nás je snehu ako v rozprávke..sme boli na nákupe..a len sme vyšli z auta ku vchodu a celé vlasy so mala mokré..hrozné..no nemohlo takto krásne snežiť ako v rozprávke na vianoce..teraz ked už je po sviatkoch čo by sneh mal pomaličky miznúť..tak ho naváľa...ved to sa poriadne ani na prechádzku nedá isť..náš tiež ked idem sem hned je pri mne..ved už si aj počítač vie pustiť...a už len počujem ako ma hľadá a krčí gam gam..to je gumy bear..ten gumy macko pesnička 😀

cestovatelkaandrea
6. jan 2012

@janulabj tak dufam, ze vam pridu na to, co robi alergiu neskor, ked budete zdravi. My sme mali minulu zimu stale nadchu, kasel a sem tam z toho aj teplotu a boli to krcne mandle. Odkedy ich drobcovi vybrali tak zatial nebol chory, klop klop klop...

cestovatelkaandrea
6. jan 2012

@mia258 a nebude to nahodou z toho ze si tehulka 😀 ? inak ja som mala zdvihnuty tlak po chorobach a viem co to je 😝 😝 😝 neprajem nikomu. normalne mavam 100/60 a pri takom nizkom sa citim dobre 😎 inak moj otec jedol vela cesnaku na znizenie tlaku. alebo ho pridaval viacej do jedal a islo mu to pomaly dole

vevejova333
6. jan 2012

@cilicka22 🙂 no niekedy sa mi zda, ze je az prilis sikovny. Myslis tu hrazdicku pre babatka? No on tam vydrzi cca pol hodinu a potom uz je zle lebo nemoze sa dvihnut a tiez presne toho sa bojim, aby si nepokazil chrbitcku.
Dnes je krasne aspon u nas vhodne na prechadzku vonku snehu plno a normalne nieje zima.
Len maleho chcem este preliecit predsa nechcem aby sa mu vratilo to hnusobstvo ktoreho sme sa uz pomaly zbavili...
A dnes co mate naplane? Volny den, sice my ho mame stale ale tak ako sa to vezme ze? 😀

mia258
6. jan 2012

@cestovatelkaandrea nie som ešte, teraz len mi skončila mrcha, tak znova pokúšame šťastie 😵
Ale ja mám prirodzene vyšší tlak, len občas sa mi ešte viac zvýši a potom to je horšie 😒

janulabj
6. jan 2012

Ahojte, waw tak ako čitam všade mate sneh, a tu u nas ani milimeter, ale ozaj, slnko svieti, no divne 😀

mia258
6. jan 2012

@janulabj pozerám že si z Bardejova? Ja som v KE, tu tiež sneh nie je, krásne počasie, doobeda sme boli s malou na prechádzke v parku, slniečko svietilo 😵 Takú zimu milujem, keď sa nemusím brodiť snehom a cítiť sa ako cibuľa v tom oblečení 😀

vevejova333
6. jan 2012

@janulabj ahoj, a ja som si mylsela ze vsade nasnezuilo aj v KE inak lebo zas daleko od ke niesom .... ale je celkom teplo vonku a vyzera ze bude do vecera z bielej pokryvky zas dzabanica 🙂

zloba_z_pd
6. jan 2012

ahojte rada by som spoznala mamicku s ktorou by som mohla chodit aj von so svojim syncekom ,hladám pomocou fora kedze nemam ziadnu kamosku budem rada ak sa nejaka mamicka ozzve pochadzam z prievidze

cilicka22
6. jan 2012

😉 @janulabj no u nás krásne nasnežilo..ako v rozprávke a po chvílke skoro stále sneží..u nás slniečko ani nevykúkne..ale už by som brala keby bolo pomaličky aj po snehu..ved to ked takto husto sneží ani von ísť hned je človek celý mokrý 🙂

cilicka22
6. jan 2012

🙂 @vevejova333 no aj to ale myslela som tie hojdacie vibrujúce kresielka..tam sa dá aj vyššie nastaviť poloha..skoro do sedu..aj mi tu máme snehu a snehu..len dúfam že nebude za chvíľku so snehu člapkanica..lebo je tu celkom teplúčko..no neviem..musím na dnes čosi vymyslieť..navarené, upratané..malý sa dnes rozhodol že poobede spinkať nebude..no neviem do kedy vydrží..
aj mi sme boli nedávno chorý..našťastie sme mali len soplíky..ale netúžim potom aby sa mu to vrátilo..tak asi pojdeme vonku ale nie nadlho..sme ho chceli niekam zobrať posánkovať do Valče alebo Jasenskej uvidíme....idem si akurát dať kávičku a čo vy čo máte dnes v pláne? a čo porábaš 😉

janulabj
6. jan 2012

@mia258 aj ja radšej takuto zimu ako brodit sa snehom s kočiarom 🙂 ale zase je mi luto aj manžela, ten by si rad zalyžoval, a to ma zatial smolu 🙂 takže v strediskach by nasnežit mohlo . teda v strediskach blizko nas.
moji chlapi spia, ja varím obed a snad poobede pojdeme na chvilku von.

vevejova333
6. jan 2012

@cilicka22 no presne presne toto mam aj to vybruje aj sa da hojdikat a aj hraje take nejake ciiiiinske uspavanky :D a ma to tri urovne na sedenie len ked maly v tom tak zvlastne sedka a srdi sa ked sa nemoe zdvihnut a tak place..... teraz spinkal hodinku v tom kresielku tak som bola taka rada, neviem co s nim je nejako ho od vcera vecera pobolieva brusko strasnu noc sme mali stale sa po hodine spanku zobudil a plackal .. neviem nekakal dva dni a on zvykol kazdy den, asi to bude tym ze uz je starsi ale aj tak viem, ze je stale spokojny ak sa vykaka kazdy den.... som zvedava ze kedy to pride 🙂 inak nic pozeram sa von oknom ako sa tu deticky sankuju aokolo bloku lebo u mame taky maly briezok a tak.... rozpravam sa s Miskom malym a cerpam energiu zo slnka co svieti do obyvacky ja zboznujem ked svieti slniecko bez toho som uplne bez energie.... Taky sme nejaky nijaky :D