Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@saemi my super, az sa o tom bojim pisat aby som nezakrikla,klop klop klop, mame teraz take fakt pekne obdobie, zaciname rozpravat, no je to super.
baby idem si lahnut pa zatial, rano skoro vstavame lebo uz o siedmej mame byt s malou u ocnej, takze to bude sranda
@svetlankat dobrú noc aj tebe 😀
@svetlankat hadam nezakríkneme... juj, tak super to máte radosti doma
@cilicka22 aj ja podvedome tusim, co by to mohlo byt ale to ti nepoviem. 🤐 som zvedava, ci mi to aj tento krat vyjde, ako pri Damianovi. Toho som vedela hned od zaciatku.
@cilicka22 ked bude starsi, tak ti bude hadzat argumenty ako z rukava preco to nemoze byt tak ako ty chces. vlastna skusenost 😀 😀 😀 niekedy sa divim, ake dovody z neho vyjdu von.
@svetlankat to su super knizky. aj ja ich mam doma a dost nam pomahaju. akurat kojenca som nestihla kupit, lebo bol vtedy vypredany. ale ked budem na SR pokukam, ci ho nemaju.
@saemi ahojky akurat som ti chcela dnes napisat, ze kde si sa schovala 😉 super, ze malinka sa ma lepsie s prdikmi a aj to, ze ti laktacna poradkyna dost poradila. aj ja rozmyslam, ze si dam sedenie s jednou pred porodom skor ako zacnem kojit. kvoli tomu ze som to pri Damianovi nevedela, som nakoniec musela mliecko iba odstrekovat dlhych 9 mesiacov. viacej som nevladala popri robote.
@cestovatelkaandrea ahoj... no už som tu... akosi nebol čas pri malej... to určite vyskúšaj si ju zavolať oni vedia dobre poradiť... lepšie ako doktorky... a kedy bude bábo? a čo to bude? už sa určite tešíš...
ja som taká rada že Miuške je už lepšie... len to zaspávanie ešte na rukách musíme zmeniť.
Ahojteee 😵
Ja som sem teraz chvíľku nechodila, lebo sme boli na týždeň v Tatrách. Minulý týždeň v nedeľu sme vyrazili 🙂 Mysleli sme, že možno zostaneme až do pondelka, ale Mii už bolo dlho, popravde aj mne. Je rozdiel bývať doma a na hoteli 😵
A vlastne som mala chuť zbaliť sa a vrátiť už v utorok, lebo ma moja mama tak nas.ala! 😠 Sama sebe sa čudujem, že som si na to ešte nezvykla 🙄
Vidím, že ste sa poriadne rozpísali, ani vás nestíham dočítavať 😀
@cestovatelkaandrea ja som ho objednala cez net, teda vsetky tri, tu respektovat mam pozicanu a potom este jednu mam na plane, ale tu si tiez poziciam, tie knihy su fakt super
@mia258 vitaj spat, takze si si to nestihla ani poriadne uzit
@svetlankat no ja som si to užila až až, hlavne keď sa všetci rozliezli, lyžovali/snowboardovali a ja celý čas sama pri malej 🙄
@mia258 ahoj..a mi že kde si sa nám stratila..tak si si lyžovačku ani riadne neužila..ved práve je iné byť v hoteli a iné doma..poznám ked sme boli na dovolenke..malý sa dnu nesmierne nudil..a ja tiež...tak sme mu museli neustále vymýšľali niaky program..na celý deň..ešte že tam bolo vonku veľké detské ihrisko a trampolína..aspon si človek vtedy mohol v kľude vypiť kávičku 😀
@cestovatelkaandrea no ved práve..už sa nato teším..poznám to troška už od mojej malej sesterničky..ona má 5 rokov..ale čo tá dokáže zahlásiť..nestačím sa diviť..a niekedy človeka dokáže tak zaskočiť otázkov..
no mi sme tiež v období..ked sa drobček chytá opakovať všetko čo počuje..tak si človek musí dávať pozor..už sa nám rozvezuje jazýček.. 🙂
@cestovatelkaandrea samozrejme..ja som tiež taká poverčivá..dúfam že typ víde 😀 😀
@cilicka22 aj tam bolo ihrisko, aj možnosť ísť na prechádzky, túru, do lesa, atď. Užili sme si aj sánkovačku, guľovačku, Mia bola nadšená.
Len také detaily - keď spustila krik v hotely kde je XYZ iných cudzích ľudí, bol problém. Nie všetci sú práve ohľaduplní... 😒 Bol problém, aby slušne sedela a jedla v reštaurácii. Takže to bolo typom: najprv som sa šla rýchlo najesť ja, nahádzať do seba obed/večeru, zatiaľ bol manžel s malou na izbe. A potom výmena... Proste je na to ešte asi malá, ju bavilo všetko, všetko chcela vidieť, ochutnať, objavovať... Len ľudia okolo nej to nechápali 😅
@mia258 to poznám..no mi sme boli našťasti cez leto..tam mali krásnu letnú terasu..tak sme mohli ranajkovať..obedovať vonku..malý sa zatial bláznil na trampolíne..ale boli aj chvíľky ked sa mu nič nechcelo a človek ho predsa ani na tej trampolíne nemože nechať predsa bez dozoru..tak občas odbehol manžel..rýchlo najesť..vypiť kávu a stredačka 😀 😀 no aj náš je také šidielko..ved práve že niektorý ľudia nemajú pochopenie pre kričiace deti v hoteli.. ☹

@svetlankat ahoj,,, dík... 🙂 hej, máme... som rada, že som si ju zavolala... lebo by sme sa ešte stále trápili... ani by ma nenapadlo že mám toľko mlieka... ved aj ja teraz posúvam rady dalej... lebo mi aj ukázala nové masáže bruška... malinkej sa páčia... a potom sa aj pekne vyprdká... a vy sa ako máte???