icon

Maminy - podnikateľky

jankafa
31. mar 2013

Ahojte,
aké máte skúsenosti s bežnou *prevádzkou rodiny* a prácou, kde je mama podnikateľka? Aké nástrahy sa Vám nevyhli a na čo sa pripraviť?

emma_932
31. mar 2013

@jankafa ja som sa cestou do porodnice este zastavila u klienta odovzdat nejake veci a druhy den, ako som sa vratila z porodnice, uz som sedela, resp. klacala pri pc... niekedy je to narocne, ale isla by som do toho znovu

waneska231
31. mar 2013

ja som zase chodila na tovar az do porodu a po porode s autosedackou zase 😀 ,ale aspon bol maly vsade somnou

jankafa
autor
31. mar 2013

našťastie moji chalani sú už prakticky predškoláci, takže to bude v tomto smere asi o niečo lepšie. Len sa bojím, že si nebudem vedieť zadeliť čas, čo je zo začiatku asi viac ako pravdepodobné

emma_932
31. mar 2013

@waneska231 presne, aj ja som ho 2tyzdnoveho supla do auta a pekne za klientom. nech si zvyka chlapec 😀

emma_932
31. mar 2013

@jankafa tak to je v pohodeee 😉 mozem sa opytat, v com ides podnikat?

jankafa
autor
31. mar 2013

Viac menej obchodná spoločnosť, ale chcem dovážať určitý druh zdravotníckych pomôcok - nechem tu písať, aby to nebola reklama - napíšem do správy

inffinity
21. aug 2013

Ahoj holky jsem na predlzenej rd a chci si otevrit zivnost..chci se zeptat odvody budu normalne platit vsetkky aj zdravotnu poistovnu aj jeste neco dalsi? Jake jsou cca mesicni naklady? Diky za info
@jankafa
@emma_932
@waneska231

jankafa
autor
22. aug 2013

Skôr by som ti odporučila založiť si s.r.o. - môže byť aj jednoosobova