icon

Maminy z protestantských, charizmatických zborov

mimkao
1. aug 2009

Nájdu sa tu také? 🙂 Teda, viem, že áno, takže, rada by som si písmenkovala s niekym, kto pláva proti prúdu... 😵 🙂

mimkao
autor
Autor odpoveď zmazal
martina46
4. aug 2009

Mimka, ja som huslistka, hrala som aj vo chválach, potom sa už nedalo, dokonca aj manžel, on je zas fagotista, v pri takejto hudbe je to celkom sranda. Husle sa dajú ešte zapojiť, no fagot, to šlo na vybrané chvály 😀
A ty sa hrala - hráš tiež vo chvalach? Ináč tu v BA sa mi strašne páčili chvály v AC, Boli sme párkrát 🙂

etuska
4. aug 2009

Žienky-prosime aj vas o modlitbu za malu Silvinku,ktora je na tom velmi zle 😔
(viac v teme:"Co pre vas znamena viera"-vdaka 😔

abbi
4. aug 2009

ahojte zienky, tak aj ja sa pridavam 🙂)
Mimka cau diki za pozvanie 😉
etuska budeme sa modlit 😉
Martina46 moji chalani boli na tabore levitov uz viac krat. UZASNY tabor. vrelo odporucam. aj Igora dobre pozname, aj vasu chvalospevku. Hrali na svadbe mojich priatelov. A ja osobne som vyrastala v AC BA 😉 😉

mimkao
autor
Autor odpoveď zmazal
mimkao
autor
Autor odpoveď zmazal
etuska
5. aug 2009

Mimkao-vo vedlajsej teme 😀

deborah1
5. aug 2009

Ahojky,ja veru na dovolenke nie som,ale jednou nohou v pôrodnici. 😀 No snáď ešte vydržím aspoň 2 týždne.Dnes som bola v poradni,a že som otvorená na 1 prst a CS mám 8 😅 .Jaj,tak sa bojíím pôrodu,ale rozmýšľam,že musím sa začať na to dívať inak,aj sa modliť za to,lebo s veľkým pochopením sa nestretávam-doktor mi dnes povedal,že nevidel takú z pôrodu vystrašenú štvrtorodičku.By ma aj zaujímalo,koľko štvrtorodičiek videl,veď to nie je častý úkaz 😀

etuska
5. aug 2009

deborah 😀

eli77
5. aug 2009

Ahojte...tak ja na konika uz velmi nechodim, ale vdaka tejto teme sem asi zavitam castejsie 😵
Mimkao ty chodis do AC NZ? Ja som tam tiez chodila, ale potom sa stalo nieco....a velmi ma ranili, vlastne to bolo asi vzajomne. Na Boha som nezanevrela...stale je v mojom srdci a v mojom zivote najdolezitejsi. Len mi chyba niekedy spolocenstvo... ☹

etuska
5. aug 2009

Eli ☹ mozes napisat preco si sa citila zranena? 😔

eli77
5. aug 2009

Juuuj etuska to nie je na verejne rozpisovanie, ale nejak sme mali na niektore veci rozdieny nazor s pastorom, pastorova manzelka bola moja uuuuplne najlepsia priatelka...uz je tomu 5-6rokov, ale este stale ma to boli...

etuska
5. aug 2009

Eli ☹ a nevolali ta spat do zboru?

eli77
5. aug 2009

No nie... ☹ dokonca som tam aj pracovala...

etuska
5. aug 2009

Jeej-inac maminy ako ty mi dodavaju odvahu-pozeram ze mas 3 deticky +snz 🙂

eli77
5. aug 2009

etuska a teraz cakame prave dietatko z domova 😵

etuska
5. aug 2009

parada 😵

etuska
5. aug 2009

o tom snivam raz tiez,ale az ked sa vratime na Slovensko

eli77
6. aug 2009

Krasne ranko 😉

jonki
6. aug 2009

ahojte mozem medzi Vas aj ked nie som mamina a dokonca este mesiac ani manzelka? 😀 patrim k evanjelikom a CB a Baptisti su mojmu srdcu velmi blizki 😉 z tychto zborov mam zopar velmi blizkych ludi.

mimkao
autor
Autor odpoveď zmazal
etuska
6. aug 2009

ahojte 🙂
Mimkao-no prave sme vecer preberali temu "očistec" tak to bolo aj pre mna zaujimave.Daniela nam to vysvetlila aj z teologickeho hladiska-študovana hlavicka 🙂

daniela1983
6. aug 2009

hahah,dala som dalsi prispevok 😉

etuska
6. aug 2009

Dani 😀

daniela1983
6. aug 2009

toto ani nebol nejako extra studovany nazor, lebo sme sa tomu extra v skole nevenovali, to dava taky bezny luterancky sedlicka pohlad na Bibliu. Co tam neni si tam skratka neprimyslam. 😉

mimkao
autor
Autor odpoveď zmazal
daniela1983
6. aug 2009

chod chod a pridaj svoj prispevok 😉

zuzana26
6. aug 2009

Daniela, Etuska, vidím, že sa separujete 😉

zuzana26
6. aug 2009

Inak ahojte, ja som evanjelička a. v. 🙂

lila794
6. aug 2009

Ahojte dievcata, ja uz tiez malo chodim na MK, ale ked som zbadala tuto temu, skoro som odpadla! Super!!!! Ja som z BJB z LM 😉