icon

Manželove deti. Ste na tom podobne?

klaudia958
13. apr 2010

ahoj... mozno nieco podobne tu je,, ak ano, tak ma presmerujte.
nie som tu nova, aj ked som sa registrovala iba dnes, ale dlho som nebola na MK a zabudla som heslo,,, a aj mail na ktory som sa registrovala, uz nie je platny,,, tak mam novy nick. neviem, ci potrebujem radu, alebo sa len vyrozpravat, ale asi skorej iba vyrozpravat 🙂 aky mam problem? alebo co ma tazi? manzelove 2 deti ☹ aj ked ma sudom urcene ze ich moze vidiet, ale nevidel ich uz 8 ci 9rokov ☹ spoznala som ho az po rozchode a rozvode... nepozname svoje minulosti do detailov, kedze sme sa spoznali iba pred 4rokmi, a to v zahranici 🙂 takze ja poznam dovody z jeho strany, a to - ze odisiel zo SR pred 8rokmi, a odvtedy ich nevidel. Niezeby nechcel on, ale ona mala ineho priatela, a vyhrozovala mu ak sa bude zaujmat o deti. Asi bol zbabelec, a ustupil, a "usiel". Alimenty plati poctivo, ale mna to trapi a dost ze ten styk s detmi nema ziadny ☹
je tu niekto kto je rovnako alebo podobne na tom ako ja??

sweetjanka
14. apr 2010

..a preco ta to trapi?

latvia
14. apr 2010

a mozno ti o vsetkom nepovedal....mozno ani tie deti vidiet nechce....rozpravala si sa s nim o tom? a mozno je zbabelec, to neviem, ale jedno viem, ze ak sa o nic ani nepokusil tak asi velky zxaujem nema.....a vyhovorky typu zena za mu vyhrazala su trosku detinske...cim sa mu vyhrazala?
inac tiez nechapem preco ta to trapi 😕 pokial to netrapi jeho....

klaudia958
autor
14. apr 2010

preco ma to trapi? neviem... asi preto, lebo poznam vela rozvedenych parov, a akurat ten moj je z tych, ktory nema s detmi styk 😕
je mozne, ze mi nepovedal o vsetkom... ako som pisala, tak su rozideni uz 8rokov, a ja ho poznam iba 4roky... takze tie 4roky po ich rozchode, co sa dialo - tak ako som pisala - je to iba z jeho strany dovod "preco"
to ze sa mu vyhrazala - detinske sa moze zdat,,, ale stat sa to mohlo 😒
jeho to trapi takisto,,, ale proste 8rokov odlucenia (boli male ked sa rozisli), tak uz si mienku urobili svoju na oca, co ich nenavstevoval.. a tiez to tie deti videli iba z jednej strany - ich matky... 😖

latvia
14. apr 2010

to detinsky som nemyslela to vyhrazanie sa, ved jasne ze to moze byt pravda, len nechapem, ked ho to trapi, preco to aspon neskusi zmenit....vies, ked nieco clovek chce, hlada sposoby a nie dovody 😔 ak chce deti vidiet, nech sa o to aspon pokusi

klaudia958
autor
14. apr 2010

latvia, zrejme nema uz snahu sa o to pokusat... a ja uz tiez nemam snahu ho na to nahovarat 😀 preto som tu aj napisala 😀
nechcem ho do nicoho nutit... a ak mi aj klamal, ja sa to asi ani nedozviem.. 😀 😀 a asi preto ma to tazi na srdci... mozno v kutiku niekde si myslim, ze zijem v uplnom klamstve. ale mam dovod patrat po tom? ja sa chcem asi iba vyrozpravat... lebo tym ze sme byvali mimo SR, a teraz sme sa vratili... tak nemam sa komu zverit,,, vsetky kamosky maju svoje problemy,,,, a teda, nechcem im pridavat aj moje 😀

dominka11
14. apr 2010

mne to pripada, ako keby rezognoval a nemal zaujem, podla toho čo píšeš. Lebo inak by tak lahko neustupil...ale myslim, že ty sa tým zbytočne trapiš, lebo s tym nič nenarobiš.

latvia
14. apr 2010

🙂 tu sa mozes vykecat kolko chces 😉 len clovek by ti aj rad pomohol , ked ta nieco trapi 😒 ale ak ti pomoze len vykecanie sa tak to ma vyznam 😉

klaudia958
autor
14. apr 2010

latvia,,, a ako pomoc mi ty osobne ponukas? 😀

dominka11 - je to mozne ze rezignoval...alebo aj nemal zaujem. neviem. ja som ho spoznala, tak uz nevidel 4roky svoje deti... a netvaril sa ze ich chce kontaktovat... preco? ale ked sme planovali spolu buducnost, tak som sa snazila verit v to co tvrdil.
mne povedal dovody,,, ktore som sa snazila postupne si overit 😎 zahrala som sa na FBI,,, esteze existuje internet 😀 jasne ze som nezachadzala do detailov,,, a nezainteresovane osoby mi potvrdili co som si zistovala 😀 takze som aj chapala preco odisiel zo SR... ale teraz si hovorim,,, ze mozno sa aj skludnila jeho ex po tych rokoch, a mozno ze by sa dala naviazat aj komunikacia,,, ale on sa zrejme stale boji alebo nema zaujem,,, a mne to do oci nepovie 😔

klaudia958
autor
14. apr 2010

latvia - myslela som "aku pomoc" nie ako pomoc 😀

filipal
14. apr 2010

Klaudia, mozno tvoj muz chce na vsetko zabudnut... zacali ste zit novy zivot, mate spolu dieta, to mu vyhovuje.
ak ma jeho ex priatela, ktory sa mu mozno aj vyhrazal , je pochopitelne, ze radsej ustupil.
jeho deti vychovava cudzi chlap, tak sa rozhodol do toho nezasahovat. to ci je to zbabele, nemozme posudit, nevieme, co v tom vsetko je. skus sa so svojim muzom, niekedy ked bude vhodna nalada, na temu minulosti porozpravat....

klaudia958
autor
14. apr 2010

filipal, manzel sa tejto teme nebrani a rozpravame sa... ale proste, on v kutiku si tiez praje ich vidiet... raz - ked sme boli u jeho rodicov, sme stali pri ceste,,, a isiel mlady chalan okolo nas... ked presiel, tak cely roztraseny mi povedal, ze sa mu zda ze to bol jeho syn... samozrejme, maly si nanho uz asi tazko bude pamatat, takze by ho urcite ani on nespoznal... ale 8rokov,,, nie je 8tyzdnov, ani mesiacov 😒 a dost casto hovori o spolocnych dovolenkach a podobne. takze aj ked sme zacali novy zivot,,, nezabudne. vsak to sa neda 😉

filipal
14. apr 2010

musi to byt pre neho tazke, ja viem. jeho ex zije este stale s tym istym priatelom?
neviem si predstavit co za tym moze byt..... 🙄 mozno je to nejaky mafian....
o tych vyhrazkach ti tvoj manzel viac nepovie?

klaudia958
autor
14. apr 2010

od nezainteresovanej osoby viem - ze jeho ex nechala mm pretoze si nastahovala jeho kamosa k sebe, s ktorym dnes maju dcerku 😀 a tiez viem, ze aj on odisiel od nej, a vraj teraz je s nimi sama 😔 ta osoba je clovek ktoreho som si vyhladala na jednom chate tu na nete z ich miesta bydliska,,, a pytala som sa na oboch. zhodou okolnosti - ex je kamoska jeho sestry, takze on mal cerstve informacie 😀
a ano - to vyhrazanie bolo z jej priatela strany,,, ale ktovie, kedze uz s nou nie je 😒 zrejme mm nema stale odvahu ju kontaktovat...