icon

Manželské etudy Heleny Treštíkovej. Kto je po 35 rokoch stále spolu?

oliverka
25. nov 2017

Zo 6 párov, ktoré zachytil časozberný dokument Manželské etudy, zostali po 20 rokoch spolu len 3 (architekti Strnadovi, kaderníčka Mirka a Antonín, Ivana a podnikateľ v gulečníku Pavel). V Manželských etudách po 35 rokoch sú spolu už len 2 páry. Tento posledný dokument som nevidela a zaujímalo by ma, kto z uvedených sa predsa len nakoniec rozviedol. Neviete niekto?

Strana
z2
deti95060810
11. jan 2018

poznám zopár takých ľudí....peńazí nemajú, ale fajčia jedna radosť....

sendy1977
18. jan 2018
0silvia0
18. jan 2018

@sendy1977 no ten Vladimír bol fakt vyčerpávajúci, ako umelec ok, ale ako človek, no hrôza. Vôbec sa nečudujem že manželka od neho odišla. Budúci týždeň sú posledné dva manželské páry, tak sa teším. Strnadových som videla minulý rok v kine, tiež zaujímavý príbeh.

sendy1977
18. jan 2018

@0silvia0 mne sa včerajší 3 diel nepáčil. Všetko sa točilo iba okolo Vladimíra, aký je on umelec. Tie etudy mu prišli veľmi vhod aby sa zviditeľnil. Tak asi iba Strnadový a Mirka a Antonín ostali spolu.

0silvia0
18. jan 2018

@sendy1977 Vladimír mohol byť rád akú úžasnú ženu mal po svojom boku a vôbec si to necenil, trocha keby sa držal nohami na zemi mohlo to dopadnúť lepšie...

deti95060810
18. jan 2018

pozerali sme aj v pondelok a a j v stredu. no jeden horší ako druhý.... Ten včerajší diel bol o ničom. ale čo mali robiť keď Zuzana odmietla natáčať...ale tiež sa mu moc nechcelo...
V pondelok bola nevesta pred maturitou.... No tam to vypálilo úplne naopak. Ona sa akosi nevedela zorientovať, zaspala dobu, alebo čo...zato mm bol šikovný, ten sa vedel obracať....taký podnikavý típek....
Som zvedavá ako to bude na budúci týždeň...

Strana
z2