Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@katulkaaaaaa mas IP
@zdenallicka supr.. dakujem 😵 tortu mam ružovej farby a svetle kvietky ale ak to sfarbi tak neva 😀 dakujeeeeeem..
@zdenallicka no teda to je zazitok 😝 . veru ja by som sa nezmohla na slovo co by som bola taka soknuta z toho. To moze byt este rada ze nesla pre svadobny za 3000,-Kc to by teda aj infarkt dostala 😅 . To su ludia co ziju v starej dobe a myslia si ze torty sa stale robia za 300Sk
@zdenallicka krtecek je krasny , no to je stara babizna co si za pol centa aj koleno necha vyvrtat 😖
@zdenallicka ale inak mi je luto dcery tej pani. chcela im urobit radost, objednala tortu a teraz jej bude nadavat celu oslavu 🤐
@zdenallicka mala si jej ukazat tuto stranku: http://www.cukraren-ludvik.sk/index.php?m=1&sub...
som tam dnes mrkala bo co mam robit toho oslika posielali mi foto tohto tu, skoro som na zadok padla ze 105€ za torticku len pre 20ludi, to vychadza nieco nad 5€ jeden kusok pre kazdeho
alebo ta poschodova dole za 150€ 😕 tiez len pre 20ludi, este ten 3D oslik sa da ako tak pochopit, ale tato poschodova nieje ani pekne vymodelovana pri tejto vychadza jeden kusok nad 7€ 😕 to je asi tak 170kč jeden kusok torty na vase 😅 to musí byt iná mlsanica 😅
babule súrne prosím o radu, robím tu orechovú plnku a hoci nemám rada lekvár v tortách, bojím s a, že by to takto bolo suché, tak tam cchem ten lekvár dať. Môže ísť slivkový - aj plnka je orechovo kávová ako korpus. Už natieram takže fakt súrne.
@zdenallicka no netusim ako by som reagovala ale ja by som asi ticho nebola mna by to vytocilo hned
aaaaaa baby tak ako tak dokoncene 🙂 flasa vina padla,ja som sa ukludnila,pridala stuzovac a stuhlo nakoniec tak ze by som aj hlavu niekomu teraz rozbila,zajtra dam fotky toriet,mala som robit este zakusok zajtra na oslavu ale nerobim uz nic...lebo chcem aj spat 🙂 dakujem kazdej za radu a podporu bez vas uz by bola torta v kosi urcite 😝
@zdenallicka prepačte že vstupujem do debaty...no nadhernaaa torička,myslim lokomotiva...chystam sa mužovi upiecť,ale niečo take lahkeee poradte...dakujem,inač ja vypekam pravidelne,zakusky na Vianoce,Velku noc,sviatky..no torty ma nejako neoslovili,asi 4som upiekla zatial...

@helka101 No, přijde mi to lepší jak máslo.. 🙂 Rum používám taky..🙂 Ale bacha na světlý potah - ten ti to zabarví...