Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lokalistin Nooo.... uz som to tu davnejsie pisala, ze je to aj moja favoritka c. 1 😵 😵 😵 😵 Len ja ju nemam komu urobit 😢
ahojte, pridavam moju jedinu tohtotyzdnovu, je pre nasu detsku sestricku na stretnutie po 50 rokoch zo strednej skoly 😉
preto tie babatka a cumle....dala mi este umelohmotnu flasu a teplomer ale vobec neviem, kde to mam pichnut 😒
@mizulienka Lucka a kde je foto? 😅
Ahojte cukráročky. Potrebujem pomôcť. Koláčiky napečiem, to ma celkom baví, ale na torty (takéto krásne) si netrúfam a nemám ani trpezlivosť 😒 Potrebovala by som nejakú tortu (budem mať narodky), mala by byť samozrejme pekná 😉 nie obrovská, taká akurát, nejaká svieža - nie ťažká, s marcipánom- tým sladkým (falošným) 😵 A teraz to najdôležitejšie, hľadá cukrárku v Košiciach ( KVP, Myslava, ...) Ak môžte, pomôžte. Vopred veeeeľmi pekne ďakujem 🙂
strajkuje mi pocitac 😉 ale uz idem na to 😉
nechce mi nacitat fotky, skusim neskor
@lamps krasna torticka pre brata, nadherna masla 😉
@mizulienka mne to vcera tiez nefungovalo az po nejakych troch hodinach mi to tie fotky zobralo
@eliska22 ta s kvetinkou jeozaj nadherna, taka jednoducha, jemna, skoda toho zuby a tej kefky, mala si si ju odfotit bez toho 😉
@oktarina tu je super postup 😉 http://www.tortyodmamy.sk/krigel-pivovy-pohar
@mizulienka to ma nenapadlo 😝 😀
@vecernicci kraaasne, ta vodacka je perfektna 😉 tiez ma nieco take caka niekedy, lebo manzel je fanaticky vodak 😝 😎 prosim ta z coho si robila tu "vodu" to len zafarbena plnka? ci? 😉
@artepf teen dom je nadherny, sikovna si zienka 😎 😉
krasne ste napiekli zenusky 😎
ja som fotila ako som varila ten fondan, tak vam to sem supnem,aj ked to asi skusatt moc nebudete, ked je to trochu pracne.
Takze cukor zalejeme vodou,aby bol ponoreny a varime na nit...vid foto, skuska.
Potom miesame vareskou,alebo metlickou..kym nezbelie a nezhustne zafarbime a sup na kolac, rozotrieme...a po zattuhnuti krajame 😀
Na plech puncakov staci 30dkg kr. cukru.
Tie krajne sa mi dako sklatili..ale tak dobre boli 😀
@vecernicci jaj vy toho tolko stihate zienky a take krasne torticky.. ja dam dve torty do tyzdna a som hotova jak loksa..akoze fakt som unavena..vcera som padla jak mucha ☹
@vecernicci
Čo vyjadrujú tie čísla na tej motorkovej? Akosi to neviem vydedukovať. 😕
@bambula1307 juj, co ty tu robis??? Ved mi uz tecu slinky 😀

@dm1 tá je krásna Danka, ale na papučky nemám nervy 😀