Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Včerejší tvorba,
manžel mi začal pomáhat s postavičkama - přeci jen mám ležet - jsem na rizikovém a chvilkama to fakt nedávám, hlavně když naši dva experti mi chcou postavičky pojídat :D U zámku mi dělal draka a rytíře, McQueen a Buráka jsem dělala sama, ale nelíbí se mi - burák je nízký a u McQueena mi ujel štětec. Co už i takové jsou dny :D
@aduskatt este posledna otazka a uz neotravujem. nasla som napr. toto, celkom sa mi to paci http://www.cukrarskepotrebybb.sk/eshop/formy-na... ale nema to dno, cize to na plech dat tento rafik a tak upiect?
baby pomoooooc,že ružovú tortu v štýle monster high?čo to je prosím vas?
a ďakujem za páčitká 🙂 🙂
@vecernicci asi tak nejak....som zvedavá aká bude odozva po tej oslave a ešte v ten večer mi došli objednať iní ľudkovia ďalších 120 zákuskov, našťastie len 2 druhy, tak to bude hádam lepšie... keď človek potrebuje financie, tak pracuje ako sa dá a manžel mi robí samostatnú kuchynku len na torty, tak všetko ide tam, ale hrooozne sa na ňu teším, už sú obkladačky, dnes bude dávať omietku 🙂 🙂 🙂
ahojte kto mi poradí, či môžem dat do pribináčikoveho kremu rastlinnu šlahačku:?
@levandulka3 no wau, a s pravdou von. ako dlho si to robila nech mam mať prečo depku :D A kolko prosim ta vazil ten mcquenn? Ja som minule robila a mal skoro 4 kila, tak ma zaujima ci sa da spravit aj v menšej podobe aby vyzeral pekne 🙂 A tie oblaciky to je hmota ?
@rapunzel1 oki, v pohode to vobec neponáhla 🙂 a dakujem
@zklimekova je to nádhera
@levandulka3 krása
@levandulka3 nádherné tortičky 😵

@anicka87 29 asi nezozenies, skor 28 alebo 30.alebo ako pise @jakelina, tak rafik