Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@florentina podla mna rovno na krem to by bolo zbytocne vela potahu,ci?
@lokalistin no jasně, bylo by to hodně hmoty, ale si říkám, aby takto někudy nezačal vytejkat krém, neušpinilo se to, či tak...právě nevím, no....
dakujem vam za vsetky like 😵
ja som dnes moc nenaspala ☹ zomrel mi vcera vecer dedo 😢
este , ze som uz mala torty hotove, inac neviem ako by som ich v noci robila ☹
Ahojte dievčence. Prosím vás, do muffiniek dávate práškový cukor, či krupicu? 😅 Dávala som doteraz práškový, len som si normálne neni istá 😝 Ďakujem 🙂 A teraz sa idem rýchlo pokochať novými tortičkami 🙂
ešte som zabudla dopisat...spodok pribinačkova a vrch šlahana nad parou s orechmi...
@denisak77 teda, takové velké svatební dorty a tolik, máš můj obdiv, krása!
@lamps no podle všeho sestra měla nejdřív úplně jinou představu, chtěla postavičky a tak - ale měla ti to říct dřív, vždyť ty děláš postavičky nádherné, ale na to je potřeba čas přece...s čokoládou v tomto týdnu se muselo dělat blbě, bylo teplo, zvládla jsi to pěkně
babyyyyyyy aj vám sa stáva že na inšpiračku pošlete tie najkrajšie torty "INÝ LEVEL" a oni vám pošlú ten najväčší gýč,ktorý našli na nete????? 😠 😠 😠 pomooooooooooc 😀 😀
Babky mne sa ten tortový papier zvlnil na torte ☹ stáva sa vám to? Včera som ho tam prilepila pipin gelom bol hladký pekný a dnes ráno vytiahnem tortu z chladničky a úplne navlnený ☹ ach... ☹

Šikovné jste, nemůžu se na vaše dorty vynadívat. Jen pro srovnání vkládám fotku našich svatebních dortů (vprostřed dort učnů z Brna, v pravo potahovaný z cukrárny u Mamlasů Brno). Foto je cca 3roky staré. Když vidím, jaké dorty vykouzlíte, je mi smutno z toho, co za dorty jsme měli na svatbě my. Ps. vrchní figurky jsou plastové.