Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Kocky mam otazku 😅 ake mlieko pouzivate??? Ja vzdy vezmem najlacnejsie 😀 cize s 1,5% tuku... Vcera som robila s mojou kolegynou tortu a ta kupila s 3,5% tuku... Je mozne, ze to zanechalo zmenu na chuti kremu??? Urcite ano, ze??? 😅 😀 mi ten krem zrazu prisiel taky mastny 😒 taky daky cudny 😒 aj konzistencia bola daka ina 😕 dakujeeeem 😵
Dievčata prosím keď chcete zdobit cup cake hmotou, aký krem davate pod, aby sa hmota netopila? (viem ze mozem dat ganache v bielej a tmavej verzii, ale cisto maslový krém nemusíme...) ďakujem
@pristela Tortičky nádherné všetky
@pristela paradne a hlavne s olafom si zabila 🙂)))
@elamaslakova
@katarina51 dakujem pekne 🙂
@michaela3011 nevím, jestli má mléko s větším obsahem tuku vliv na konzistenci krému, ale na chutˇ nejspíš ano. Tedˇ jsem si uvařila kafčo s3,5 proc. mlékem a chutˇmě fakt zarazila 😕 .Normálně používáme mléko 1,5 proc. a domácí. Tohle někdo omylem koupil.A že jsem si zrovna četla tvůj příspěvek, běžela jsem juknout na krabici 😝 😀

jááááj a foto 😀