icon

Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?

nutka
4. mar 2007

Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........

pppeeetttaaa
19. máj 2017

@stebota jaaj ani nehovor.. som myslela ze umrem.. veru to bolo na jeden vikend.. som sa nechala ukecat a potom mi z obyc torty urobili poschodovu, sestra mi oznamila ze ideme krstit malého a kedze som krstna mama no neupec mu tortu.. a este sa ozvala sesterka ktorej som veeela dlzna tak povedz ne.. :D co bol vikend pred ten 3 dnovi som cele dni a noci robila ozdoby..inac by som to nestihla..

nika266
21. máj 2017

Tak tu su moje tortičky 🙂

peciemslaskou
21. máj 2017

moja víkendovka

lenkalela
21. máj 2017

Kocky ..potrebujem radu ..uz mam tretiu fixku na fondan a nepise mi to ..ako ju mam rozpisat??? Je nova ..fondan tvrdy uz a nepise mi:(

lenkalela
21. máj 2017
nika1985
21. máj 2017

Ahojte moje vikendovky plus makronky este jeden vikend a hadam uz bude trosku klud

gumidekmomo
21. máj 2017

Ahojte veeelmi dlho som tu nebola uz pribudlo aj dost stránok ale tie vase tortičky mi hneď dvihli náladu krásne ...pridavam zopár aj mojich vytvorov

stanka33
21. máj 2017

Na nas vcerajsi velky den...#psp....coko a parizsky coko krem...

mojmacik
22. máj 2017

nepotahovana

stebota
22. máj 2017

@pppeeetttaaa tak toto sa aj mne raz stalo viem o čom hovoríš😉

stebota
22. máj 2017

Môj pracovný týždeň ešte nahradný chrbát a bude to ok😉

stebota
22. máj 2017

@lenkalela maš stale tu istú značku?Skús inú inak neviem.Ja mám z tortickova a tá píše dobre pozri na ich stánke a porovnaj so svojou neviem či som pomohla.

lenkalela
22. máj 2017

@stebota dakujem ..objednam vyskusam ..maju iba jeden druh?

adulicek
22. máj 2017

@lenkalela ja fixu nepoužívam, ale toto som našla: fixu dobre potriast, ak nepise, tak hrot namoc do alkoholu a otvorenu fixu do chladnicky ...vyskúšaj a uvidíš 🙂

lenkalela
22. máj 2017

@adulicek dakujem

kukulka1
22. máj 2017

@lenkalela ahoj,ak neni obojstranná skús z opačnej strany naliať trošku alpy,malo by to pomôcť🙂

kukulka1
24. máj 2017

víkendové

mojmacik
25. máj 2017

A dosluzilo...vrrrr a skapal pes 😭 po 20 rokoch, no v nevhodnu chvilu

mizu89
26. máj 2017

Ahojte baby potrebovala by som nejaky odskusany recept na glazuru na torty.tie leskle polevy co teraz ficia.nepoznate daco take?

jachin
26. máj 2017

@mizu89 mirror poleva, zadaj si do Googlu, na tortových fórach sú aj s video postupom, overené...ja osobne skúsenosť nemám, možno iné poradia.ale inak predávajú aj hotové polotovary, ak nechceš vyrábať doma

nika266
26. máj 2017

Tu su moje tortičky tento týždeň

peciemslaskou
27. máj 2017

Moja dnešná víkendovka

stebota
28. máj 2017

PSP a mafiniek bolo 16 s cokoganache bielou mnaam

mojmacik
29. máj 2017

🙂 jedno psp a jedna majstrovska pr 8 rocnu fanynku baranoooov ....alebo ako sa stat kanibalom...zjem hokejistov 🙂

kukulka1
30. máj 2017

narodeninová tortička

jachin
30. máj 2017

@kukulka1 krásna, mám rada takéto čisté a jednoduchšie zdobenie 😉

kukulka1
30. máj 2017

@jachin dakujem pekne🙂

nika1985
30. máj 2017

ahojte moje vikenovky jednu som mala az na dnes a hura do zahrady tento vikend ma caka iba jedna aspon trosku oddychu

mojmacik
31. máj 2017

@nika1985 to je Pavlova ? ....receptik by nebol? dakujeeeem

mojmacik
31. máj 2017

pre nasu spoluziacku a jej sestricku ceresnicky pre sestricky